- 3 Eylül 2015
- 2.230
- 3.478
- 133
- Konu Sahibi Mervenur277
-
- #31.641
Canım baktım şimdi de süt incisi de olabilir evet şeffaf da olabiliyormuşSüt incisi cnm bi kanalın tıkanmış olabilir. Hemşire den fikir al cnm doğrularsa doktora gidersin
Hayda o da mı varmış benim bütün göğüs ucum olmuştu sonra geçti amaCanım baktım şimdi de süt incisi de olabilir evet şeffaf da olabiliyormuş
Kendiliğinden de geçebiliyormuş ben az önce zeytinyağı sürdüm şimdi de sıcak nemli bezle sildim bugün her emzirmeden önce sıcak nemli bezle sileceğim bakalım inşallah faydasını görürüm.Hayda o da mı varmış benim bütün göğüs ucum olmuştu sonra geçti ama
Oğluşum şükür gündüzleri emiyor. Geceleri ama ne yapsam uyanmıyor uykudan, uyansa emmiyor. Ama dediğin gibi gerekirse geceyi gündüz yapayım o halde. Bi meme bi kaşıkla devam edeyim olmadı mama alırım ben de desteklerimHastanede 4 5 kez emzirip ardına mama vermiştim doktor önerisi ile çünkü uyanmıyordu asla. eve geçtiğimde de ekstra mama vermemi söylediler ama sağımla devam ettim 7ile çıktık çok yüksek değildi ama göğsümü tutamıyordu göğüs pompası almışlar bizimkiler eczaneden hem emzirip hem ekstra sağıp veriyordum arkasına senin yaptığın gibi. Sonra bir sorun olmadı cok sukur. Sen de pes etme vermeye devam et zaten midesi henüz çok küçük
Evet canım çiş yapıyor yeterince yüzde ve göz içinde var şu an sadece. Sağol canımYüzdeki sarılık sonra sonra temizleniyor vucudu sararmasın dikkat et ben bol bol emzirdim sütüm azdı memeden inmiyordu senin yetiyor ki bırakıyor memeyi. Çiş yapıyorsa sütünü yeterince emiyordur. Sarılık zamanla geçiyor.
Dalinin içeriği temiz değil canım, bebek yağı da önerilmiyor gözenekleri tıkadığından dolayı organik bebek losyonu tercih edebilirsin. Geçmiş olsun miniğe tekrar bir banyo yaptır istersen rahatlar belkiKızlar dün duştan sonra bebe yağı sürmüştüm dalinin şimdi yavrumun vücudu alerji gibi kızarık ne yapabilirim
Evet yaptıracam canım bacaklarına pişik kremi sürdüm sanki kızarıklığı söndü gibi biraz vücuduna da duştan sonra süreceğim kendimi çok suçlu hissettim yaDalinin içeriği temiz değil canım, bebek yağı da önerilmiyor gözenekleri tıkadığından dolayı organik bebek losyonu tercih edebilirsin. Geçmiş olsun miniğe tekrar bir banyo yaptır istersen rahatlar belki
Suçlu hissetme canım olabilir. Bazen organik ürünlere bile reaksiyon gösterebilirlerEvet yaptıracam canım bacaklarına pişik kremi sürdüm sanki kızarıklığı söndü gibi biraz vücuduna da duştan sonra süreceğim kendimi çok suçlu hissettim ya
Siz ne kullanıyorsunuz şampuan ve bebe yağı olarakDalinin içeriği temiz değil canım, bebek yağı da önerilmiyor gözenekleri tıkadığından dolayı organik bebek losyonu tercih edebilirsin. Geçmiş olsun miniğe tekrar bir banyo yaptır istersen rahatlar belki
Şampuan olarak incia köpük şampuan kullanıyorum, vücut losyonu da ecowell.Siz ne kullanıyorsunuz şampuan ve bebe yağı olarak
Sağol canımSuçlu hissetme canım olabilir. Bazen organik ürünlere bile reaksiyon gösterebilirler
Canım aynı gün aynı saat doğurduk aynı şeyleri yaşıyoruz şaka gibi,.. Daha red başlamadıysa kaşıkla verme bence bende sarılık olunca panikten mama verdim şırıngayla doktor verdirdi şimdi sütüm var ama memeyi asla emmiyor kendi sütümü de mecbur şırıngayla veriyorumKızlar sarılığı evde atlatanlarınız neler yaptınız kaç günde atlattınız ya, biz dün çıkardık bebişi değer 11 iken şimdi sanki yüzüne tekrar hafif bi sarılık gelmiş gibi bebeğim karnı doyduktan sonra imkansız emmiyor artık kaşıkla sağdığım sütümü veriyorum bir iki çay kaşığı içtikten sonra gerisini tükürüyor
Benim bebekte hastaneden çıktığı gün meme reddi yaşadık canım o gün inatla meme vermeye devam ettim kaşıkla vermeyi gece denedim. Şu an emiyor memeyi şükür. Siz atlattınız mı sarılığıCanım aynı gün aynı saat doğurduk aynı şeyleri yaşıyoruz şaka gibi,.. Daha red başlamadıysa kaşıkla verme bence bende sarılık olunca panikten mama verdim şırıngayla doktor verdirdi şimdi sütüm var ama memeyi asla emmiyor kendi sütümü de mecbur şırıngayla veriyorum
Yok ben bayağı cahilliğimden sıktım sularını sonra kabuk kabuk oldular onları da yoldumKendiliğinden de geçebiliyormuş ben az önce zeytinyağı sürdüm şimdi de sıcak nemli bezle sildim bugün her emzirmeden önce sıcak nemli bezle sileceğim bakalım inşallah faydasını görürüm.
Ya geçti benimki de az önce baktım daYok ben bayağı cahilliğimden sıktım sularını sonra kabuk kabuk oldular onları da yoldumtamamen şansa geçmiş yani seninki kesin geçer
Bizimde öyleydi geçti canım doktor vücuduna yayılmasın yeter demişti gözü bazen yine sararıyor ama önemli değil o dediOğluşum şükür gündüzleri emiyor. Geceleri ama ne yapsam uyanmıyor uykudan, uyansa emmiyor. Ama dediğin gibi gerekirse geceyi gündüz yapayım o halde. Bi meme bi kaşıkla devam edeyim olmadı mama alırım ben de desteklerim
Evet canım çiş yapıyor yeterince yüzde ve göz içinde var şu an sadece. Sağol canım
Bızde sarılık olmuştuk 16 ydı. Doktor şöyle dedi "doktor tavsıyesı degıl baba tavsıyesı vereceğim e bebekten ceysu su alın onun kaynatın soguyunca bir çay bardağı suya bır tatlı kasıgı şeker ekleyip karıştırın . Karısım bıraz dınlenınce gunde 2 ya da 3 defa bu sudan 3 çay kasıgı içirin". Bız bu sekılde yaptık sadece bır kaç gün verdık hızlıca gerılsdı sarılıgı sonra da zamanla azaldı. Şekerli su enerjı verdıgi için asırı uyumasını engellıyor uyanık olunca da beslenıyor. Şekerli su verınce bile yüzünün rengı açılıyordu. Karar sizin tabı eğer denemek ıstersenız dıye bır yazayım dedım.Oğluşum şükür gündüzleri emiyor. Geceleri ama ne yapsam uyanmıyor uykudan, uyansa emmiyor. Ama dediğin gibi gerekirse geceyi gündüz yapayım o halde. Bi meme bi kaşıkla devam edeyim olmadı mama alırım ben de desteklerim
Evet canım çiş yapıyor yeterince yüzde ve göz içinde var şu an sadece. Sağol canım
Evet öyle olunca uyurken de az da olsa kaşık biberonla iciriyordum ben de. Uykusu bir süre sonra daha düzenli olacaktır kendi de uyanacaktır kolaylıklaOğluşum şükür gündüzleri emiyor. Geceleri ama ne yapsam uyanmıyor uykudan, uyansa emmiyor. Ama dediğin gibi gerekirse geceyi gündüz yapayım o halde. Bi meme bi kaşıkla devam edeyim olmadı mama alırım ben de desteklerim
Hastanede ben de mama takviyesi yapmak durumunda kalmıştım, göğsümü tutmuyordu ve uyanmıyordu. Silikon uç ile göğsümü tutturmayı başardım ben birini hiç ememiyordu. 3 4 gün sonra ucu bırakıp tutturmaya çalıştım zor da olsa. O şekilde dene istersen belki kavraması daha kolay olur. Evde de uyanmadığı zamanlarda kaşık biberonla sütümü verdim sarılık yükselmesin diye. Sonra onu da bıraktım. Biraz yorucu bir süreç ama düzene biniyor zamanla.Canım aynı gün aynı saat doğurduk aynı şeyleri yaşıyoruz şaka gibi,.. Daha red başlamadıysa kaşıkla verme bence bende sarılık olunca panikten mama verdim şırıngayla doktor verdirdi şimdi sütüm var ama memeyi asla emmiyor kendi sütümü de mecbur şırıngayla veriyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?