• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    212
Kızlar dün fazla emmedi sütüm de azdı bugün hep kesildi gibi emdikçe gelir diyorlar ama boşa çocuk emmeye çalışıyor pompa denedim ona bile gelmedi dün sağıp vermişti hemşire sonra kesildi önerisi olan var mı ???

Kızlar dün fazla emmedi sütüm de azdı bugün hep kesildi gibi emdikçe gelir diyorlar ama boşa çocuk emmeye çalışıyor pompa denedim ona bile gelmedi dün sağıp vermişti hemşire sonra kesildi önerisi olan var mı ???
Canım daha inmemistir sütün belki. Kesildi diye düşünme. Çayları hoşafı biliyorsundur. Solgarin B 12 si ve bestlak kullanabilirsin. İşe yarıyor bence

İlk günler benimde az geliyordu ve tutamıyordu. Zorla vermeye devam ettim. 2. Gün Bestlak ve komposto içtim sıcak duş alınca biraz daha gelmeye başladı. 3. Gün bir göğsüm tam dolmuştu, ağrıdan yuruyemedim sağım yaptım tam icemedigi icin. Birinden diğerinden daha az süt geliyor hala 🥲
Yetiyor mu yetmiyor mu telaşı hep devam ediyor bir cogumuzda. Stres yapma gelecektir. Dut kurusu en iyi gelenlerden birisi 💖

Kızlar kundak yapıyor musunuz ya da hazır kundak kullanıyor musunuz? Benim kız durmuyor icerisinde zorlamak istemiyorum ama sürekli ıkınma halinden kendini şekilden şekle sokup uyanıyor 🙄 ne yapacağımı şaşırdım.

Kızlar kundak yapıyor musunuz ya da hazır kundak kullanıyor musunuz? Benim kız durmuyor icerisinde zorlamak istemiyorum ama sürekli ıkınma halinden kendini şekilden şekle sokup uyanıyor 🙄 ne yapacağımı şaşırdım.
İlk zamanlar denedim ama sevmedi kolunu çıkarıyordu nasıl başarıyorsa :D

Ben yapmıyorum canım hiç yapmadım. Kundak sanki çok sıkıyor gibi geliyor bana☺️

Kızlar sizinde geçmek bilmeyen baş ağrınız var mı. Hayat kalitemi düşürüyor bu ağrı benim. Uykusuzluk bir yaştan sonra cekilmiyormus🥴
Evet var canım benim bugün sadece 2 saat uyumuşum ben de … kabus gibiydi uyuduğumda uyur uyanık başım catlıuor ve hala uyumuyor

Kızlar bugün ay mı tutuldu Jüpiter satürn birbirine mi girdi dünya ekseninden mi oynadı noldu bu gece ??? İnanılmaz kötüydü bir saat uyumadı diyebilirim korkunctu ağladım artık oturup çıldırdım

Kızlar bugün ay mı tutuldu Jüpiter satürn birbirine mi girdi dünya ekseninden mi oynadı noldu bu gece ??? İnanılmaz kötüydü bir saat uyumadı diyebilirim korkunctu ağladım artık oturup çıldırdım
Yaa hiç sorma canım. Benim kızımda 3 saat uyudu sadece🤦🏻‍♀️ Cidden agliyasim geliyor benim de ama evdekiler beni anlamayacagi için özellikle kızlarım gizli gizli ağlıyorum 🥺 Bayramda kardeşlerim gelecek çok şükür. Dört gözle onları bekliyorum

Kızlar sizinde geçmek bilmeyen baş ağrınız var mı. Hayat kalitemi düşürüyor bu ağrı benim. Uykusuzluk bir yaştan sonra cekilmiyormus🥴
Aşırı ağrım var dünden beri canım öncesinde de zonklama gibi vardı ama dünden beri migren tuttu sanırım parol alıyorum ama hiç faydası yok ne yapacağımı şaşırdım

Bebek uyandığında emzirme zamanına ne zaman geçiliyor tahmini 😢
İlk günler iki saati geçmeyecek şekilde uyandırıp emzirme yapıyordum. Simdi kendi uyanıyor zaten 2 saat dolmadan, cok nadir de olsa uyuyası gelirse 😂 bazen geçiyor çok geçerse yine uyandiriyorum.

İlk günler iki saati geçmeyecek şekilde uyandırıp emzirme yapıyordum. Simdi kendi uyanıyor zaten 2 saat dolmadan, cok nadir de olsa uyuyası gelirse 😂 bazen geçiyor çok geçerse yine uyandiriyorum.
Belki 4 saat uyur ama içim rahat etmiyor 2.5 saatte uyandırıyorum bazen öyle bir bayılıyorum ki gece alarm bile duymuyorum çok fena vicdan azabı çekiyorum

Back
X