• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    212
En güzeli o sekilde olur eminim ki, daha önce küçük kardeşimde deneyimlemiştim tabi o yenidoğan değildi 4 aylık falan ben de daha 17 😂 o zamanlardaki gibi duşa kabin de rahat olur mu bilemedim ama denenebilir 💖
Denemeden bilemezsin canım 😊 Her şekilde minnoşlarla geçirilen her saniye kıymetli çünkü geri gelmeyecek 🥲

Neden bıraktınız bir süresi falan mı var?
Hayır bir süresi yok beni ateş basmaya başladı göğüslerim çatladı bebek emip göğsü boşaltamadı ben de ihtiyaç olur mu olmaz mı bilemedim için göğüs pompası almamıştım derken daha fazla vücut süt üretmesin diye bıraktım

Çok zor oluyor böyle 😔 uykusuzluktan perişan oldum. Huzursuz, aglarken görünce daha da kötü oluyorum elimden fazlası gelmiyor. Altını temizlerken biraz masaj yapıp bacaklarıyla oynadıkça ekstra kaka ve gaz yapmasına yardım ediyorum öyle biraz daha rahat ediyor. İnşallah kısa sürer hepimizin bu durumu. Bir anımız bir anımızı tutmuyor dün gün içerisinde sakindi, akşamdan beri kötü oldu bugün gün boyu devam etti gece ne olur bilmiyorum 🥺
Gaz damlaları da var, isterseniz deneyin. Bir miktar rahatlatıyor. Masajı da zeytinyağı ile yapabilirsiniz. Ilık duş, kundak yapıp pilates topu üzerinde hafif zıp zıp da rahatlıyor. Kolik maalesef geceleri oluyor genelde 😔

Çok zor oluyor böyle 😔 uykusuzluktan perişan oldum. Huzursuz, aglarken görünce daha da kötü oluyorum elimden fazlası gelmiyor. Altını temizlerken biraz masaj yapıp bacaklarıyla oynadıkça ekstra kaka ve gaz yapmasına yardım ediyorum öyle biraz daha rahat ediyor. İnşallah kısa sürer hepimizin bu durumu. Bir anımız bir anımızı tutmuyor dün gün içerisinde sakindi, akşamdan beri kötü oldu bugün gün boyu devam etti gece ne olur bilmiyorum 🥺
Bir arkadaşımız yazmıştı buraya bulup alıntılayamadım ama her gün ona dua ediyorum. Zeytinyağı katın demişti mama yada sütünüze diye ben mamasına günde bir iki damla katıyorum onu yaptığımdan bu yana inanılmaz rahatladı o gaz atakları geçti ara ara hafif sancılanıyor yine ama önceden katılıyordu resmen şimdi miss gibi uyuyor ben de dinleniyorum

Eklentiler

• 20250530_190327.webp
    20250530_190327.webp
    15,7 KB · Görüntüleme: 37
  • 20250530_190159.webp
    20250530_190159.webp
    14,4 KB · Görüntüleme: 36
Evet özellikle geceleri başliyo bayramda 40 çıkıyor eşim memleketine gitmek istiyo ben gitmek istemiyorum her zamanki tartışmamız başladı istemediğimi biliyo ısrar ediyo zaten durmuyo surekli memede oda da artık gün sayicam
Valla bizimki de öyle. Ağustosa bi de tatil aldık bakalım neyimize bizim tatil 🤣🤣 iki çocukla inşallah ben orda cinnet geçirmeden gelirim inşallah 🙃

Kızlar ilk ay kontrolüne gidenler var mı? Hem asm çağırdı hem de çocuk doktoru. Yine boy kilo falan mı bakılıyor sadece? Kalça ultrasonu ve göz muayenesi için 45 günlükken gelmemizi söylemişti.
Sağlık ocağına gittik baş çevresi kilo alımı boy bakıldı canım. Pazartesi de çocuk doktoruna görüncez

Denemeden bilemezsin canım 😊 Her şekilde minnoşlarla geçirilen her saniye kıymetli çünkü geri gelmeyecek 🥲
Evet sürekli bunu hatırlatmaya çalışıyorum kendime 🥹
Gaz damlaları da var, isterseniz deneyin. Bir miktar rahatlatıyor. Masajı da zeytinyağı ile yapabilirsiniz. Ilık duş, kundak yapıp pilates topu üzerinde hafif zıp zıp da rahatlıyor. Kolik maalesef geceleri oluyor genelde 😔
Önümüzdeki hafta doktor kontrolünde soracağım damlayı çok teşekkür ederim 🥹
Yine başladı uykuya direnmeye devam ediyor. Gece emzik vermiştim uykuya geçmesi için. Bir yandan da küçük mü daha diye kendime kızıyorum herkes kötü bir şeymiş gibi bahsediyor.
Bir arkadaşımız yazmıştı buraya bulup alıntılayamadım ama her gün ona dua ediyorum. Zeytinyağı katın demişti mama yada sütünüze diye ben mamasına günde bir iki damla katıyorum onu yaptığımdan bu yana inanılmaz rahatladı o gaz atakları geçti ara ara hafif sancılanıyor yine ama önceden katılıyordu resmen şimdi miss gibi uyuyor ben de dinleniyorum
Ya ne güzel maşallah 🥹 sevindim iyi gelmesine. Evde var ama uygun olur mu ki?

Bizde bugün fenalardayız soğuk mu aldı ne yaptıysa sabah 7 de uyanmıştı öğlene kadar yine biraz uyudu ama çok ıkınıyordu sancısı olduğu altına yapmaya çalıştığı belliydi öğlen banyo yaptırdık komşuyla 1-2 saat uyudu sonrası hep emzir bırak uyansınla geçti hala da uyutamadım ayağımda sallıyorum şuan ama işe yarayacağını sa kıpır kıpır altına da yaptı ama rahatlamadı Bi türlü

Galiba kızım emziğe alıştı 1 gece de, o kadar uzun da vermedim uykuya daldığında geri almıştım. Simdi de kendimi kötü hissediyorum erken mi diye. O ağladı ben ağladım asla durmadı ve uykusu olmasına rağmen uyumadı, en son emziği verince sakinleşti ve uykuya geçti şimdi. 🥺 Yanlış bir şey mi yaptım kızlar sizce? Annemler, kayinvalidemler falan verme diyip durmuşlardı hep. İyice psikolojim bozuluyor sanki. İlk günler daha iyiydim 😔 şimdi ise yalnız

Evet sürekli bunu hatırlatmaya çalışıyorum kendime 🥹

Önümüzdeki hafta doktor kontrolünde soracağım damlayı çok teşekkür ederim 🥹
Yine başladı uykuya direnmeye devam ediyor. Gece emzik vermiştim uykuya geçmesi için. Bir yandan da küçük mü daha diye kendime kızıyorum herkes kötü bir şeymiş gibi bahsediyor.

Ya ne güzel maşallah 🥹 sevindim iyi gelmesine. Evde var ama uygun olur mu ki?
Zeytinyağını sorarsanız haber verirseniz sevinirim. Ben de ptesi günü sorarım. 3 4 gün cikamadigi zaman ilk cocugumda kulak pamuğuna zeytinyağı döküp hafif silin demişti doktorumuz, o nedenle belki müsaade eder doktorlar.
Emzik ile alakalı dip not emzik de hava yutmaya dolayısı ile gaza sebep olabiliyor.

Galiba kızım emziğe alıştı 1 gece de, o kadar uzun da vermedim uykuya daldığında geri almıştım. Simdi de kendimi kötü hissediyorum erken mi diye. O ağladı ben ağladım asla durmadı ve uykusu olmasına rağmen uyumadı, en son emziği verince sakinleşti ve uykuya geçti şimdi. 🥺 Yanlış bir şey mi yaptım kızlar sizce? Annemler, kayinvalidemler falan verme diyip durmuşlardı hep. İyice psikolojim bozuluyor sanki. İlk günler daha iyiydim 😔 şimdi ise yalnız
Umarim tutmuştur. Benimki surekli atıyor maalesef, keşke tutsa biraz olsun. İnanın emzik can simidi.
Umarim linç yemem.

Valla bende verdim uykuya geçerken veriyorum sonra kendi ağzındann atıyor zaten

Kaç saattir uyutmaya çalıştığım oğlum babası eve geldi yanağına dokundu sadece o ara ben sallıyordum ama dalıp geri uyanıyordu eşim dokununca uyudu uyanmadı inanılır gibi değil ama anne uyutmaya çalışırken strese giriyor onu da bebek hissedip uyumuyor diyorlardı artık bu söze inanıyorum eşleriniz uyutursa kızmayın hiç

Back
X