- Konu Sahibi Mervenur277
- #31.221
Evet, çocuk göz diye ayrı bir bölüm yok diye biliyorum. Direkt göz e aldık biz randevuyuGoz drunami goturucez
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet, çocuk göz diye ayrı bir bölüm yok diye biliyorum. Direkt göz e aldık biz randevuyuGoz drunami goturucez
Ben saat tutmadım ama memem doluyken sağarsam tek memeden 40-50 cc oluyor. 1 hafta önce iki memeden bu kadar geliyordu. Ben 1-2 kere sağıyorum günde, dün 150-170 cc filan sağdım 2 memeden. Bugün emdikten sonra sağdım 60 cc çıktı iki memeden. Az mı bilmiyorum emdiği için çok sık sağmıyorumKızlar 4 saate Bi süt sağdığınızda kaç mm çıkarsa normal olur sizce?
Ben şuan sadece sağıyorum bebeğim yanımda olmadığı için, 4 saate felan 160 çıkıyor, bebeğim küvezde 60 mm besleniyor şuanBen saat tutmadım ama memem doluyken sağarsam tek memeden 40-50 cc oluyor. 1 hafta önce iki memeden bu kadar geliyordu. Ben 1-2 kere sağıyorum günde, dün 150-170 cc filan sağdım 2 memeden. Bugün emdikten sonra sağdım 60 cc çıktı iki memeden. Az mı bilmiyorum emdiği için çok sık sağmıyorum
MedicanadaCebeci tıp sizzz ?
Kızlar sizinde bebeğiniz 1 numarayı çekemedi mi? Ona göre bende 2 alayımPhilips avent öneririm ama biberon ucu mutlaka 2 numara ile başlayın 1 numara çok az deliği yarım saat çekti kızım 30 cc hiç azalmadı snra brm baktım hiç birşey gelmiyor dr ada sordum 2 numaradan başla dedi aklınızda olsun
Benim hiçbir zaman 60 mm gecmedi yaBen şuan sadece sağıyorum bebeğim yanımda olmadığı için, 4 saate felan 160 çıkıyor, bebeğim küvezde 60 mm besleniyor şuan
Hangi acaba ben bı bakmak isterimCnm ben iki göğsü emzirdikten hemen sonra 20 dk sağınca damla damla da olsa 40,50 çıkıyor. Instada bir bebek hemşiresi kanalında dünden beri süt artırma ile ilgili ücretsiz paylaşım yapıyor istersen bak
60 mm şuan beslenmesi için yeterli canım, onlar büyüdükçe süt üretimi de artıyor demek ki, hayal gibi düşünme emdikçe süt hormonları çalışır, incir kayısı dut karışımı felan denedin mi hiç iyi gelir belkiBenim hiçbir zaman 60 mm gecmedi ya
Ama bebeğim doyuyor galiba.cunku gündüz gece de dahil olmak üzere 5 6 defa mama içiyordu.Simdi günde sadece 2 defa mama istiyor sütüm hala 600 mm haftalık tartiyorim kilo alımı da güzel 300 gram aloyor haftalık.160 kar bana hayal gibi![]()
Benimki doğru bir karşılaştırma olmaz o zaman canım. Ben günde 1-2 kere sağıyorum. Bazen 5 bazen 10 dk filan ne kadar olmalı hiç fikrim yokBen şuan sadece sağıyorum bebeğim yanımda olmadığı için, 4 saate felan 160 çıkıyor, bebeğim küvezde 60 mm besleniyor şuan
1 den çekemiyorlarmış canım ben de 2 ile başladım. O bile zor geliyor aktif emmesi gerekiyor. 1 de çok yorulur çenesi, 2 bence ideal.Kızlar sizinde bebeğiniz 1 numarayı çekemedi mi? Ona göre bende 2 alayım
İlk 20 gün denedim herşeyi daha da artmaz diye dusundum şuan 42 günlüğüz süt artsın diye ekstra bişey yapmıyorum kilo alımı güzel olunca süt yetiyor diye düşünmeye başladım dogrusu60 mm şuan beslenmesi için yeterli canım, onlar büyüdükçe süt üretimi de artıyor demek ki, hayal gibi düşünme emdikçe süt hormonları çalışır, incir kayısı dut karışımı felan denedin mi hiç iyi gelir belki
Join my Channel: Süt arttırmaHangi acaba ben bı bakmak isterim
Aldılar canım ya ışığın altında yatıyor yarın tekrar ölçülecek bakalımSınırda 15 olunca hastaneye alıyorlardi sanırım
Yok küvez değil hastanede ışığın altında yatıyor şimdiKuveze mi benim bildiğim 17 de alıyorlar büyük oğlumda 19 du doktor öyle demişti bize
Fototerapiye alıyorlar kuvez değilKuveze mi benim bildiğim 17 de alıyorlar büyük oğlumda 19 du doktor öyle demişti bize
Neyle sağıyosun canımBen şuan sadece sağıyorum bebeğim yanımda olmadığı için, 4 saate felan 160 çıkıyor, bebeğim küvezde 60 mm besleniyor şuan
Aynen canım benimki farklı şuan tabiBenimki doğru bir karşılaştırma olmaz o zaman canım. Ben günde 1-2 kere sağıyorum. Bazen 5 bazen 10 dk filan ne kadar olmalı hiç fikrim yok
Aynen aynen kilo artışına bakıyorlar zaten, eğer iyiyse yetiyor demektirİlk 20 gün denedim herşeyi daha da artmaz diye dusundum şuan 42 günlüğüz süt artsın diye ekstra bişey yapmıyorum kilo alımı güzel olunca süt yetiyor diye düşünmeye başladım dogrusu
Fiyat açıklandı bende de yazıyor ama doğru mu acaba? Değerlendiriliyor yazması gerekiyor sanirimBayanlar doğum parası için her baktığımda devam ediyor yazıyordu.2. çocuk benimki.1. çocuğun bilgilerini girmemiştim sadece 2. Çocuğu kileri girmiştim.iptal ettim baştan girdim her iki çocuğu da ekledim şimdi baktım fiyat aciklandi yazıyor .evdeki tüm çocukların bilgilerini girmek gerekiyor bilginiz.olsun