• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    212
Mesela sabahtan beri ya memede ya da kucakta uyuyor... bıraktığım an uyanıyor 3 kere falan yatağa koymaya çalıştım uyandı hop bir daha dön başa meme. 3 gündür dolapta yapılmayı bekleyen kabaklar şuan tezgahta beni bekliyor ama bugün de yapamayacağım gibi..🥲

Canım proctoglivnol diye bı ilaç kullandım emzirme döneminde kullanılan sıcak suyla sürekli o bölgeyi yıkadım kabız olmamaya çalıştım mecburen bunun içinde ilaç kullandım duphalac bide akşamları yatarken basurlarin üzerine kantaron yağına batırdıgim pamuğu koydum 1 hafta içinde söndü basurlar çok şükür şuanda gayet iyiyim
çıktı mı tekrar hiç

Ben çözüm bulamadım maalesef çoğu zaman kucakta uyuyor bazen derin uyuduğundan emin olduğumda yatağa koyuyorum yine gözünü açıyor yanına yatıyorum resmen dibine giriyorum ki öyle dalıyor. Zor yani 😅

Mesela sabahtan beri ya memede ya da kucakta uyuyor... bıraktığım an uyanıyor 3 kere falan yatağa koymaya çalıştım uyandı hop bir daha dön başa meme. 3 gündür dolapta yapılmayı bekleyen kabaklar şuan tezgahta beni bekliyor ama bugün de yapamayacağım gibi..🥲
Ayy aynıymışş yaa ben yemeği eşim gelince ona veriyorum yemeğe başlıyorumm bıraksam ağlıyorr çünküü

Birde kucağında nasıl uyuyorr yastıklamı alıyorsun hep kucakta olduğu için bana yastıkla al kucağa yastıkla koy dediler denemedim daha
Şu şekil uyuyoruz genelde

Eklentiler

• images (2).webp
    images (2).webp
    12 KB · Görüntüleme: 29
biz de bugün biraz kucak keyfi yaptık 🥹🥹🥹 günlerdir görmüyordum sarı pisiklerimi psikolojim yerle bir olmuştu. biraccık büyümüşler gözlerini açıp açıp bana baktılar göğsüme dokundular, çok güzelmiş çok çok güzelmiş ya niye daha önce doğurmamışım 😅 hatta oğlanın birinin kafasını göğsüme koyuyorum kaldırıp bana bakıyor la daha iki kilo bile değilsin nasıl yapabilirsin bunu, en son da göğsüme başının önünü yaslayıp dilini çıkartıyordu bir iki engel oldum sonra yala bari dedim hahdhdjd minnak bir dil çok tatlı 😍

Ben bugün karnı full tokken kendi yatağıma koydum etrafını da yastıklarla destekledim. Kamera ile zaten her dk izliyorum. Hava temizleyiciyi de açtım yanına ohh 3 saat uyudu resmen dinlendim kendime geldim 😬

çıktı mı tekrar hiç
Yok canım çıkmadı kabız olmamak için çok dikkat ediyorum
neler yapıyoesunuz kabuz olmamak için
Canım Makarna pilav ekmek hamur işi tüketimiyorum sebze meyve şekersiz hoşaf kuruyemiş günlük bol su eğer kabız yapmaz olacağımı hissedersem hemen duphalac alıyorum dikişleri de zorlmamak için bu şekilde

Kızlar aylık kontrolümüze gittik farklı bir doktora gittik tavsiye üzerine, kadın çok değişik bilgilerle geldi bize. Karnına dokunduğu an çok aşırı gaz var bir şey kullanıyor musunuz dedi, probiyotik ve bazen nurse harveys colex dedik, öncelikle beslenme aralığını minimum 3 saate çıkarmanız lazım dedi. 3 saat öncesinde beslendikçe sürekli sindirilmeye yakın süt ile sindirilmemiş süt karışıyor aşırı gaz halini oluşturan o dedi. Emmek istemesi açlıktan değil gazdan veya kendisini rahatlatmak istediği için buna engel olmanız lazım dedi. Babasında laktoz intoleransı olduğu için laktaz enzimi başlattı çok büyük ihtimal sorununuzu minimuma indirecek dedi. Ek olarak bana sadece abur cubur yeme dedi başka kısıtlama koymadı. Biz daha sormadan aklımızdakilere cevap veren bir doktor bulduğumuz için rahatladım valla 🥹 bu arada minik kızım büyümüş 28 günde +1.100kg +3cm ve 4cm kafa çapı eklenmiş zorla midesine tıktığı sütler hep yaramış cadı kızıma 😂😂😂 şimdi ağladığında meme vermemeye nasıl çare bulucam onu düşünüyorum 🥲

Kızlar aylık kontrolümüze gittik farklı bir doktora gittik tavsiye üzerine, kadın çok değişik bilgilerle geldi bize. Karnına dokunduğu an çok aşırı gaz var bir şey kullanıyor musunuz dedi, probiyotik ve bazen nurse harveys colex dedik, öncelikle beslenme aralığını minimum 3 saate çıkarmanız lazım dedi. 3 saat öncesinde beslendikçe sürekli sindirilmeye yakın süt ile sindirilmemiş süt karışıyor aşırı gaz halini oluşturan o dedi. Emmek istemesi açlıktan değil gazdan veya kendisini rahatlatmak istediği için buna engel olmanız lazım dedi. Babasında laktoz intoleransı olduğu için laktaz enzimi başlattı çok büyük ihtimal sorununuzu minimuma indirecek dedi. Ek olarak bana sadece abur cubur yeme dedi başka kısıtlama koymadı. Biz daha sormadan aklımızdakilere cevap veren bir doktor bulduğumuz için rahatladım valla 🥹 bu arada minik kızım büyümüş 28 günde +1.100kg +3cm ve 4cm kafa çapı eklenmiş zorla midesine tıktığı sütler hep yaramış cadı kızıma 😂😂😂 şimdi ağladığında meme vermemeye nasıl çare bulucam onu düşünüyorum 🥲
Resmen kendi doktorumuzu gördümm🥹 Biz de doğum yaptığım hastanedeki doktoru bıraktık, bir profesör buldum ona gidiyoruz. Bizim de beslenme aralığımız 3 saat oldu bir haftadır. Hem yaşam kalitemiz arttı hem de çocuğum rahatladı diyebilirim

Merhabalar bende Temmuz annesiyim neler yapıyorsunuz diye gelip bi okumak istedim ❤️ Allah hepinizin çocuğunu analı babalı büyütsün güzel annişler 💕 gelmişken de biraz tecrübelerden yararlanmak isterim elele park yatak almak istiyorum alıp kullanan memnun olan var mı ve doğum korsesi öneriniz var mı 🌹

Öle yapayımm yemek yerken anakucağında onu seviyorr dışardada pusette saatlerce uyurr deneyeyim bunuu eve getireyim

Back
X