2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    220
Bende darlandim bayram geliyo eşim memleketine gitmek istiyo her zaman aynı döngü içindeyiz tekrar tekrar aynı konu yüzünden huzursuzluk bebek zaten sürekli ağlama halinde bide köye gidip iyice delirtecekler beni kendisi gidecek biz evdeyiz resmen beni tehdit ediyo ben giderim şudur budur

Benim önceden de basurum vardı da şu 2 gündür ölüyorum ya burda da Bi kaç kişi de vardı sanki çözüm bulabildiniz mi

İlk çocuğumda oldu evet çok özlemiştim ama bunda boğup atasim geliyor

Benim önceden de basurum vardı da şu 2 gündür ölüyorum ya burda da Bi kaç kişi de vardı sanki çözüm bulabildiniz mi
Benim ilk kizimda çok kötüydü bunda da ilk zamanlar çok acıyodu şimdi iyiyim ama sürekli azar azar adet oluyorum normalmidir bu kadar

Bugün kontrolümüz vardı doktor 20 dk emzirme yeterli diyor, bu sürede doyarlarmış. Ama bizim bazen 1 saati geçiyor aranıyor boynumu cukcukluyor falan ben de kıyamıyorum emziriyorum hep. Ama çok yoruluyorum artık göğüslerim acıyor. Sizde de böyle oluyor mu ya

Bnmkide 10 dakika sürmüyor bnde süre azmi acaba doyuyormu diyorum

Valla benim de 1 saati buluyor gümüş kapak olmasa bitmiştim

Ben de aynı durumdayım, 1 saati buluyor 2 memeyi de emiyor. Tek meme emerse 5 dk sonra basıyor çığlığı

Evet kontrol yapıldı okadar agladiki göz muayenesini unuttum sormayı kalça ultrasonu 2 aylıkken çağırdı göz için göz drumu bakiyo
Biz bugün gittik ama göze de onlar mı bakıyor sormadım hiç, kalça için 40 olunca gelebilirsiniz dedi. Göz de 45 te bakılıyorumuş galiba.

Bende sürekli emziriyorum herkes alistirmişsin diyo ama durmuyo surekli araniyo oyaliyacak başka seçeneğimiz olmadığına göre sürekli emziriyorum

Evet ben de kullanıyorum hem krem hem kapak yoksa hâlimiz dumandı benimki direkt memede uyumak istiyor temas bağımlısı oldu şimdiden
Biz öyle uyuyoruz valla doktorumuz istemese de. Gece bazen uyanıp iyice daldığından emin olduğumda yanıma yatırıyorum yoksa kucağımdan inmiyor uyurken.

Ben de dogum yaptığım hastaneye götürdüm bugün, kalça ultrasonu için 40 olunca çekilebilir dediler. Göz muayenesi de 45 te yapılıyormuş. Çarşamba günü de asm de muayenesi var. Sonra aşı için çağırırlar sanırım.

Benim mesajlarım neden böyle oldu

Bende gece yanımda yatırıyorum ortamizda uyuyo Allah'a emanet beşikte asla uyumuyo gözler hemen açılıyor
Bu gece 2,5 da emzirdm 5 te uyandırdı o saatten beri uyumuyorum. Son çare ben de yanıma aldım yatağa , kolum başının altında olacak ya da illa temas edecek bana, asla uyumuyor beşikte. Az önce azıcık uyukladı yatayım dedim bu sefer de burnundan geldi süt, aklım çıktı ilk defa oldu şimdi hiç uyuyamam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…