2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    220
Benim meme doluysa tazyikli geliyor maalesef dediğin gibi yutarken tıkanıyor bazen LifeandFeel in dediği gibi bir delikten ip gibi geliyor. Emzirmeden azıcık boşaltıp öyle veriyorum yoksa ağız yüz üst baş kalmıyor emerken de nefes nefese kalıyor.

Kızlar bebeğim doğduğu günden beri uykusunda kol ve bacak hareketleri istemsiz hareket ediyor çok tedirgin ediyor bu durum beni doktora sordum ama normal olduğunu söyledi uyanıkken yapmadı hiç ama hergun her uykusunda durum aynı

Moro refleksi muhtemelen. Her bebekte var, olmaması anormal kabul ediliyor. Sanirim 3. Aylarda kayboluyor. Hatta bazen kendi kendini uyandirabiliyor o refleks nedeniyle, kundak biraz onu da engellemiş oluyor.

Moro refleksi muhtemelen. Her bebekte var, olmaması anormal kabul ediliyor. Sanirim 3. Aylarda kayboluyor. Hatta bazen kendi kendini uyandirabiliyor o refleks nedeniyle, kundak biraz onu da engellemiş oluyor.
Evet gece o irkilmelerine uyaniyor çok üzülüyorum bir sorun mu var acaba diye yaşayan varmı bu durumu acaba ilk kızımda boyke birsey olmamıştı

İlk başta boğulcak gibi oluyo bebek tazyikli oldığu zaman. Onun için de önden elle azıcık sağıp tazyiğini geöirin diyolar. Bi de çok öne doğru eğilerek oturmamaya çalış
Evet benim de tazyikli göğsümü sıkınca süt bir metre gidiyor resmen bende sağıyorum biraz yoksa yutamıgor cıldırıyor

Aynen biz de nefes nefese kalıyoruz maalesef ben de artık öyle yapayım öyleyse

Ben aslında Mersinliyim yani sıcağını bilirim. Orda olsam battaniye örtmem Ankara'da bile örtmüyorum o nedenle için rahat olsun bence
Biz Antep de pencere kapı kapalı oturuyoruz fırtına var büyük oğlumu dışarı çıkardım oturamadık evde de battaniye örtüyorum küçüğe

Öyle miymiş bizimki de kaç gündür çektiriyor bize sabahtan beri sürekli ıkınıyorum gazda çıkarıyor ama kaka yapmadı rahatlayamadı

Iyi yapmışsın sağıp vererek, çok gaz yapıyor yoksa.

Ne bilim valla ben örtüyorum kaç gündür hapşuruyor Bi kaç defa öksürüyor karnı gurul gurul soğuk almış daha beter etmeyeyim diyorum
Hapşurması normal eğer akıntısı yoksa burnunu o şekilde temizliyor çünkü. Benimki de arada bir öksürüyor tükürüğü boğazına kaçıyor.

Hapşurması normal eğer akıntısı yoksa burnunu o şekilde temizliyor çünkü. Benimki de arada bir öksürüyor tükürüğü boğazına kaçıyor.
Yok şükür akmıyor geçen hastaneye giderken arabanın camları açıktı sonradan kapattırdım ama soğuk mu aldı diye düşündüm

Kızlar sizde eşinizi özlediniz mi ? Doğum yapalı 3 gün oldu bebişi düşünmekten gözüm hiçbirşey görmüyor ama aklımın bir tarafıda hep eşimde çok özledim sanki yıllarca görmemişim gibi bir özlem var içimde

Valla bırAk özlemi, ben bazen boğmak istiyorum

Ben, bir de bizim bebişler evde yok ya. yarın nöbeti varmış yarın nasıl bitecek bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…