- Konu Sahibi Mervenur277
-
- #31.401
Özelde bana da 40 gün dediler , devlette 60 gün dedi. Bir de burda forumda okumuştum erken çekilirse yanılma olabiliyor filan diye bilemedim ben de , hiç anladığım bildiğim bir konu değil. Göze de aynı gün götürcem ben. Bir sorun yoktur inş. Takip etmeye filan başladı gözleriyle. İnşallah sıkıntısız atlatırız hepimizBen de dogum yaptığım hastaneye götürdüm bugün, kalça ultrasonu için 40 olunca çekilebilir dediler. Göz muayenesi de 45 te yapılıyormuş. Çarşamba günü de asm de muayenesi var. Sonra aşı için çağırırlar sanırım.
Yazdığımız mesajların altında Alıntı diye bir buton var. Hangi mesajda alıntıya tıklarsan onu mesaj kutusuna getiriyor, onu yanıtlamış oluyorsunBenim mesajlarım neden böyle oldu
Normal canım benim ilk hamileliğimde 60 gün sürdü yine doktora sorabilirsinBenim ilk kizimda çok kötüydü bunda da ilk zamanlar çok acıyodu şimdi iyiyim ama sürekli azar azar adet oluyorum normalmidir bu kadar
Mommys bliss kullanıyoruz gece icin olan canım ama 3 gün falan oldu kullanalı. Biz de genelde gece ıkınıyoruz cünküKızlar gaz için ne kullanıyorsunuz, Dr a sorcam ama doğal yöntemler var mı önerebileceğiniz. Aslında gaz da çıkarıyor sürekli, ama bir kasılıyor ıkınıyor kıpkırmızı oluyor anlamadım. Çıkardığından daha mı fazlası var acaba
Dakikaya bakmıyorum ama bence 20 dk emzirmiyorum bile bıraksam emer de ben acı çekiyorum bıraktırıyorum uyuncaBugün kontrolümüz vardı doktor 20 dk emzirme yeterli diyor, bu sürede doyarlarmış. Ama bizim bazen 1 saati geçiyor aranıyor boynumu cukcukluyor falan ben de kıyamıyorum emziriyorum hep.Ama çok yoruluyorum artık göğüslerim acıyor. Sizde de böyle oluyor mu ya
Canım ben kıyamıyorum ya. Alıştı birde memede uyumaya. Götle don olmamıza ramak kaldıDakikaya bakmıyorum ama bence 20 dk emzirmiyorum bile bıraksam emer de ben acı çekiyorum bıraktırıyorum uyunca
Bizimkinin göbeği sertleşmişti 3 gündür sab simplex damla kullanıyoruz. Rahatlattı biraz canımKızlar gaz için ne kullanıyorsunuz, Dr a sorcam ama doğal yöntemler var mı önerebileceğiniz. Aslında gaz da çıkarıyor sürekli, ama bir kasılıyor ıkınıyor kıpkırmızı oluyor anlamadım. Çıkardığından daha mı fazlası var acaba
Bırakınca ağlamıyor doyuyor herhalde kontrole de daha var 1 aylıkken getir dedi bilmiyorum çok uzun tutamıyorum ağrıdan dolayıCanım ben kıyamıyorum ya. Alıştı birde memede uyumaya. Götle don olmamıza ramak kaldı
Ağlamıyorsa sorun yok zaten canım. Ki zaten doyuyorlarmış o sürede çok rahat.Bırakınca ağlamıyor doyuyor herhalde kontrole de daha var 1 aylıkken getir dedi bilmiyorum çok uzun tutamıyorum ağrıdan dolayı
Geceleri 20 dk fln emse memede uyuyakalıyor yetiyor ama gündüzleri bazen 1 saati geçiyoruz canım. Çok değişken bizim ama genelde uzun süreli oluyor bizimKızlar ya cok önemli bir soru soracağım. Bebeğiniz kaç dk emiyor? Yani sürekli emme süresi benimkinin değisiyor ama 10-15 dk emdiği zaman doymadıgını düsünüyorum.Emzirme danısmanı bana 45 dk emmeli diye bir sey demisti. 10-15 dk emince yemedigini ac oldugunu düsünüyorum. Sizin de görüsünüzü merak ediyorum. Sizin bebisler genelde kaç dk memede kalıyor acaba?
Hayır başlamadı başlaması için hiç bir şey de yapmıyorlar strese girdim iyice doktorum fitil vereceğiz dedi diyorum hemşire riskli diyor doktordan iyi biliyorlarBaşladımi canım dogumun
Açıklık da hala aynı sancılar düzensiz böyle 5 gün daha yatarım ben hastanede neyi bekliyorlar anlamadımHayır başlamadı başlaması için hiç bir şey de yapmıyorlar strese girdim iyice doktorum fitil vereceğiz dedi diyorum hemşire riskli diyor doktordan iyi biliyorlar
Bırakınca ağlamıyor doyuyor herhalde kontrole de daha var 1 aylıkken getir dedi bilmiyorum çok uzun tutamıyorum ağrıdan dolayı
Bırakınca ağlamıyor doyuyor herhalde kontrole de daha var 1 aylıkken getir dedi bilmiyorum çok uzun tutamıyorum ağrıdan dolayı
Bizi 15 günlükken çağırmıştı sağlık ocağı doğum kilosuna ulasmismi diye bakıyoruz demistiBırakınca ağlamıyor doyuyor herhalde kontrole de daha var 1 aylıkken getir dedi bilmiyorum çok uzun tutamıyorum ağrıdan dolayı
Sancın kendi başlasin istiyolar heraldeAçıklık da hala aynı sancılar düzensiz böyle 5 gün daha yatarım ben hastanede neyi bekliyorlar anlamadım
Canım doğal yöntem olarak karnına ve ayaklarının altına bebek yağı ile masaj yapabilirsin, bir de probiyotik kullanıyoruz biz çok fayda gördüm birkaç gündür gaz şurubunu kestik. Ikınmaya başladığında kucakta pışpış yapıyorum özellikle bel bölgesine masaj yapıyorum yeni emdiyse, uyandığında ıkınıyorsa karnına ayaklarına masaj çok iyi geliyor. Bu arada doktor ne yaparsanız yapın gazın tamamı çıkmaz ıkınacak biraz sindirim sistemleri zamanla gelişiyor demiştiKızlar gaz için ne kullanıyorsunuz, Dr a sorcam ama doğal yöntemler var mı önerebileceğiniz. Aslında gaz da çıkarıyor sürekli, ama bir kasılıyor ıkınıyor kıpkırmızı oluyor anlamadım. Çıkardığından daha mı fazlası var acaba
Benimki de aynııı. Gece 1de uyudu 5te uyandı hala ayakta. Emzirmediğimde ağlamaya başlıyor ama aç olma ihtimali sıfır. Yoruldum artıkBu gece 2,5 da emzirdm 5 te uyandırdı o saatten beri uyumuyorum. Son çare ben de yanıma aldım yatağa , kolum başının altında olacak ya da illa temas edecek bana, asla uyumuyor beşikte. Az önce azıcık uyukladı yatayım dedim bu sefer de burnundan geldi süt, aklım çıktı ilk defa oldu şimdi hiç uyuyamam
Evet normal göz dr u bakıyor bize 1 aylık dediler bugün kontrol ettirdikBiz bugün gittik ama göze de onlar mı bakıyor sormadım hiç, kalça için 40 olunca gelebilirsiniz dedi. Göz de 45 te bakılıyorumuş galiba.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?