- 1 Ekim 2018
- 884
- 606
- 103
Eczacının yazdığı gibi 4 damla olarak devam edeceğim artık bakalımeneee tüh evet d vitamini fazla kullanıldığında etkiliyor
demir ilacı da ishal,mide bulantısı yapıyor habeirn olsun. bende yapmıştı

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Eczacının yazdığı gibi 4 damla olarak devam edeceğim artık bakalımeneee tüh evet d vitamini fazla kullanıldığında etkiliyor
demir ilacı da ishal,mide bulantısı yapıyor habeirn olsun. bende yapmıştı
ya evet işte ne yazık kiEczacının yazdığı gibi 4 damla olarak devam edeceğim artık bakalımaz kalsın acile gidiyordum bunun yüzünden
, kan ilacını bu sabah aldım şimdilik bir sıkıntı yok ayy ne yapacağız böyle kullansak dert kullanmasak başka bir dert
instigramda o kadar güzel şeyler varki müslin kumaşlardan setler bayılıyorum ama güvnip alamıyorumbu hastane çıkış setleri o kadarrr tatlı ki
karar veremiyorum
bide ne dicem yaaaa bu kapı süslerini nereye asıyoruzyani kapıya da hastanede mi , evde mi
evdeyse o öyle ne kadar kalıyor
ilk kızımda yaptırmadım gerek yok filan dedim
ama şimdi 2. olacak. allah sağlık versin bi daha çocuk düşünmüyorum. hani içimde kalmasın yapsam mı diye düşünüyorum
Teşekkür ederim bende iyi gibiyim 2 gündür kendimi yordum bebek hareketlenmedi içim içmi yedi bugün şükür hareketlendi sabah rahatladımİyiyiz sen de iyisin umarım![]()
ay evet ya bi kere baktın mı zaten hep önüne düşüyorinstigramda o kadar güzel şeyler varki müslin kumaşlardan setler bayılıyorum ama güvnip alamıyorum
Ben kullanıyorum canim gebeliğin ilk gününden beri 5 damlaBen de COLEDAN d3ü kararsız kaldığım için 10 damla falan damlattım bana dokundu hatta bayağı rahatsızlandım gece sonra internetten baktım dvit3 zehirlenmesi yaşamışım![]()
Ya çok güzel hediyelikler de var. Mumlar kolonyalar birkaç yere fiyat sormuştum sabah. Daha yanıt vermediler. Canın istiyorsa yaptır bir duvar süsüdür seni her gördüğünde mutlu edecek bir şeybu hastane çıkış setleri o kadarrr tatlı ki
karar veremiyorum
bide ne dicem yaaaa bu kapı süslerini nereye asıyoruzyani kapıya da hastanede mi , evde mi
ama şimdi 2. olacak. allah sağlık versin bi daha çocuk düşünmüyorum. hani içimde kalmasın yapsam mı diye düşünüyorum
Ben trendyoldan aldım 5 tanesi 379 tl mi me yanlış olmasın o kadar güzelki sabırsızlanıyoruminstigramda o kadar güzel şeyler varki müslin kumaşlardan setler bayılıyorum ama güvnip alamıyorum
Canım link atar mısın inceleyelim :)Ben trendyoldan aldım 5 tanesi 379 tl mi me yanlış olmasın o kadar güzelki sabırsızlanıyorum
Ben trendyoldan aldım 5 tanesi 379 tl mi me yanlış olmasın o kadar güzelki sabırsızlanıyorum
MUSSHE Çok Amaçlı Müslin Örtü & Battaniye 5Canım link atar mısın inceleyelim :)![]()
Hayırlı olsun teşekkür ederim
SağolunHayırlı olsun teşekkür ederiminceliyorum hemen
![]()
Ayyy hiç de değil ben de İdil ismini düşünüyorumKızlar ya herkes çok sinirşmi bozuyor biz kızımıza idil ismini düşünüyoruz duyan başla güzel isimlerde var idil ne falan diyor acaba bu isim bize mi güzel geliyor sadece yoksa gerçekten kötü bi isim mi![]()
İnsanların ne dediğine bakma senin kulağına yüreğine iyi geliyorsa bu isim kimseyi ilgilendirmez. Ayrıca çok naif bir isim İdilKızlar ya herkes çok sinirşmi bozuyor biz kızımıza idil ismini düşünüyoruz duyan başla güzel isimlerde var idil ne falan diyor acaba bu isim bize mi güzel geliyor sadece yoksa gerçekten kötü bi isim mi![]()
D vitaminini 4 damla kullanıyorum 12. Haftadan beri, 10 15 damla olduğunu zannetmiyorum bazen doktorlar ilaçları 2 kutu falan yazabilmek için fazla kullanım giriyorlar öyle bir şey olabilir. Prilamı da gece yatmadan önce 2 tane içiyorum, klasik kullanımı o :)İyi akşamlar herkese, bu gün kontrole gittim enox raporum bitmişti tekrar çıkarttım bu aralar hafif bulantılarım oluyor biraz kilo alıyorum sonra fazlasıyla veriyorumdoktorda bu yüzden PRİLAM DR yazdı ama eczane günde kaç sefer falan yazmamış reçetede yatmadan önce 1×2 yazıyor, kan için FERRUM HAUSMANN FORT yazdı günde 1 kere aç karna yazıyor ve COLEDAN D3 yazmış ama onu da tok 4 damla yazmış eczane, e nabız da ise 15 damla gözüküyor acaba hangisi doğrudur bunlardan kullanan var mı?
Günde 8 damla dedi bana doktorD vitaminini 4 damla kullanıyorum 12. Haftadan beri, 10 15 damla olduğunu zannetmiyorum bazen doktorlar ilaçları 2 kutu falan yazabilmek için fazla kullanım giriyorlar öyle bir şey olabilir. Prilamı da gece yatmadan önce 2 tane içiyorum, klasik kullanımı o :)
Evet bnde varKızlar hangi multivitaminleri kullanıyorsunuz ve içeriğinde folik asit var mı cevaplarsanız çok sevinirim![]()
Kapı süsünü ben evde odasından asmadım hastane odamdan asdım ve eve gelince dış kapıdan ama benimki sadeydi kendim öyle istemiştim.İlk oğlumda yalnışlık yaptım 10 lu isimli takım sipariş etmiştim ama sonuçta resimlerde bir tek tulum şapka eldiven battaniye kullanılmıştı ve peşiman olmuştum geri kalanına bu kadar para verdiğim için ondan bu defa böyle yapmadım benimkiler hazırbu hastane çıkış setleri o kadarrr tatlı ki
karar veremiyorum![]()
Dedigin dogru cikti canim bugun idrar tahlili verdim eritrosit 560 cikti cok enfeksiyon var bende yarin doktoruma atacagim tahlil sonuclarimi bakalim ne olacak inşallah bebege zarar vermez enfeksiyonmerhabaaa
sarı mı , yanlış bilmiyorsam sarı akıntı enfeksiyon ama yine de doktoruna sor istersen
benim ara ara şeffaf, beyaz akıntım oluyor ama sarı olmadı hiç