2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    220
Çok gazlı bu bebişler ya niye böyleler. Üç aydan sonra geçiyor neyseki… biz hep güzeliz insan çoktı içimizden kolay değil
Valla benim büyük oğlan 8 ay boyunca gazdan çok çektirdi bize İnş bu da öyle olmaz

Kızlar göğüs ucumun üst kısmı öne doğru cikiyo ve sert dokununca ağrıyo diğeri tam yuvarlak hicbir sıkıntı yok acaba birşeyler ters mi gidiyo

Yanımda ama yinede korkuyorum cnm
Yanındaysa bişey olmaz bence yatağa yanaştırdıysan bizim oğlan beşiği vermediği için çeyiz sandığının üstüne yatırdık küçük paşayı beşikle yatağın arasında düşecek diye korkuyorum ama ikna edemezsek küçük portatiflerden alayım diyorum ancak o sığar oraya başka yerimde yok beşik koyacak

Goz drunami goturucez

Kızlar 4 saate Bi süt sağdığınızda kaç mm çıkarsa normal olur sizce?
Cnm ben iki göğsü emzirdikten hemen sonra 20 dk sağınca damla damla da olsa 40,50 çıkıyor. Instada bir bebek hemşiresi kanalında dünden beri süt artırma ile ilgili ücretsiz paylaşım yapıyor istersen bak

Öyle yaparsın olmadı. Şimdi büyüğü de kinlendirmemek lazım ellemeyin beşiğini paşanın

Kızlar yazlıklari kaç aylık alacaksınız 1 3 bedenmi 3 6m ı sipariş versem kararsızım 33 günlük oldu şimdiden küçük geliyo aldıklarım acaba yazlıkları kaç beden alsak yaz oyu giydirmek istiyorum zaten 3 ay giyecek siz aldinizmi aldiysaniz kaç beden aldınız

Anladım canım bende Bi bakayım kanala, benim süt geliyor bebiş çıkınca yeter ama büyüdükçe yeter mi yoksa süt ona göre mi çoğalır bilemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…