• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    213
Dun gobek bagi dustu bugun boyle irin var. Varmi boyle olan. Yarina randevu aldik cocuk doktoruna.acilemi gitsek
Normal gozuktu bana. Bizimki de boyleydi,
ebe yikarken dusmustu gobek bagi. Ebe her sey normal demisti. 3-4 gun antiseptik kirmizi bi cozelti ile temizledik kulak cubugu kullanarak. O kadar.

Hastanede ben de mama takviyesi yapmak durumunda kalmıştım, göğsümü tutmuyordu ve uyanmıyordu. Silikon uç ile göğsümü tutturmayı başardım ben birini hiç ememiyordu. 3 4 gün sonra ucu bırakıp tutturmaya çalıştım zor da olsa. O şekilde dene istersen belki kavraması daha kolay olur. Evde de uyanmadığı zamanlarda kaşık biberonla sütümü verdim sarılık yükselmesin diye. Sonra onu da bıraktım. Biraz yorucu bir süreç ama düzene biniyor zamanla. 😕
Denicem canım bugün biraz daha iyi 1-2 dk emdi bıraktı

Benim bebekte hastaneden çıktığı gün meme reddi yaşadık canım o gün inatla meme vermeye devam ettim kaşıkla vermeyi gece denedim. Şu an emiyor memeyi şükür. Siz atlattınız mı sarılığı
Sarılık 13.5 dan 7 ye düştü çıktık canım bende reddi yenmeye çalışıyorum bugün biraz daha iyi

Kızlar oğlum çiş yaptığında kan gibi leke geliyor normal mi yaşayan var mı ?
Nasıl kan gibi canım benim büyük oğlan sarılık olduğunda bezinden turuncumsu renk vardı hemşire yeteri kadar beslenemediğinden öyle demişti bezin fotosunu ekleyeyim 3 senedir duruyor telefonda 🤦‍♀️ böyle mi

Eklentiler

• IMG_20220530_095225.webp
    IMG_20220530_095225.webp
    23,8 KB · Görüntüleme: 35
Bugün bizim bebişe ne olduysa emzirip bırakıyorum bi süre sonra çığlık çığlağa ağlıyor dün ne güzel hiç uyanmadı bugün de uyumadı kakasını da yaptı halbuki gaz mı var anlamadım onu da çıkarıyor ama yoruldum zar zor yemeği yapana kadar uyanmasa bari dedim sonuna yetişti Bi yandan emzirirken Bi yandan yemek yaptım resmen

Bızde sarılık olmuştuk 16 ydı. Doktor şöyle dedi "doktor tavsıyesı degıl baba tavsıyesı vereceğim e bebekten ceysu su alın onun kaynatın soguyunca bir çay bardağı suya bır tatlı kasıgı şeker ekleyip karıştırın . Karısım bıraz dınlenınce gunde 2 ya da 3 defa bu sudan 3 çay kasıgı içirin". Bız bu sekılde yaptık sadece bır kaç gün verdık hızlıca gerılsdı sarılıgı sonra da zamanla azaldı. Şekerli su enerjı verdıgi için asırı uyumasını engellıyor uyanık olunca da beslenıyor. Şekerli su verınce bile yüzünün rengı açılıyordu. Karar sizin tabı eğer denemek ıstersenız dıye bır yazayım dedım.
Şekerli su sabah denedim iki kaşık verdim de ceysu şart mi ya😬

Evet öyle olunca uyurken de az da olsa kaşık biberonla iciriyordum ben de. Uykusu bir süre sonra daha düzenli olacaktır kendi de uyanacaktır kolaylıkla ☺️ afiyet olsun yarasın bebişine 🥰
Amin inşallah canım sağol🥰🙏🏻
Bizimde öyleydi geçti canım doktor vücuduna yayılmasın yeter demişti gözü bazen yine sararıyor ama önemli değil o dedi
sevindim öyle olmasına, bekleyeceğiz o halde ☺️

Benim göğüsler çok nadir şiş oluyor biraz önce öğlumu emzirdim hiç yutkunma sesi gelmiyor süt var mı dedim bıraktıktan sonra sıktım çıkmadı içime dert oldu geri Bi kaç defa sıkınca çıktı acaba emerkende gelmiş midir kendiliğinden akması çok oluyor ama niye sıkınca hemen çıkmadı ki 🤔

Yok şart degıldır ya ben doktorun dedıgını dırek aktarayım dedım😅o zaman bıraz devam edebilirsiniz vermeye 8 saat arayla günde 2 3 defa
Tamam canım teşekkür ederim😅 2 çay kaşığı yeterli olur değil mi
Ö

yok canım perşembe düşer diye bekliyorum 😂
biz de hala düşürmedik ya düşürse bi yıkayacağım çocuğu 😃

Back
X