- Konu Sahibi Mervenur277
-
- #31.181
Aynen ya bir de bez değişirken çok çığlık atıyor o zaman da azıcık veriyorum sakinleşiyorBende uyku öncesi veriyorum birkere akşam uykusuna ozaman dalıyor 30 cc kadar sütümü. Gece emmeyi pek sevmiyor Eymen sabah tüm dolan stokları yarınlar yokmuşcasına bitiriyor
Folik asit bebesi bunlarBenimki de reflü yatagindan en aşağı iniyor ve o bez hiç totoda durmuyor. Kıpır kıpır bir Mercan
Maşallah, benim bildiğim bebek daha bu kadar küçükken dönemez ama bunlar canavar gibilerİçtiğimiz vitaminlerden mi nedir bu çocuklardaki hareker çok fazla. Bnmkide öyle minnak doğdu sözde reflü yatağından aşağı iniyor,dönüyor maşallah kuzulara
Evet ya dün 100 cc içti. Bir uyumuş zor uyandırdımBende öyle yapıyım hem sağdığımı verince ne kadar içtiğini gördüğüm için içim rahat ediyo
Philips avent öneririm ama biberon ucu mutlaka 2 numara ile başlayın 1 numara çok az deliği yarım saat çekti kızım 30 cc hiç azalmadı snra brm baktım hiç birşey gelmiyor dr ada sordum 2 numaradan başla dedi aklınızda olsunYeni doğana uygun önerebileceğiniz biberon var mı
Canım bizim kız dün sağlık ocağında 3935 çıktı ve hala 1 kullanıyorum ben, sızdırma ve kayma falanda olmuyor haftaya 2 ye geçeceğiz molfix pure&soft ve mavisi ikisinin de boyutu aynı ikisinden de memnunum sleepy falanda denedik en büyük bez molfixte geldi bana küçük paket al dene istersenBenim stok yaptıklarım bitti zaten canım. Bir de bacak kenarları sıkıyor
Molfx te de 4 kg bebiş için uygun bez 3 numaraymış. Primaya göre farklı numaraları filan
Bizim toplamda %6 kayıp oldu sonra kilo artışı başlamıştı %10 a kadar normal karşılanıyor sanırım canım ama doktorun daha iyi bilir sarılığa da bakıyorlar emmesini de değerlendiriyorlar sanırımKızlar bizim bebiş 3740 doğmuştu bir günde 160 gr kaybetmiş normal değil mi bu ? Birazdan sarılık testine gidicez bugün de hiç tuvaletini yapmadı biraz endişelendim.
Poposunu çok kaydırıyor canım kıvrılıyor sürekli yılan gibi o yüzden sanırım taşıyor, bacak yanlarında filan sorun yok. Bezi takıyorum bir saat sonra popoya iniyor. Bezlerken de ayaklarıyla itiyor sürekli cadı yaCanım bizim kız dün sağlık ocağında 3935 çıktı ve hala 1 kullanıyorum ben, sızdırma ve kayma falanda olmuyor haftaya 2 ye geçeceğiz molfix pure&soft ve mavisi ikisinin de boyutu aynı ikisinden de memnunum sleepy falanda denedik en büyük bez molfixte geldi bana küçük paket al dene istersen
Biz %10 kaybettik dil bağı sebebiyle iyi ememedi ilk 5 gün. Dil bağını kontrol ettiniz mi ?Kızlar bizim bebiş 3740 doğmuştu bir günde 160 gr kaybetmiş normal değil mi bu ? Birazdan sarılık testine gidicez bugün de hiç tuvaletini yapmadı biraz endişelendim.
Bence normal canım. Biz de ilk 4 gün yüzde 5 kaybettik. Ama çabuk toparliyorlar kaygılanmaKızlar bizim bebiş 3740 doğmuştu bir günde 160 gr kaybetmiş normal değil mi bu ? Birazdan sarılık testine gidicez bugün de hiç tuvaletini yapmadı biraz endişelendim.
Destek olacak kimse yok mu canım yaaÇok uykusuz ve yorgunum kızlar
Maalesef canım eşim bile yok hafta sonlarıda çalışıyor bir köşede bayılıp kalcam artıkBence normal canım. Biz de ilk 4 gün yüzde 5 kaybettik. Ama çabuk toparliyorlar kaygılanma
Destek olacak kimse yok mu canım yaaBiraz dinlensen
Zor cidden. Güç kuvvet diliyorum sanaMaalesef canım eşim bile yok hafta sonlarıda çalışıyor bir köşede bayılıp kalcam artık
Hahahah bizimkiler folik asit bebikleri kuzum valla da dönüyor güvenip arkamı dönemiyorum hareketli sıpalarPoposunu çok kaydırıyor canım kıvrılıyor sürekli yılan gibi o yüzden sanırım taşıyor, bacak yanlarında filan sorun yok. Bezi takıyorum bir saat sonra popoya iniyor. Bezlerken de ayaklarıyla itiyor sürekli cadı yabeli hala kullanılır sıkıntı yok da bacak lastikleri çok sıkıyor, ben de pure&soft aldım 3 numara yumuşacık bel kısmı da hoşuma gitti. Ama molfix de 4-9 kg arası 3 numaraymış. Ben 2 numara olarak sleepy de almıştım onları da bitirdik o da küçükmüş.
Mendile de bakayım canım , evde sıkıntı değilde dışarda zor oluyor su pamuk. Sudo krem ben de kullanıyorum ama kızarıklık görürsem sadece sürüyorum her bezde sürmüyorumHahahah bizimkiler folik asit bebikleri kuzum valla da dönüyor güvenip arkamı dönemiyorum hareketli sıpalarkimi anneler 1 numaradan direk 3 numaraya geçiyormuş bezde mantıklı olabilir canım molfix pure&soft, molfix yenidoğan izotonik sulu mendil ve sudocrem üçlüsünden çok memnunum, pamuk ile başlamıştık doktor kuzenim izotonik sulu dene bi dedi pişik olmadık aklında olsun seninde
Doğduğu günden beri izotonik sulu ıslak mendilini kullanıyorum aşırı memnunum valla hiç pişik vs olmadıHahahah bizimkiler folik asit bebikleri kuzum valla da dönüyor güvenip arkamı dönemiyorum hareketli sıpalarkimi anneler 1 numaradan direk 3 numaraya geçiyormuş bezde mantıklı olabilir canım molfix pure&soft, molfix yenidoğan izotonik sulu mendil ve sudocrem üçlüsünden çok memnunum, pamuk ile başlamıştık doktor kuzenim izotonik sulu dene bi dedi pişik olmadık aklında olsun seninde
Evet evet bende kızarıklık görürsem sürüyorum hatta kendime de kullanıyorum efsane bi kremmiş çok sevdim benMendile de bakayım canım , evde sıkıntı değilde dışarda zor oluyor su pamuk. Sudo krem ben de kullanıyorum ama kızarıklık görürsem sadece sürüyorum her bezde sürmüyorum
Bende çok memnunum indirim görünce hemen stokluyor kocam beyDoğduğu günden beri izotonik sulu ıslak mendilini kullanıyorum aşırı memnunum valla hiç pişik vs olmadı
Yok doktor herhangi birşey söylemedi kilo kaybı da normal dedi, sarılık testi vardı bugün sonucunu bekliyoruz bakalımBiz %10 kaybettik dil bağı sebebiyle iyi ememedi ilk 5 gün. Dil bağını kontrol ettiniz mi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?