2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    220
Doktor bana anne sütünde belli cc yok demişti ama mama da ilk 2 hafta 30 cc yeterli . İlk zaman mide küçük bile olsa mama 30 ken anne sütü 60 da çıksa içiyorsa içebilir ama mama fazla verilmiyor diye biliyorum o yüzden anne sütü her zaman daha fazla vermeye çalış varsa

Çözüm bulamadım bazen kendi yatağımızda yatarak emziriyorum kendi bırakana kadar memeyi çekmiyorum o şekilde uyuyor. Yoksa kucağımdan yatağa bıraktığım an uyanıp tekrar meme istiypr

kızlar gaz damlası kullanıyor musunuz? Bugün acayip gaz sancısı çekiyoruz doktora sormadan alıp kullansam mı acaba diye düşündüm psikolojim pert

Bu saat konusunu bi türlü netleştiremedim. Emmeye başladığı saatten itibaren mi 3 saat yoksa bittiği saatten itibaren mi. Genelde kendi uyanıyo ama olur da uyanmazsa ona göre hareket ediyim diye

Bu saat konusunu bi türlü netleştiremedim. Emmeye başladığı saatten itibaren mi 3 saat yoksa bittiği saatten itibaren mi. Genelde kendi uyanıyo ama olur da uyanmazsa ona göre hareket ediyim diye
Bende burda takılıp kalıyorum. Dr iki beslenme arası dedi yani emmeye başladığı saat baz alınacakmış. Ama bu çok zor. Ben başlamayla bitişin ortasını alıyorum

Emzirme bittikten sonra 3 saat sayıp uyandırıyorum canım.

Şırıngayla sağabildim biraz bakalım pompa gelince daha aktif sağarım, meme mi kavramıyor inatla nedenini anlamadım bir iki gün önce kavrıyordu zar zor şimdi asla, mamayı falan tazyikli verdim ondan mı acaba

Silikon uçla denesen sonra yavaş yavaş memeye geçersiniz silikonla alacağını düşünüyorum

Olabilir ama asla pes etme canim daha cok basındasın illaki öğrenecektir emmeyi umudunu kaybetme, emzirmek cok kolaylık biberon sterilizasyonu falan uğraştırıcı zorunda kalırsak tabi yaparız ama umutsuzluğa düşme aglamadıgı keyifli olduğu anlarda memeyi tutturmaya çalış bol bol ten tene temas edin. Pompa gelince süt akısın da rahatlar

Kızlar selam emzirme saatleri konuşulmuş bana doktor emzirmeye başladığın saatten sayacaksın dedi. O zamana da iki saat geçiyo bi saat uyuyo ben pert oluyorum.
Sarılığı da olmadığından saat kurmuyorum artık geceleri. Kendi uyanıyor zaten acıkınca bazen 2 saatte bazen 3 saatte değişiyor.

Ben de kurmuyorum acikcasi doktorlarin dedigi gibi ilerlersek bu çocuklar hiç uyumaz, üstelik o kadar sık memeye alışması da sorun bence ya ben de bebeğimin uyanmasını bekliyorum 3 saati geçtiyse ben meme sunuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…