2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    220
Özelde bana da 40 gün dediler , devlette 60 gün dedi. Bir de burda forumda okumuştum erken çekilirse yanılma olabiliyor filan diye bilemedim ben de , hiç anladığım bildiğim bir konu değil. Göze de aynı gün götürcem ben. Bir sorun yoktur inş. Takip etmeye filan başladı gözleriyle. İnşallah sıkıntısız atlatırız hepimiz

Kızlar gaz için ne kullanıyorsunuz, Dr a sorcam ama doğal yöntemler var mı önerebileceğiniz. Aslında gaz da çıkarıyor sürekli, ama bir kasılıyor ıkınıyor kıpkırmızı oluyor anlamadım. Çıkardığından daha mı fazlası var acaba

Kızlar ya cok önemli bir soru soracağım. Bebeğiniz kaç dk emiyor? Yani sürekli emme süresi benimkinin değisiyor ama 10-15 dk emdiği zaman doymadıgını düsünüyorum.Emzirme danısmanı bana 45 dk emmeli diye bir sey demisti. 10-15 dk emince yemedigini ac oldugunu düsünüyorum. Sizin de görüsünüzü merak ediyorum. Sizin bebisler genelde kaç dk memede kalıyor acaba?

Mommys bliss kullanıyoruz gece icin olan canım ama 3 gün falan oldu kullanalı. Biz de genelde gece ıkınıyoruz cünkü

Dakikaya bakmıyorum ama bence 20 dk emzirmiyorum bile bıraksam emer de ben acı çekiyorum bıraktırıyorum uyunca

Bizimkinin göbeği sertleşmişti 3 gündür sab simplex damla kullanıyoruz. Rahatlattı biraz canım

Canım ben kıyamıyorum ya. Alıştı birde memede uyumaya. Götle don olmamıza ramak kaldı
Bırakınca ağlamıyor doyuyor herhalde kontrole de daha var 1 aylıkken getir dedi bilmiyorum çok uzun tutamıyorum ağrıdan dolayı

Geceleri 20 dk fln emse memede uyuyakalıyor yetiyor ama gündüzleri bazen 1 saati geçiyoruz canım. Çok değişken bizim ama genelde uzun süreli oluyor bizim

Bırakınca ağlamıyor doyuyor herhalde kontrole de daha var 1 aylıkken getir dedi bilmiyorum çok uzun tutamıyorum ağrıdan dolayı
Bizi 15 günlükken çağırmıştı sağlık ocağı doğum kilosuna ulasmismi diye bakıyoruz demisti

Canım doğal yöntem olarak karnına ve ayaklarının altına bebek yağı ile masaj yapabilirsin, bir de probiyotik kullanıyoruz biz çok fayda gördüm birkaç gündür gaz şurubunu kestik. Ikınmaya başladığında kucakta pışpış yapıyorum özellikle bel bölgesine masaj yapıyorum yeni emdiyse, uyandığında ıkınıyorsa karnına ayaklarına masaj çok iyi geliyor. Bu arada doktor ne yaparsanız yapın gazın tamamı çıkmaz ıkınacak biraz sindirim sistemleri zamanla gelişiyor demişti

Benimki de aynııı. Gece 1de uyudu 5te uyandı hala ayakta. Emzirmediğimde ağlamaya başlıyor ama aç olma ihtimali sıfır. Yoruldum artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…