• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    212
Yeni doğana uygun önerebileceğiniz biberon var mı
Bana ebe pompa kullandigimda medelanin su biberonuyla ver dedi memeyi emmeye devam etsin diye. Ama bizimki asla bundan icmedi, akisi cok yavas ve meme gibi surekli emmeleri gerekiyor. Ben enjektorle verdim sagdigim sutu o gunlerde.

Eklentiler

• IMG_6510.webp
    IMG_6510.webp
    26,7 KB · Görüntüleme: 21
Bizde de var kuzum. Bezini ne kadar güzel bağlasam da çiş kaçırıyor. Islaklıktan uyanıyor birde. Bu yüzden kıyafet yıkamaktan bıktım
Prima kullanıyordum ben , yeni numaraya geçmem lazım artık şimdi bir de molfix deniycem onun bel kısmı lastik gibi belki daha iyi olur

Benim kız da regle yatağından aşağıya kayıyor hiç durmuyor yatarken bile 😳
Gerçi ne kadar yatıyor sayılır bilmiyorum. Bizimki bir iki kımıldıyor baktı ses yok basıyor yaygarayı

nazar ya çok değiyor soğukta olur tabiii. Bende uyutmuştum uyumadı geri aldım mecbur
Her gün rahat uyuyorduk bugün çok uyandı gaz bombası olmuş resmen çocuk o kadar çıkardık hala huzursuz biraz önce uyuttum Bi lavaboya gidip geldim uyuyordu tam yatacakken gözünü açtı şimdi de hıçkırık tuttu bize rahat yok yüzümüz gözümüz zombi gibi olmuş o kadar ki çirkin görüyorum aynada kendimi

Ya benimki geçen gece resmen yattığı kısımdan döne döne kafasını fileli kısma getirmiş. Bir uyandım bağırıyor kafası yatağın kenarında fileye dayanmış ödüm koptu. Nasıl o kadar döndü anlamadım.

Bir de bez sorunumuz var. Ne kadar sıkı ve yukardan bağlasam da tepine tepine bezi kaydırıyor poposundan belinden çıkıyor. Sürekli kıyafet değişiyoruz
🤣 Bizimki de öyle canım beşiğimiz bile yok düşecek diye ödüm kopuyor geçen eşimin halası gile söyledim dönüyor diye kadın inanmadı nasıl dönsün bu diye kundaklı değiller ya ondan dönüyorlar bez bizde de aynı ya bildiğin cırtını diğer bacağına kadar sıkıyorum yine düşüyor adı kiloları iyi

Prima kullanıyordum ben , yeni numaraya geçmem lazım artık şimdi bir de molfix deniycem onun bel kısmı lastik gibi belki daha iyi olur
Evet bizim de prima premium care 1 numara. Yeni numaraya geçsek daha çok sızdırmaz mı? Büyük geldiği için tam kapatmıyor yanlardan diye düşündüm.

Her gün rahat uyuyorduk bugün çok uyandı gaz bombası olmuş resmen çocuk o kadar çıkardık hala huzursuz biraz önce uyuttum Bi lavaboya gidip geldim uyuyordu tam yatacakken gözünü açtı şimdi de hıçkırık tuttu bize rahat yok yüzümüz gözümüz zombi gibi olmuş o kadar ki çirkin görüyorum aynada kendimi
Çok gazlı bu bebişler ya niye böyleler. Üç aydan sonra geçiyor neyseki… biz hep güzeliz insan çoktı içimizden kolay değil 💘

Rica ederim. Ben yine kucağıma alıp emzirir gibi veriyorum kendi sütümü ek öğün olarak geceleri, güzel uyuyor o şekilde.
Bende uyku öncesi veriyorum birkere akşam uykusuna ozaman dalıyor 30 cc kadar sütümü. Gece emmeyi pek sevmiyor Eymen sabah tüm dolan stokları yarınlar yokmuşcasına bitiriyor 🤭

Ya benimki geçen gece resmen yattığı kısımdan döne döne kafasını fileli kısma getirmiş. Bir uyandım bağırıyor kafası yatağın kenarında fileye dayanmış ödüm koptu. Nasıl o kadar döndü anlamadım.

Bir de bez sorunumuz var. Ne kadar sıkı ve yukardan bağlasam da tepine tepine bezi kaydırıyor poposundan belinden çıkıyor. Sürekli kıyafet değişiyoruz
Folik asit bebesi bunlar🫢 Benimki de reflü yatagindan en aşağı iniyor ve o bez hiç totoda durmuyor. Kıpır kıpır bir Mercan

🤣 Bizimki de öyle canım beşiğimiz bile yok düşecek diye ödüm kopuyor geçen eşimin halası gile söyledim dönüyor diye kadın inanmadı nasıl dönsün bu diye kundaklı değiller ya ondan dönüyorlar bez bizde de aynı ya bildiğin cırtını diğer bacağına kadar sıkıyorum yine düşüyor adı kiloları iyi
Evet kundak olmayınca baya hareketler bende korkuyorum bazen anne yanı beşiğin kenarını kapatıyorum 😬

İçtiğimiz vitaminlerden mi nedir bu çocuklardaki hareker çok fazla. Bnmkide öyle minnak doğdu sözde reflü yatağından aşağı iniyor,dönüyor maşallah kuzulara

Bana ebe pompa kullandigimda medelanin su biberonuyla ver dedi memeyi emmeye devam etsin diye. Ama bizimki asla bundan icmedi, akisi cok yavas ve meme gibi surekli emmeleri gerekiyor. Ben enjektorle verdim sagdigim sutu o gunlerde.
Çok yavaşta iyi değil bence de. Çenesi zaten memede yeterince yoruluyo bende kaşıkla veriyodum

İçtiğimiz vitaminlerden mi nedir bu çocuklardaki hareker çok fazla. Bnmkide öyle minnak doğdu sözde reflü yatağından aşağı iniyor,dönüyor maşallah kuzulara
Evet ya benim de öyle reflğ yatağını bi süre daha kullanırım kaldırırım sonra hep kayıyor zaten amacına ulaşmıyor 😀

Evet bizim de prima premium care 1 numara. Yeni numaraya geçsek daha çok sızdırmaz mı? Büyük geldiği için tam kapatmıyor yanlardan diye düşündüm.
Benim stok yaptıklarım bitti zaten canım. Bir de bacak kenarları sıkıyor
Molfx te de 4 kg bebiş için uygun bez 3 numaraymış. Primaya göre farklı numaraları filan

Back
X