2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    220
Şimdi bezini değiştirdim gazla birlikte elime bıraktı resmen gürültülü bir de yani daha ne kadar gaz var acaba
O kadar mutlu bir an oluyor ki.. O rahatlayinca sen seviniyorsun Altını değiştirirken birazcık açık bırakıyorum rahatlıyor ve güzel yapıyor bazen, birazcık da masaj yapıyorum. Tabi koltuğa, üzerime falan yaptığı çok oldu. Biraz şiddetli olabiliyor çıkışı

Aşağıya resmini bırakıyorum canım

Eklentiler

• IMG_8525.webp
    21,7 KB · Görüntüleme: 22
Telefon elime geçmediği için kaç dakika emiyor bilmiyorum ki az da emiyor olabilir uyuduğu gibi fazla durdurmuyorum çekiyorum bazen de üzülüyorum niye böyle yapıyorum diye ama
İYide her bebek farklı emer benim kızım çok hızlı emiyo hiç öyle uzun emmiyo ama kilo alımı güzel

Ay bizde kontrolden çıktık herşey yolunda dedi. Gece emzirmesi olayını da 40 o çıkana kadar uyandır sen dedi sonrasında da kendi uyanınca zaten direk verirsin dedi.
Ayy her dr farklı konusuyo bizimki sarılık riski yok artık kendi uyanana kadar uyandırma dedi 3 buçuk 4 saatte bir uyaniyo bazen 2 saat gününe göre degisiyo hele bazen hiç uyumuyo uyandırmaya gerek olmuyo

Kızlar bugün doktora gittim sarılığı düşmüş şükürler olsun, hemşire sütünde gayet güzel zamanla daha da artar dedi dedi eliyle sağdı süt geldi ben sağamıyorum tabi deneye deneye yaparım inşallah, bebişe de göğsüme tamamen alışana kadar mama takviyesi yapıcam

Kızlar bugün kollarım pert sabahtan beri bebeğim doğru düzgün uyumadı normalde sabahları uyurdu daha sakin gibiydi bir yerini ağrıyor açmı anlamıyorum mama verdim ama arkasına tuvaletinide yaptı ama hala böyle mizirdaniyor uykudayken çığlık atarak uyanıyor

Canım link verebilir misin mochiyi

Canım bizde aynı. Emmek istiyor kusuyor. Uyumuyor. Bunlar gaz veya büyüme sancıları bence
Kızlar yediklerinize dikkat ediyor musunuz? Ben çok dikkat ediyorum ama bazı şeyleri de yemek istiyorum
Aşırı gazlı seyler yemiyorum ama çokta aman aman dikkat etmiyorum canım yaa

Ayy kızlar ben de bugün pertim. Hafta sonu misafirler vardı. Yarında misafir var. Aile üyeleri hayır da diyemiyorum ama bittim yani. Dün gözlerinin içine bakiyodum ne zaman gidecekler diye

Kızlar yediklerinize dikkat ediyor musunuz? Ben çok dikkat ediyorum ama bazı şeyleri de yemek istiyorum
Hiç edemiyorum, ilk zamanlar aşırı iştahım vardı özellikle tatlı şeyler yiyordum her gün canım başka bir şey çekerse onu da yerdim. Şimdi ise vakit bulamadığımdan yiyemiyorum yoksa yine yerim

Kızlar emzirme döneminde vajinal enfeksiyon olup gyno lamaxin mantar fitili kullanan oldu mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…