- Konu Sahibi Mervenur277
-
- #31.341
Bende de oldu ama artık lohusalığın sonlarındayım, saldımHahahahshsYani çok ilgili olmasını beklemiyorum :) ama cidden duygusal bir boşluk oluştu bende
Kızlar philips avent biberon alıcam
1 numarada çekiş zor 2 alın demiştiniz ama anlamıyorum hangisi bir hangisi iki.
E bebekte var sanırım anlayan birisi link atabilir mi buraya onu alayım. Hangisini almam gerektiğini anlamadım
Kızlar philips avent biberon alıcam
1 numarada çekiş zor 2 alın demiştiniz ama anlamıyorum hangisi bir hangisi iki.
E bebekte var sanırım anlayan birisi link atabilir mi buraya onu alayım. Hangisini almam gerektiğini anlamadım
Sesin bebisler olmadığı için öyle hissediyorsun hele bı bebisler gelsin elinde kalacak kocanBen, bir de bizim bebişler evde yok ya. yarın nöbeti varmış yarın nasıl bitecek bilmiyorum
Tam doğum yaptıktan 2-3 gün sonra bunları yaşadım yatağımı, eşimi özledim diye ağladığım oldu sanki kocasızlıktan ölmüş gibiKızlar sizde eşinizi özlediniz mi ? Doğum yapalı 3 gün oldu bebişi düşünmekten gözüm hiçbirşey görmüyor ama aklımın bir tarafıda hep eşimde çok özledim sanki yıllarca görmemişim gibi bir özlem var içimde
Özledik ama yorgunluktan kocaya dokunasımız gelmiyor kendi de arkasını dönüp yatıyor bugün izinliydi konuştunuz mu de yok o Bi koltukta ben diğerinde uyuyup duruyoruz kendi de oyun oynuyorKızlar sizde eşinizi özlediniz mi ? Doğum yapalı 3 gün oldu bebişi düşünmekten gözüm hiçbirşey görmüyor ama aklımın bir tarafıda hep eşimde çok özledim sanki yıllarca görmemişim gibi bir özlem var içimde
İyi akşamlar kızlar doğumdu emzirmeydi süttü depresyondu gazdı derken giremedim bir türlü yeni bir sorunla geldim kedili evler napıyorsunuz ben her gelenin nutuk atmasından bıktım birde içimi huzursuz ediyorlar kedimden uzak kalıyorum üzülüyorum
Biberon bu evet 3 tane aldım ben 3 ündede biberonun meme ucu numarası başka çıktı. Ona dikkat edin olmadı ayrı 2 numara uç alınPhilips Avent Natural Response PP Biberon, 125ml, 0+ Ay,Doğal Tepkili Biberon Emziği - ebebek
Philips Avent Natural Response PP Biberon, 125ml, 0+ Ay,Doğal Tepkili Biberon Emziği uygun fiyatla ebebek.com'da. Hemen keşfedin.www.e-bebek.com
Bendeki bu. Ama mağazada daha uygun fiyatı.
Çok güzel ya2-3 hafta alışana kadar gece odanın kapısı kapalıydı gündüz yanımızdaydı. Artık geceleri de bizimle kedimiz. Kızıma çok yaklaşmıyor şuan için zamanla alışır umarım, koklayıp kaçıyor Eki Görüntüle 3599765
Bizimkisi bebeği ignore ediyor, yokmuş gibi davranıyor 3 haftadır. Geceleri kapıyı kapatıyoruz, gündüz zaten kendisi bebeğin sesini duyunca kaçıyor, değil aynı yerde yatmak.Çok güzel yaBende gündüzleri takip ediyorum koklayıp gidiyor geceleri kapı kapalı ama işte tüyü zararlı uzak tut aynı yere yatırma falan diyorlar hem korkuyorum hem kedimden uzaklaştığımı hissedip üzülüyorum lohusalık duyguları da ha safhada bende herşeye ağlayasım geliyor
Bebeğim 1 aylık oldu çok şükür alerjik bir durumla karşılaşmadık. Biz yavaş yavaş bir araya getirdik önce 1 kaç saat sonra yarım gün. Hem kedimizin tepkisini görmek istedik hem de alerjik bir durum olacak mı diye baktık. Çok şükür her şey yolunda. Siz de kimseyi takmayın ya evdeki kediler dışardan gelen insanlardan daha temizÇok güzel yaBende gündüzleri takip ediyorum koklayıp gidiyor geceleri kapı kapalı ama işte tüyü zararlı uzak tut aynı yere yatırma falan diyorlar hem korkuyorum hem kedimden uzaklaştığımı hissedip üzülüyorum lohusalık duyguları da ha safhada bende herşeye ağlayasım geliyor
Kutusunda yazıyor numara aslında . 2 olmasına rağmen mi farklı çıktı ?Biberon bu evet 3 tane aldım ben 3 ündede biberonun meme ucu numarası başka çıktı. Ona dikkat edin olmadı ayrı 2 numara uç alın
Valla benim kızım da öyle canım şaşırtıyor beni ilk çocuğumda böyle bişe yaşamadım. Yerinde durmuyor halı dokuyor sanki. Yarım kundak yapim dedim onu da kıyameti kopardı olmadı. Hala uyutmaya çalışıyorum zaten ben onu uyutana kadar diğer beslenme saati geliyor. Sonsuz bi döngünğn içindeyim ya çaresizlikten artık ağlamaktan da sıkıldımBi uyandım küçük oğlum yanımda kafa üstü duruyor nasıl bu kadar hareketli oluyorlar ya eşim biraz önce de ben düzelttim diyor yerlerinde duramıyorlar resmen
Ben tam 1 saat sonra odamızdaydım canımMerhaba herkese carsamba dogumum var kısmetse kızlar sezeryan olanlar ne kdr sürmüştü doktor yarım saatte odada olursun dedi sanki tırsıyorum biraz
Ben kundak yapmayı beceremiyorum güya bağlamak istemiyorum annemler bağlıyordu böyle de yerinde durmuyor gazı falan var ondan mı uyumuyor emerek mi uyuyor nasıl emzik falan denedin miValla benim kızım da öyle canım şaşırtıyor beni ilk çocuğumda böyle bişe yaşamadım. Yerinde durmuyor halı dokuyor sanki. Yarım kundak yapim dedim onu da kıyameti kopardı olmadı. Hala uyutmaya çalışıyorum zaten ben onu uyutana kadar diğer beslenme saati geliyor. Sonsuz bi döngünğn içindeyim ya çaresizlikten artık ağlamaktan da sıkıldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?