• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    134
eneee tüh evet d vitamini fazla kullanıldığında etkiliyor
demir ilacı da ishal,mide bulantısı yapıyor habeirn olsun. bende yapmıştı
Eczacının yazdığı gibi 4 damla olarak devam edeceğim artık bakalım 🤷🏻‍♀️ az kalsın acile gidiyordum bunun yüzünden 🤦🏻‍♀️, kan ilacını bu sabah aldım şimdilik bir sıkıntı yok ayy ne yapacağız böyle kullansak dert kullanmasak başka bir dert

Eczacının yazdığı gibi 4 damla olarak devam edeceğim artık bakalım 🤷🏻‍♀️ az kalsın acile gidiyordum bunun yüzünden 🤦🏻‍♀️, kan ilacını bu sabah aldım şimdilik bir sıkıntı yok ayy ne yapacağız böyle kullansak dert kullanmasak başka bir dert
ya evet işte ne yazık ki
daha bu böyle gidecek. doğumdan sonra ayrı , önce ayrı

bu hastane çıkış setleri o kadarrr tatlı ki
karar veremiyorum :KK36:
bide ne dicem yaaaa bu kapı süslerini nereye asıyoruz :D yani kapıya da hastanede mi , evde mi
evdeyse o öyle ne kadar kalıyor
ilk kızımda yaptırmadım gerek yok filan dedim
ama şimdi 2. olacak. allah sağlık versin bi daha çocuk düşünmüyorum. hani içimde kalmasın yapsam mı diye düşünüyorum

bide ne dicem yaaaa bu kapı süslerini nereye asıyoruz :D yani kapıya da hastanede mi , evde mi
ama şimdi 2. olacak. allah sağlık versin bi daha çocuk düşünmüyorum. hani içimde kalmasın yapsam mı diye düşünüyorum
instigramda o kadar güzel şeyler varki müslin kumaşlardan setler bayılıyorum ama güvnip alamıyorum

instigramda o kadar güzel şeyler varki müslin kumaşlardan setler bayılıyorum ama güvnip alamıyorum
ay evet ya bi kere baktın mı zaten hep önüne düşüyor
isimliler, yastıklılar allahım çok güzel
dantelliler
fiyatlar zaten abo :D
bizim kızdan kalanlar olduğu için öyle 10 lu set bakmıyorum. 5 li yeter. müslinleri çok beğeniyorum. öyle alıcam muhtemelen

Ya çok güzel hediyelikler de var. Mumlar kolonyalar birkaç yere fiyat sormuştum sabah. Daha yanıt vermediler. Canın istiyorsa yaptır bir duvar süsüdür seni her gördüğünde mutlu edecek bir şey 😍❤️

Eklentiler

• 1000042279.webp
    1000042279.webp
    22,9 KB · Görüntüleme: 48
Kızlar ya herkes çok sinirşmi bozuyor biz kızımıza idil ismini düşünüyoruz duyan başla güzel isimlerde var idil ne falan diyor acaba bu isim bize mi güzel geliyor sadece yoksa gerçekten kötü bi isim mi 😂
Ayyy hiç de değil ben de İdil ismini düşünüyorum :anneadayı:bir de ipek var henüz karar veremedik ama katılıyorum size duyan garip tepki veriyor ama benim çok hoşuma gidiyor:21:

Kızlar ya herkes çok sinirşmi bozuyor biz kızımıza idil ismini düşünüyoruz duyan başla güzel isimlerde var idil ne falan diyor acaba bu isim bize mi güzel geliyor sadece yoksa gerçekten kötü bi isim mi 😂
İnsanların ne dediğine bakma senin kulağına yüreğine iyi geliyorsa bu isim kimseyi ilgilendirmez. Ayrıca çok naif bir isim İdil 🩷

İyi akşamlar herkese, bu gün kontrole gittim enox raporum bitmişti tekrar çıkarttım bu aralar hafif bulantılarım oluyor biraz kilo alıyorum sonra fazlasıyla veriyorum 🙄 doktorda bu yüzden PRİLAM DR yazdı ama eczane günde kaç sefer falan yazmamış reçetede yatmadan önce 1×2 yazıyor, kan için FERRUM HAUSMANN FORT yazdı günde 1 kere aç karna yazıyor ve COLEDAN D3 yazmış ama onu da tok 4 damla yazmış eczane, e nabız da ise 15 damla gözüküyor acaba hangisi doğrudur bunlardan kullanan var mı?
D vitaminini 4 damla kullanıyorum 12. Haftadan beri, 10 15 damla olduğunu zannetmiyorum bazen doktorlar ilaçları 2 kutu falan yazabilmek için fazla kullanım giriyorlar öyle bir şey olabilir. Prilamı da gece yatmadan önce 2 tane içiyorum, klasik kullanımı o :)

D vitaminini 4 damla kullanıyorum 12. Haftadan beri, 10 15 damla olduğunu zannetmiyorum bazen doktorlar ilaçları 2 kutu falan yazabilmek için fazla kullanım giriyorlar öyle bir şey olabilir. Prilamı da gece yatmadan önce 2 tane içiyorum, klasik kullanımı o :)
Günde 8 damla dedi bana doktor
Ay bu arada hâlâ prilam mı kullanıyosunuz benim 13.haftada bitti çok şükür

Kapı süsünü ben evde odasından asmadım hastane odamdan asdım ve eve gelince dış kapıdan ama benimki sadeydi kendim öyle istemiştim.İlk oğlumda yalnışlık yaptım 10 lu isimli takım sipariş etmiştim ama sonuçta resimlerde bir tek tulum şapka eldiven battaniye kullanılmıştı ve peşiman olmuştum geri kalanına bu kadar para verdiğim için ondan bu defa böyle yapmadım benimkiler hazır☺️

Eklentiler

• IMG-20250603-WA0018.webp
    IMG-20250603-WA0018.webp
    33,7 KB · Görüntüleme: 44
  • IMG-20250603-WA0019.webp
    IMG-20250603-WA0019.webp
    18,5 KB · Görüntüleme: 44
merhabaaa
sarı mı , yanlış bilmiyorsam sarı akıntı enfeksiyon ama yine de doktoruna sor istersen
benim ara ara şeffaf, beyaz akıntım oluyor ama sarı olmadı hiç
Dedigin dogru cikti canim bugun idrar tahlili verdim eritrosit 560 cikti cok enfeksiyon var bende yarin doktoruma atacagim tahlil sonuclarimi bakalim ne olacak inşallah bebege zarar vermez enfeksiyon

Back
X