- 1 Ekim 2020
- 2.804
- 2.052
- 83
- 35
H
haziran cicegim
geçen sordum B dedi şimdi yine sordum C dedi. Kafası karışık herhalde 
C olunca çok riskli ?

C olunca çok riskli ?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben de yok canım. Omega 3, d ve k vitamini, magnezyum ve b12 kullanıyorumKızlar hangi multivitaminleri kullanıyorsunuz ve içeriğinde folik asit var mı cevaplarsanız çok sevinirim![]()
Decavit tab kullanıyorum Multi vitamin olarakKızlar hangi multivitaminleri kullanıyorsunuz ve içeriğinde folik asit var mı cevaplarsanız çok sevinirim![]()
Baştan beri Ostella kullanıyorum, birde doktor decavit pronatal yazdı bu günki muayenede ise COLEDAN D3 , FERRUM HAUSMANN FORT ve bulantım olduğu için PRİLAM DR yazdıKızlar hangi multivitaminleri kullanıyorsunuz ve içeriğinde folik asit var mı cevaplarsanız çok sevinirim![]()
Değil ama B olsa daha iyiydiH haziran cicegim geçen sordum B dedi şimdi yine sordum C dedi. Kafası karışık herhalde
C olunca çok riskli ?
Günaydınkızlaarrr günaydııınnnbayramda et doğrayacak mısınızz
![]()
coledan D3 banada yazdı doktor 4 damla sabahlarıİyi akşamlar herkese, bu gün kontrole gittim enox raporum bitmişti tekrar çıkarttım bu aralar hafif bulantılarım oluyor biraz kilo alıyorum sonra fazlasıyla veriyorumdoktorda bu yüzden PRİLAM DR yazdı ama eczane günde kaç sefer falan yazmamış reçetede yatmadan önce 1×2 yazıyor, kan için FERRUM HAUSMANN FORT yazdı günde 1 kere aç karna yazıyor ve COLEDAN D3 yazmış ama onu da tok 4 damla yazmış eczane, e nabız da ise 15 damla gözüküyor acaba hangisi doğrudur bunlardan kullanan var mı?
sonra chate tekrar sordum. 24 haftalık gebelikte kullanabilirisn demiş. bebeğin organ gelişimi tamamlandığı içinDeğil ama B olsa daha iyiyditravazol krem demişlerdi o da C mesela doktor vermiş.
günaydınnkızlaarrr günaydııınnnbayramda et doğrayacak mısınızz
![]()
Günaydın.Ben doğruyorumkızlaarrr günaydııınnnbayramda et doğrayacak mısınızz
![]()
Ben de COLEDAN d3ü kararsız kaldığım için 10 damla falan damlattım bana dokundu hatta bayağı rahatsızlandım gece sonra internetten baktım dvit3 zehirlenmesi yaşamışımcoledan D3 banada yazdı doktor 4 damla sabahları
FERRUM HAUSMANN FORT ayyy bu bana dokundu kullanamadım
Huzursuz oluyor işte canım sürekli hareket ettirme gereği duyuyorsunBen gece bebek baktığım için uykuya hemen dalıyorum bebek uyuduğunda :d
Ama bacağım tam kramp girecek gibi oluyor uyanıyorum kurtarıyorum kendimi : kramp girer diye çok korkmaya başladım. Huzursuz bacak dediğin bu mu?
Günaydınben eldivenle doğrayayım diyorum eşim yok diyo benim yerime kendi doğrayacak büyük ihtimalle
günaydınn
ciğer dışında doğruyorum ben ya![]()
Bence de doğranmasında sakınca olmaz diye düşünüyorum. ben de eldivenle yapacağım sanırım. annem elletmem sana diyor ama ona da kıyamıyorumGünaydın.Ben doğruyorum![]()
Gunaydinnn ben dogramayacagim. özellikle yeni kesilmiş hayvan olduğu için bakteri olma ihtimali yüksek olabilir hiç risk almaya gerek yok diye düşünüyorum. Eşime söyledim kesebilirsen kes kesemezsen de payımızı kıyma yaptır ben yapmam dedim. Bakacağız duruma göre bakalımkızlaarrr günaydııınnnbayramda et doğrayacak mısınızz
![]()
Ben şimdilik idare ediyorum bakalım ihtiyacım olursa diye araştırıyodumsonra chate tekrar sordum. 24 haftalık gebelikte kullanabilirisn demiş. bebeğin organ gelişimi tamamlandığı için
ama tabi insan tereddüt ediyor
travazol bende de var ama kortizon var diye kullanmamıştım. onuda kullanabilirim o zaman
eneee tüh evet d vitamini fazla kullanıldığında etkiliyorBen de COLEDAN d3ü kararsız kaldığım için 10 damla falan damlattım bana dokundu hatta bayağı rahatsızlandım gece sonra internetten baktım dvit3 zehirlenmesi yaşamışım![]()
bayramda et doğrayacam eşim ete dokunamıyor çünkü esasen bağış yapalım dedi de ben seviyorm bol bol et yemeyi bayram telaşınıkızlaarrr günaydııınnnbayramda et doğrayacak mısınızz
![]()