• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    133
H haziran cicegim geçen sordum B dedi şimdi yine sordum C dedi. Kafası karışık herhalde 😄
C olunca çok riskli ?

Eklentiler

• IMG_5028.webp
    IMG_5028.webp
    37,5 KB · Görüntüleme: 15
Kızlar hangi multivitaminleri kullanıyorsunuz ve içeriğinde folik asit var mı cevaplarsanız çok sevinirim 🙏

İyi akşamlar herkese, bu gün kontrole gittim enox raporum bitmişti tekrar çıkarttım bu aralar hafif bulantılarım oluyor biraz kilo alıyorum sonra fazlasıyla veriyorum 🙄 doktorda bu yüzden PRİLAM DR yazdı ama eczane günde kaç sefer falan yazmamış reçetede yatmadan önce 1×2 yazıyor, kan için FERRUM HAUSMANN FORT yazdı günde 1 kere aç karna yazıyor ve COLEDAN D3 yazmış ama onu da tok 4 damla yazmış eczane, e nabız da ise 15 damla gözüküyor acaba hangisi doğrudur bunlardan kullanan var mı?

Kızlar hangi multivitaminleri kullanıyorsunuz ve içeriğinde folik asit var mı cevaplarsanız çok sevinirim 🙏
Baştan beri Ostella kullanıyorum, birde doktor decavit pronatal yazdı bu günki muayenede ise COLEDAN D3 , FERRUM HAUSMANN FORT ve bulantım olduğu için PRİLAM DR yazdı

İyi akşamlar herkese, bu gün kontrole gittim enox raporum bitmişti tekrar çıkarttım bu aralar hafif bulantılarım oluyor biraz kilo alıyorum sonra fazlasıyla veriyorum 🙄 doktorda bu yüzden PRİLAM DR yazdı ama eczane günde kaç sefer falan yazmamış reçetede yatmadan önce 1×2 yazıyor, kan için FERRUM HAUSMANN FORT yazdı günde 1 kere aç karna yazıyor ve COLEDAN D3 yazmış ama onu da tok 4 damla yazmış eczane, e nabız da ise 15 damla gözüküyor acaba hangisi doğrudur bunlardan kullanan var mı?
coledan D3 banada yazdı doktor 4 damla sabahları
FERRUM HAUSMANN FORT ayyy bu bana dokundu kullanamadım

Değil ama B olsa daha iyiydi 🙂travazol krem demişlerdi o da C mesela doktor vermiş.
sonra chate tekrar sordum. 24 haftalık gebelikte kullanabilirisn demiş. bebeğin organ gelişimi tamamlandığı için
ama tabi insan tereddüt ediyor
travazol bende de var ama kortizon var diye kullanmamıştım. onuda kullanabilirim o zaman

coledan D3 banada yazdı doktor 4 damla sabahları
FERRUM HAUSMANN FORT ayyy bu bana dokundu kullanamadım
Ben de COLEDAN d3ü kararsız kaldığım için 10 damla falan damlattım bana dokundu hatta bayağı rahatsızlandım gece sonra internetten baktım dvit3 zehirlenmesi yaşamışım 😬

Eklentiler

• 1000001899.webp
    1000001899.webp
    43,1 KB · Görüntüleme: 7
Ben gece bebek baktığım için uykuya hemen dalıyorum bebek uyuduğunda :d
Ama bacağım tam kramp girecek gibi oluyor uyanıyorum kurtarıyorum kendimi : kramp girer diye çok korkmaya başladım. Huzursuz bacak dediğin bu mu?
Huzursuz oluyor işte canım sürekli hareket ettirme gereği duyuyorsun

kızlaarrr günaydııınnn :KK200: bayramda et doğrayacak mısınızz :D
Gunaydinnn ben dogramayacagim. özellikle yeni kesilmiş hayvan olduğu için bakteri olma ihtimali yüksek olabilir hiç risk almaya gerek yok diye düşünüyorum. Eşime söyledim kesebilirsen kes kesemezsen de payımızı kıyma yaptır ben yapmam dedim. Bakacağız duruma göre bakalım 🙏
Allah affetsin pek de sevdiğim bir iş değil kendisi 🥴

sonra chate tekrar sordum. 24 haftalık gebelikte kullanabilirisn demiş. bebeğin organ gelişimi tamamlandığı için
ama tabi insan tereddüt ediyor
travazol bende de var ama kortizon var diye kullanmamıştım. onuda kullanabilirim o zaman
Ben şimdilik idare ediyorum bakalım ihtiyacım olursa diye araştırıyodum 🙂bence de kullanılabilir

Ben de COLEDAN d3ü kararsız kaldığım için 10 damla falan damlattım bana dokundu hatta bayağı rahatsızlandım gece sonra internetten baktım dvit3 zehirlenmesi yaşamışım 😬
eneee tüh evet d vitamini fazla kullanıldığında etkiliyor
demir ilacı da ishal,mide bulantısı yapıyor habeirn olsun. bende yapmıştı

Back
X