2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    220
Tam doğum yaptıktan 2-3 gün sonra bunları yaşadım yatağımı, eşimi özledim diye ağladığım oldu sanki kocasızlıktan ölmüş gibi
Aynı birde normalde ortalığı ayağa kaldıracağım birşey yaptı ona bile çok tepki veremedim sanki sevgim çoğaldı birden garip Geçiyor ama değil mi bu duygu

Özledik ama yorgunluktan kocaya dokunasımız gelmiyor kendi de arkasını dönüp yatıyor bugün izinliydi konuştunuz mu de yok o Bi koltukta ben diğerinde uyuyup duruyoruz kendi de oyun oynuyor
Cinsellik düşünecek halim yok ama ten temasını sarılıp uyumayı falan özledim normalde sarılsa geri çekilirim

Sesin bebisler olmadığı için öyle hissediyorsun hele bı bebisler gelsin elinde kalacak kocanben Hem eşim gözümün önünde olsun istiyorum hemde boğmak istiyorm ikisi bı arada
keşke bebişler bir an önce gelse de kocayla dövüşmeye razıyım. az evvel ağlaya ağlaya gitme dedim gitti, koca dünyada yapayalnız kalmış gibi hissediyorum.

Ben kundak yapmayı beceremiyorum güya bağlamak istemiyorum annemler bağlıyordu böyle de yerinde durmuyor gazı falan var ondan mı uyumuyor emerek mi uyuyor nasıl emzik falan denedin mi
Emzikte denedim canı isterse tutuyır emerek uyuyor sonra dayıyorum emziği ağzına valla yatağa öyle koyuyorım yoksa kriz.

Kutuda sıfır yazıyordu. Uç numarası yazıyormu ben mi farketmedim acaba
Canım görüntü pek net değil ama şuan piyasadakilerin çoğu 'response' onda da 0'da bir damla varsa bir numara iki damla varsa iki numara başlık oluyor 125 cc'lerde. 260 alırsan onda 3 oluyor

Eklentiler

• Screenshot_2025-03-13-02-08-55-916_com.android.chrome.webp
    19,6 KB · Görüntüleme: 20
Cinsellik düşünecek halim yok ama ten temasını sarılıp uyumayı falan özledim normalde sarılsa geri çekilirim
Aynen doğumdan sonra insana sarılması yetiyorda onlar da da o düşünce olmuyor
Emzikte denedim canı isterse tutuyır emerek uyuyor sonra dayıyorum emziği ağzına valla yatağa öyle koyuyorım yoksa kriz.
Emzikle uyuyorsa ver yoksa psikolojin bozulunca çok zor oluyor uykusuzluktan başımız çatlıyor zaten 6 da büyük oğlan uyandı küçük zaten sürekli uyanık delirmek üzereyim

İnşallah alışırlar bu hafta bizde yavaş yavaş alıştıracaz

Kızlar ben de çok yıprandım aynı sizin gibiyim. Her gün gaz sancıları ıkınmalar gece resmen senfoni veriyor her gece konseri var kızımın elimden bir şeyde gelmiyor masaj, gaz damlaları dışında . 3 ayın geçmesini bekliyorum sabırla .. bazılarınızda doğumdan sonra eşe daha çok bağlanma özlem olmuş sanırım, ben ilk 2 hafta öldürmek istiyordum boşansa direk kabul ederdim o derece ağır geçti lohusalıgın ilk zamanları 🫩 her gün enkaz gibi geçiyor ama bir yandanda bebişimin her geçen gününü şimdiden özlüyorum bi daha bu kadar minnakta olmayacaklar ama çok zormuş 🫩🫩 memleket gideceğim 15,20 gün burda kimse yok tek başımayım işe gitmeyi özledim eşimi kıskanıyorum işe gidiyor diye

Aynı bende öyleyim canım atıyor ağzından ama zorluyorum

Canım benim hiç stres yapma bebişinin vakti saati gelince kendiliğinden su gibi ilerleyecek
Hiç hayal ettiğim gibi bir doğum olmadı daha aktif aşamaya bile geçmeden çok zorlandım umarım sonrası kolay ilerler artık fitil suni ne teklif ederlerse kabul edeceğim yeter ki doğsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…