2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    220
Kızlar philips avent biberon alıcam
1 numarada çekiş zor 2 alın demiştiniz ama anlamıyorum hangisi bir hangisi iki.
E bebekte var sanırım anlayan birisi link atabilir mi buraya onu alayım. Hangisini almam gerektiğini anlamadım

Bendeki bu. Ama mağazada daha uygun fiyatı.

İyi akşamlar kızlar doğumdu emzirmeydi süttü depresyondu gazdı derken giremedim bir türlü yeni bir sorunla geldim kedili evler napıyorsunuz ben her gelenin nutuk atmasından bıktım birde içimi huzursuz ediyorlar kedimden uzak kalıyorum üzülüyorum

Tam doğum yaptıktan 2-3 gün sonra bunları yaşadım yatağımı, eşimi özledim diye ağladığım oldu sanki kocasızlıktan ölmüş gibi

Özledik ama yorgunluktan kocaya dokunasımız gelmiyor kendi de arkasını dönüp yatıyor bugün izinliydi konuştunuz mu de yok o Bi koltukta ben diğerinde uyuyup duruyoruz kendi de oyun oynuyor

2-3 hafta alışana kadar gece odanın kapısı kapalıydı gündüz yanımızdaydı. Artık geceleri de bizimle kedimiz. Kızıma çok yaklaşmıyor şuan için zamanla alışır umarım, koklayıp kaçıyor

Biz normalde baby turco bez kullanıyoruz eşimin kuzeni hastaneden molfix in numunelerinden getirmişti biraz bugün bezimiz bitince kullanayım dedim de arkası lastikli olduğundan sanırım oğlumun popişinde durmuyor iki oldu düzeltmem popiş açıkta resmen kaka yapsa üst baş kalmaz yoksa çok yumuşak beğendim

Çok güzel ya Bende gündüzleri takip ediyorum koklayıp gidiyor geceleri kapı kapalı ama işte tüyü zararlı uzak tut aynı yere yatırma falan diyorlar hem korkuyorum hem kedimden uzaklaştığımı hissedip üzülüyorum lohusalık duyguları da ha safhada bende herşeye ağlayasım geliyor

Bizimkisi bebeği ignore ediyor, yokmuş gibi davranıyor 3 haftadır. Geceleri kapıyı kapatıyoruz, gündüz zaten kendisi bebeğin sesini duyunca kaçıyor, değil aynı yerde yatmak.

Bebeğim 1 aylık oldu çok şükür alerjik bir durumla karşılaşmadık. Biz yavaş yavaş bir araya getirdik önce 1 kaç saat sonra yarım gün. Hem kedimizin tepkisini görmek istedik hem de alerjik bir durum olacak mı diye baktık. Çok şükür her şey yolunda. Siz de kimseyi takmayın ya evdeki kediler dışardan gelen insanlardan daha temiz

Bi uyandım küçük oğlum yanımda kafa üstü duruyor nasıl bu kadar hareketli oluyorlar ya eşim biraz önce de ben düzelttim diyor yerlerinde duramıyorlar resmen

Bi uyandım küçük oğlum yanımda kafa üstü duruyor nasıl bu kadar hareketli oluyorlar ya eşim biraz önce de ben düzelttim diyor yerlerinde duramıyorlar resmen
Valla benim kızım da öyle canım şaşırtıyor beni ilk çocuğumda böyle bişe yaşamadım. Yerinde durmuyor halı dokuyor sanki. Yarım kundak yapim dedim onu da kıyameti kopardı olmadı. Hala uyutmaya çalışıyorum zaten ben onu uyutana kadar diğer beslenme saati geliyor. Sonsuz bi döngünğn içindeyim ya çaresizlikten artık ağlamaktan da sıkıldım

Ben kundak yapmayı beceremiyorum güya bağlamak istemiyorum annemler bağlıyordu böyle de yerinde durmuyor gazı falan var ondan mı uyumuyor emerek mi uyuyor nasıl emzik falan denedin mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…