2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    220
Kızlar bu arada geçenlerde chatgptye doğum tarihimizi yazıp atak haftalarını paylaşmasını istedim. Şimdi aklıma geldi bir bakayım dedim de meğer biz atak haftamızdaymışız

Eklentiler

• Screenshot_20250508_112706_ChatGPT.webp
    40,4 KB · Görüntüleme: 47
Bugün biz de aynıyız. Öğlenden beri derin uykusu yok. Memede uyuyacakmış artık havalar sıcak o da terliyor öyle olunca ben de... biraz önce yıkadık şimdi yine uykuya direniyor memede... bakalım.

Bizimki 11 gibi zorla uyudu o kadar emdi ama yine kıyamadım kendi uyansın diye bekleyecektim baktım saat 1 olmuş mecbur uyandırdım memeyle savaşıyor emmemek için zaten ucu yara olmuş her emmesinde ölüp geri diriliyorum birde bırakıp bırakıp geri alıyor 10-15 dk emzirip bıraktım valla aç olsa ağlardı zaten kıpırnadıp duruyor ama uyuyor şükür bugün herkesi toplu delirtmiş bebeler Allah yardımcımız olsun inşallah daha bizim Bi de diğer küçük bebemiz var o da ayrı eziyet ediyor dışarı çıkamadığı için ona da kıyamıyorum ama elimden gelen bişey yok daha cesaret edemiyorum 2 siyle tek dışarı çıkmaya

Aynı durumdayiz gece uyurken de sanki nefesi kesiliyo gibi ses cikariyo dr kontrolünde sorucam normalmi diye eşim bile korkup bakiyo ne oluyo bu çocuğa diye

Aynı ses bizde de var canım. Normal demek ki. Yine her saat nöbetteyiz

Aynı durumdayiz gece uyurken de sanki nefesi kesiliyo gibi ses cikariyo dr kontrolünde sorucam normalmi diye eşim bile korkup bakiyo ne oluyo bu çocuğa diye

Aynı ses bizde de var canım. Normal demek ki. Yine her saat nöbetteyiz
Ay biraz rahatladım , yarın sorcam ben de sanki nefes alamıyor gibi derin bir nefes alıyor korkutuyor . Çok şükür 2 saat uyudu ya uyumuşum bende şimdi emiyor

Kiyamam yaa ac olduğu için olabilirmi acaba mama takviyesi yapıyormusun annesi ılık bir duşa sok biraz gevşesin karnina saat yönünde masaj yap birde sıcak havlu koy ama cok sıcak olmasın
Yok canım tek anne sütü veriyorum gazından kıvranıyor karnı şişti baya masaj yaptım yarım saat resmen çıkarınca uyudu şükür

Bugün eve geçtik Kızlar sütüm gelmiyor napacam annemle kaynanam başımda şimdiden yoruldum
Hurma,ceviz,badem kuruyemiş ye canın dereotu havuç çok süt yapıyor. Ilık duş al masaj yap göğüslerine duşta bol bol su tüket gelir inşallah hemencecik emzir her dk memeyi ver gelse de gelmese de o şekilde daha hızlı iner sütün

Kızlar haftalık kontrolde bebekleriniz verdikleri kiloları almışlar mıydı. Birde benin oğlan 2 kere yada 3 kere kaka yapıyor sizde durumlar ne
Benimkisi her dk yapıyor resmen. Her bezde görüyorum kaka canım. Kilosu da on güne yakalamıştı doğum kilosunu yarın yine gidicez bakalım me olmuş

Ay aynılarını yaşadım bugün

N nef2606 hayır canım gitmedim bugün tekrar sıklaşırsa giderim yüksek ihtimal, geceye doğru hafifledi çünkü şiddeti
A annelikyolunda4 sancılarım devam ediyor canım ama düne göre sıklığı ve şiddeti daha hafif birazdan duş alıp biraz yürüyüş yapacağım beş dakikada bire düşerse tekrar hastaneye gideceğim

Kızlar 2-3 gündür bazı kakaları zorlanarak yapıyor hatta bazen ağlıyor sizin de böyle mi acaba normal mi?
Bizim dün akşamdan beri öyle maalesef
Dün bişi olmuş belli gökyüzünde akşamki gazı daha yeni çıkardı ve uykuya dalabildi. Sabaha kadar sızlandı durdu hep. O yüzden beşiğinde yatamadı hiç. Memede dalınca kendi yatağımıza kolumda yatırdım sonra yavaş yavaş kolumu çektim o şekilde idare ettik sabaha kadar.

Bir de şunu okuyup okuyup kendi kendimi telkin ediyorum. İlk üç ay dayanacağız yapışık ikiz olmaya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…