- Konu Sahibi Mervenur277
-
- #31.301
Benim sağ daha büyük canm ama normalmiş.Kızlarr sol gögsüm sag gögsüme göre daha büyük ve cok tazyikli süt var ön sütle bile dün125 cc falan cıktı cok kısa sürede. Görüntü olarak bile rahatsız ediyor. Sizin iki gögüs aynı mı?
Benimde öyle görüntüsü evet farklı. Bi de geçen gece sadece sağı vermişim herhalde sol bu serer davul oldu çok geç farkettimBenim sağ daha büyük canm ama normalmiş.
Bizde var canım Dr normal bunlar geçer 1,5 aydan sonra dediKızlar bir de yüzümüzde isilik tarzı bi seyler cıkmaya basladı. Yüzünü hic öpmüyoruz. 2 günde 1 de banyo yapıyoruz. Alerji vs olabilir mi?
İyi pazarlar canım, istanbuldayım ben 23 derece hava sadece iç zıbını var kısa kollu. Geceleri serin olunca tulum giyiyor ama gündüz kollar bacaklar açık. Sen nasıl üşümüyorsan çocuğu da öyle giydir dedi DrGüzel anneler iyi pazarlar herkeseBebisleri nasıl giydiriyorsunux? Özellikle sıcak şehirde yaşayan arkadaşlarım. Normalde bildiğimi okuyan biriyim ama bebek konusunda anneler kafamı çok karıştırıyor. Sanki kalın giydiriyorum yaaa
3 saati geçirme kuzuSağım yapıp biberonla veren kızlarım sütünüzü dışarıda ne kadar süre bekletip veriyorsunuz? Ben sağım yapmıyordum da hiç bugünden itibaren yapayım artık dedim.
Ben direkt biberona koyuyorum sağdığımı kuzu, dolaba koyuyorum sonra. Biberon ısıtıcım var ona atıyorum vereceğim zaman. Hava sıcak korkuyorum dışarda bozulur diyeSağım yapıp biberonla veren kızlarım sütünüzü dışarıda ne kadar süre bekletip veriyorsunuz? Ben sağım yapmıyordum da hiç bugünden itibaren yapayım artık dedim.
Bu da mantıklı geliyor canım. Ben mamajoo stirilizatör almıştım bu cihaz süt de ısıtıyor.Ben direkt biberona koyuyorum sağdığımı kuzu, dolaba koyuyorum sonra. Biberon ısıtıcım var ona atıyorum vereceğim zaman. Hava sıcak korkuyorum dışarda bozulur diye
Pişik kreminden sür yatıştırır birazOglumun boynunun alti kizarmis ne yapabilirim
Doktorum orda sabit değil. Muayenehanesi var via da doğumu orda yaptırıyo. 17 mayısa sezeryan oldum. Temel ceyhanDoktorunuz kimdi sezaryen mi oldunuz
Kiziminda var dr sordum normal dışarıya alışma döneminde dedi krem biseyde vermedi 3 ay önermiyoruz dediKızlar bir de yüzümüzde isilik tarzı bi seyler cıkmaya basladı. Yüzünü hic öpmüyoruz. 2 günde 1 de banyo yapıyoruz. Alerji vs olabilir mi?
Benimde göğsümde tazyik var az da olsa sütüm. O yutkunmaya ek olarak öğürüyor birde benimki reflu gibi ama kusma yok sadece huzursuz ediyor bebeği işte bende kontrole gidince sorucamAyyy kızlar ben de bu boğazda kalma işi sadece bende oluyor sanıyordum. Çok korktum bebeğim yutamıyor diye, direk yan yatırıp çıkarmasını sağlıyordum. Umarım geçici bir durumdur
Bide bazen uyurken bir şey yutmaya çalışıyor gibi yapıyor normal mi bu da?
Benim de kontrolüm pazartesi soracaktım doktora buradakilere de sorayım dedim, tazyikli olduğunu nasıl anlıyorsunuz? Bebeğim emdikten bir süre sonra bir kısmı kenarlardan sızmaya başlıyor sütümün, öğürme bir iki kere eşlik etti yutkunmaya.Benimde göğsümde tazyik var az da olsa sütüm. O yutkunmaya ek olarak öğürüyor birde benimki reflu gibi ama kusma yok sadece huzursuz ediyor bebeği işte bende kontrole gidince sorucam
İlk başta boğulcak gibi oluyo bebek tazyikli oldığu zaman. Onun için de önden elle azıcık sağıp tazyiğini geöirin diyolar. Bi de çok öne doğru eğilerek oturmamaya çalışBenim de kontrolüm pazartesi soracaktım doktora buradakilere de sorayım dedim, tazyikli olduğunu nasıl anlıyorsunuz? Bebeğim emdikten bir süre sonra bir kısmı kenarlardan sızmaya başlıyor sütümün, öğürme bir iki kere eşlik etti yutkunmaya.
Sıktığında ip gibi gelen varsa o tazyiktir cnm benim ilk bebekte öyleydi aşırı tazyikli gelirdi ağzından sızardı obur göğüsten çeşme gibi akardı 6 hafta sonra terbiye oluyor göğüsler düzeliyor . Benimki o ogurmeyi her emzirme sonrası yapıyor rahatsız olup uyanıyor dün 2 den beri emziriyorum acaba doymadı mi diye sagdigimi da verdim yine yatmadi gaz sancısı sanırımBenim de kontrolüm pazartesi soracaktım doktora buradakilere de sorayım dedim, tazyikli olduğunu nasıl anlıyorsunuz? Bebeğim emdikten bir süre sonra bir kısmı kenarlardan sızmaya başlıyor sütümün, öğürme bir iki kere eşlik etti yutkunmaya.
Tamam canım teşekkür ederim bir de öyle deneyeyimİlk başta boğulcak gibi oluyo bebek tazyikli oldığu zaman. Onun için de önden elle azıcık sağıp tazyiğini geöirin diyolar. Bi de çok öne doğru eğilerek oturmamaya çalış
yani böyle fışkırır tarzda diyorsan öyle gelen yok canım ama sızıyor sütüm ağzından. Ay bu bebişler hep korkutucak bizi desenize :)Sıktığında ip gibi gelen varsa o tazyiktir cnm benim ilk bebekte öyleydi aşırı tazyikli gelirdi ağzından sızardı obur göğüsten çeşme gibi akardı 6 hafta sonra terbiye oluyor göğüsler düzeliyor . Benimki o ogurmeyi her emzirme sonrası yapıyor rahatsız olup uyanıyor dün 2 den beri emziriyorum acaba doymadı mi diye sagdigimi da verdim yine yatmadi gaz sancısı sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?