2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    220
Selam, umarım siz de çok iyisinizdir. Su an kucağımda yazıyorum her yerimiz kusmuk olup duruyor sabahtan beri.

Kızlar her öğünde ne kadar anne sütü veriyorsunuz ml falan hesabı yapan var mı ? Kendi sütümü sağmaya başladım sütüm çoğalana kadar her öğün 10 ml kendi sütüm 10 ml mama vereyim diyorum yeterli mi acaba 2 -2.5 saatte bir besliyorum

Sağlık ocağında 1 ay kontrolünde aşı yapıyorlar mı tek kilo boy mu ölçülüyor

Hoş geldin canım Biz elele park yatak kullanıyoruz ve gayet memnunum. İçinde de zaten ayrı yenidoğan yatağı var, rahatça sığıyor. Korse de şunu alabilirsin:

Yenidoğan yatağı nasıl bir şey benim cahilllik canım teşekkür ederim cevabın için çok sağol

Yenidoğan yatağı nasıl bir şey benim cahilllik canım teşekkür ederim cevabın için çok sağol
Ne demek canım Bizim yatak şu:

Park yatağın içine rahatça sığıyor. Bebeğim birkaç ay kullanır herhalde

Ben daha doğmadan reflü yatağı aldım onunda yanları yastıklı onu içine koyup yatırmayı düşünüyorum mantıklı olur mu

Canım aşıları yaptırdın mı? Bizimde 25 inde kontrol var devlet aşıları + rota yaptıracağız biraz tırsıyorum inşallah kolay atlatırız
Evettt tam 2 aylıkken yapıldıı 12 hazirandada verem aşısı yapılacakk 2.ayda çok fazla aşı olduğu için rotayı 3. Ayda yaptırmaya karar verdim.Ateş olursa die bilgi verildii çok yükselmedi ama 37.7 oldu gece her saat başı kontrol ediyordum ılık bezle ense boyun dizler koltuk altı sildimm düştü hemen

Sevindim canım sanırım 3.ayda da menenjit var o nedenle doktorumuz öyle uygun gördü bakalım bizim nasıl olacak.

Sevindim canım sanırım 3.ayda da menenjit var o nedenle doktorumuz öyle uygun gördü bakalım bizim nasıl olacak.
Evett menenjit varmış.
İnstagramda osman gönülal var çoçuk doktoru soru cevapta 2 . Aydada yapılabilir ama 6 ,7 aşının olduğu ayda yapmakmı hiç aşınolmayan bir ayda yapmakmı ,sağlık bakanlığı aşı takvimine göre en uygun zaman 3. Ve 5. Ay dedi 90. ve 150. Günleri dedii tabi yine sen doktorunla görüş canımm ben bilgi vermek için söyledimm

Tamam canım teşekkür ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…