- 15 Aralık 2011
- 905
- 1.358
- 313
- Konu Sahibi Mervenur277
- #31.101

1 bardak suya damlatılır yazıyordu kullanma talimatındaBen bestlak damlayı direkt ağzıma damlatıyorumöyle değil miydi ya haha

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
1 bardak suya damlatılır yazıyordu kullanma talimatındaBen bestlak damlayı direkt ağzıma damlatıyorumöyle değil miydi ya haha
Yazıyor mu ben sadece günde 3 kez 20 damla gördümsylvia -
1 bardak suya damlatılır yazıyordu kullanma talimatındasonuçta etkili oluyorsa neden olmasın öylede yutulur böylede
![]()
Denemeden bilemezsin canımEn güzeli o sekilde olur eminim ki, daha önce küçük kardeşimde deneyimlemiştim tabi o yenidoğan değildi 4 aylık falan ben de daha 17o zamanlardaki gibi duşa kabin de rahat olur mu bilemedim ama denenebilir
![]()
Hayır bir süresi yok beni ateş basmaya başladı göğüslerim çatladı bebek emip göğsü boşaltamadı ben de ihtiyaç olur mu olmaz mı bilemedim için göğüs pompası almamıştım derken daha fazla vücut süt üretmesin diye bıraktımNeden bıraktınız bir süresi falan mı var?
Gaz damlaları da var, isterseniz deneyin. Bir miktar rahatlatıyor. Masajı da zeytinyağı ile yapabilirsiniz. Ilık duş, kundak yapıp pilates topu üzerinde hafif zıp zıp da rahatlıyor. Kolik maalesef geceleri oluyor geneldeÇok zor oluyor böyleuykusuzluktan perişan oldum. Huzursuz, aglarken görünce daha da kötü oluyorum elimden fazlası gelmiyor. Altını temizlerken biraz masaj yapıp bacaklarıyla oynadıkça ekstra kaka ve gaz yapmasına yardım ediyorum öyle biraz daha rahat ediyor. İnşallah kısa sürer hepimizin bu durumu. Bir anımız bir anımızı tutmuyor dün gün içerisinde sakindi, akşamdan beri kötü oldu bugün gün boyu devam etti gece ne olur bilmiyorum
![]()
Bir arkadaşımız yazmıştı buraya bulup alıntılayamadım ama her gün ona dua ediyorum. Zeytinyağı katın demişti mama yada sütünüze diye ben mamasına günde bir iki damla katıyorum onu yaptığımdan bu yana inanılmaz rahatladı o gaz atakları geçti ara ara hafif sancılanıyor yine ama önceden katılıyordu resmen şimdi miss gibi uyuyor ben de dinleniyorumÇok zor oluyor böyleuykusuzluktan perişan oldum. Huzursuz, aglarken görünce daha da kötü oluyorum elimden fazlası gelmiyor. Altını temizlerken biraz masaj yapıp bacaklarıyla oynadıkça ekstra kaka ve gaz yapmasına yardım ediyorum öyle biraz daha rahat ediyor. İnşallah kısa sürer hepimizin bu durumu. Bir anımız bir anımızı tutmuyor dün gün içerisinde sakindi, akşamdan beri kötü oldu bugün gün boyu devam etti gece ne olur bilmiyorum
![]()
Sağol bitanemm teşekkür ederim@annelikyolunda4
Mervenur277
Kızlar gözünüz aydınsağlıkla büyüsün bebişleriniz uzun güzel ömrünüz olsun hep birlikte
![]()
Aynen o eller özgür olacak illeUsg de bizimkinin elleri hep yüzündeydi hala aynıayaklar da aynı karnımdaki gibi hiç durmuyor
Ay bendeeeeYazıyor mu ben sadece günde 3 kez 20 damla gördümyakında adımı da unutacağım
Valla bizimki de öyle. Ağustosa bi de tatil aldık bakalım neyimize bizim tatilEvet özellikle geceleri başliyo bayramda 40 çıkıyor eşim memleketine gitmek istiyo ben gitmek istemiyorum her zamanki tartışmamız başladı istemediğimi biliyo ısrar ediyo zaten durmuyo surekli memede oda da artık gün sayicam
Sağlık ocağına gittik baş çevresi kilo alımı boy bakıldı canım. Pazartesi de çocuk doktoruna görüncezKızlar ilk ay kontrolüne gidenler var mı? Hem asm çağırdı hem de çocuk doktoru. Yine boy kilo falan mı bakılıyor sadece? Kalça ultrasonu ve göz muayenesi için 45 günlükken gelmemizi söylemişti.
Evet sürekli bunu hatırlatmaya çalışıyorum kendimeDenemeden bilemezsin canımHer şekilde minnoşlarla geçirilen her saniye kıymetli çünkü geri gelmeyecek
![]()
Önümüzdeki hafta doktor kontrolünde soracağım damlayı çok teşekkür ederimGaz damlaları da var, isterseniz deneyin. Bir miktar rahatlatıyor. Masajı da zeytinyağı ile yapabilirsiniz. Ilık duş, kundak yapıp pilates topu üzerinde hafif zıp zıp da rahatlıyor. Kolik maalesef geceleri oluyor genelde![]()
Ya ne güzel maşallahBir arkadaşımız yazmıştı buraya bulup alıntılayamadım ama her gün ona dua ediyorum. Zeytinyağı katın demişti mama yada sütünüze diye ben mamasına günde bir iki damla katıyorum onu yaptığımdan bu yana inanılmaz rahatladı o gaz atakları geçti ara ara hafif sancılanıyor yine ama önceden katılıyordu resmen şimdi miss gibi uyuyor ben de dinleniyorum
Bizim bebeler aynı gün doğdu biz de pazartesi gideceğizSağlık ocağına gittik baş çevresi kilo alımı boy bakıldı canım. Pazartesi de çocuk doktoruna görüncez
Zeytinyağını sorarsanız haber verirseniz sevinirim. Ben de ptesi günü sorarım. 3 4 gün cikamadigi zaman ilk cocugumda kulak pamuğuna zeytinyağı döküp hafif silin demişti doktorumuz, o nedenle belki müsaade eder doktorlar.Evet sürekli bunu hatırlatmaya çalışıyorum kendime
Önümüzdeki hafta doktor kontrolünde soracağım damlayı çok teşekkür ederim
Yine başladı uykuya direnmeye devam ediyor. Gece emzik vermiştim uykuya geçmesi için. Bir yandan da küçük mü daha diye kendime kızıyorum herkes kötü bir şeymiş gibi bahsediyor.
Ya ne güzel maşallahsevindim iyi gelmesine. Evde var ama uygun olur mu ki?
Umarim tutmuştur. Benimki surekli atıyor maalesef, keşke tutsa biraz olsun. İnanın emzik can simidi.Galiba kızım emziğe alıştı 1 gece de, o kadar uzun da vermedim uykuya daldığında geri almıştım. Simdi de kendimi kötü hissediyorum erken mi diye. O ağladı ben ağladım asla durmadı ve uykusu olmasına rağmen uyumadı, en son emziği verince sakinleşti ve uykuya geçti şimdi.Yanlış bir şey mi yaptım kızlar sizce? Annemler, kayinvalidemler falan verme diyip durmuşlardı hep. İyice psikolojim bozuluyor sanki. İlk günler daha iyiydim
şimdi ise yalnız
Valla bende verdim uykuya geçerken veriyorum sonra kendi ağzındann atıyor zatenGaliba kızım emziğe alıştı 1 gece de, o kadar uzun da vermedim uykuya daldığında geri almıştım. Simdi de kendimi kötü hissediyorum erken mi diye. O ağladı ben ağladım asla durmadı ve uykusu olmasına rağmen uyumadı, en son emziği verince sakinleşti ve uykuya geçti şimdi.Yanlış bir şey mi yaptım kızlar sizce? Annemler, kayinvalidemler falan verme diyip durmuşlardı hep. İyice psikolojim bozuluyor sanki. İlk günler daha iyiydim
şimdi ise yalnız