2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    220
Kızlar bu babybjörn tarzı ana kucaklarına ne zamandan sonra koyabiliyoruz
Yarın doktor kontrolümüz var bende bunu sorcam. Koydum bir iki kere ama pozisyon kalçaya filan bir sıkıntı yaratır mı emin olamadım. Dr a sorup öyle koycam, biraz yamuk yumuk duruyor içinde tam dik tutamıyor henüz kendini

Bizimkinin 3 kademesi var en yatay pozisyona koyuyorum ben içinde yatıyor gibi duruyor.

Ay resmen bizi tarif ettin kucağımda uyuyor uyuyor yatağa koyuyorum 15 dk sonra çığlık çığlığa ya

Ay resmen bizi tarif ettin kucağımda uyuyor uyuyor yatağa koyuyorum 15 dk sonra çığlık çığlığa ya
Allah kolaylık versin arkadaşım. Ben en son memeyi bıraktığı an emziği koydum ağzına derin dalmıştı. Sonra kolum altında kalacak şekilde kendi yatağıma bıraktım. Yavaş yavaş çektim kolumu. Bir yandan da pış pışladım öyle daldı. O kadar çığlık attı ki ateş gibi oldu ya hasta sandım 37 oldu ateşi sadece iç zıbınıyla bıraktım. Hava da çok sıcak değil ama soğuktan bir şey olmaz aman sıcak olmasın

Ya benim kızım arada bir hıııık diye bir ses çıkarıyor. Sanki nefesiniz kesilir de derin nefes alırsınız ya o şekilde. Böyle bir şey yaşayan var mı ? Korkmaya başladım nefes alırken mi zorlanıyor acaba

Nolur 2-3 saat uyusunlar tüm bebişler amin

Kızlar akşam 8 den beri uğraşıyorum emiyor ağlıyor bırakıyor geri yapışıyor gazı bar çıkaramıyor karnı taş gibi masaj yaptım biraz çıkardı gibi oldu uykuya daldı sadece 5 dk sonra geri ağladı yine ayakta kafayı yememe üç saniye kaldı nası dayanıyor bunca saat uyumadan anlamıyorum

Bugün tüm bebelerin ayarı bozuldu bence

Bugün eve geçtik Kızlar sütüm gelmiyor napacam annemle kaynanam başımda şimdiden yoruldum
Geçmiş olsun canım Sağlıkla büyüt bebişi irmik helvasi ye annelere soyle yapsınlar birde süt arttırıcı bitki cayi var onu iç yada anason cayi hem bebek rahatlar hemde sütun bollasir

Kiyamam yaa ac olduğu için olabilirmi acaba mama takviyesi yapıyormusun annesi ılık bir duşa sok biraz gevşesin karnina saat yönünde masaj yap birde sıcak havlu koy ama cok sıcak olmasın

Dün kızım çok huysuzlandı bir kez vermiyorum mama hipp almıştım acaba omu gaz sancısı yaptı sütümden mi oldu bilmiyorum bende değistirmeyi düşünüyorum
Sma mama kullanım ben küçük oğluma hala kullanıyorum maşallah ne gaz yaptı ne de bişey kilo aliminida destekliyor deneyin isterseniz bi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…