2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    212
Bu saat konusunu bi türlü netleştiremedim. Emmeye başladığı saatten itibaren mi 3 saat yoksa bittiği saatten itibaren mi. Genelde kendi uyanıyo ama olur da uyanmazsa ona göre hareket ediyim diye
Bugün doktorumuz memeden ayrıldığı an süre tutmaya başla dedi canım, ben doğduğundan beri hep bitişi baz almıştım yine de sordum doğru dedi

Kizlar sezaryen sonrası korse kullandınız mı kullandıysanız öneriniz var mı?
Ben iki çeşit kullanıyorum canım iki yandan sıkılabilir model çok güzel gittikçe daraltabiliyorsun ama bazen çok terliyorum emzirirken falan daral geliyor diğerini de kullanıyorum dönüşümlü, linkleri atıyorum marka olarak başka markalarında bu modellerine bakabilirsin

Emzirme saati olarak ben de bittiği saati baz alıyorum. Eğer uyandığı saati baz alırsam zaten 45 dk memede oluyor çoğu zaman, gaz çıkar geri uyut derken uyumasına bile vakit kalmaz ki. Mantık olarak da zaten doyduğu vakti baz almak gerekir.

Eski sistemde öyleymiş şuan 2. Ayda yapılıyor die biliyorum
Sağlık Ocağı ona göre bilgi verir o zaman ama hastane dün 1 aylık olunca dedi
5 günlükken kontrole çağrıldık o zaman yaptılar asm de
5 günlükken de erken olmamış mi ya zaten ilk doz doğar doğmaz yapılıyor
Bize ilk doğduğunda hastanede yapıldı.
bize de ilk dozu doğar doğmaz yaptılar canım ikinci dozdan bahsediyordum ben

Hastanede ilk doz yapılmadı aşı ellerinde yoktu o yüzden ilk dozu 5. Gün kontrolünde yaptırdık. İkinci doz için 4 Temmuz da çağırdılar o da 2. Aya denk geliyor

Kızlar sarılığı evde atlatanlarınız neler yaptınız kaç günde atlattınız ya, biz dün çıkardık bebişi değer 11 iken şimdi sanki yüzüne tekrar hafif bi sarılık gelmiş gibi bebeğim karnı doyduktan sonra imkansız emmiyor artık kaşıkla sağdığım sütümü veriyorum bir iki çay kaşığı içtikten sonra gerisini tükürüyor

Hastanede 4 5 kez emzirip ardına mama vermiştim doktor önerisi ile çünkü uyanmıyordu asla. eve geçtiğimde de ekstra mama vermemi söylediler ama sağımla devam ettim 7ile çıktık çok yüksek değildi ama göğsümü tutamıyordu göğüs pompası almışlar bizimkiler eczaneden hem emzirip hem ekstra sağıp veriyordum arkasına senin yaptığın gibi. Sonra bir sorun olmadı cok sukur. Sen de pes etme vermeye devam et zaten midesi henüz çok küçük

Kızlar meme ucumda şeffaf baloncuk gibi bir şey oluşmuş neden olur
Evet baktım şimdi oluyormuş sizin de başınıza gelir diye paylaşayım şurada dursun.
Meme ucundaki şeffaf bir kabarcık veya kırmızı/kahverengi "kanlı kabarcık" genellikle vücudun herhangi bir yerindeki kabarcıklar gibi sürtünme veya yüksek vakumdan kaynaklanır. Meme uçlarındaki sürtünme kabarcıklarının olası nedenleri şunlardır: Sığ bir kavrama.

Yüzdeki sarılık sonra sonra temizleniyor vucudu sararmasın dikkat et ben bol bol emzirdim sütüm azdı memeden inmiyordu senin yetiyor ki bırakıyor memeyi. Çiş yapıyorsa sütünü yeterince emiyordur. Sarılık zamanla geçiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…