- 31 Ağustos 2024
- 346
- 401
- 18
- 30
- Konu Sahibi Mervenur277
- #31.681
Az beslendiğini gösterirKızlar oğlum çiş yaptığında kan gibi leke geliyor normal mi yaşayan var mı ?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Az beslendiğini gösterirKızlar oğlum çiş yaptığında kan gibi leke geliyor normal mi yaşayan var mı ?
Ben yeni yeni sağıyorum şırıngayla ilk başta benimde gelmiyor bir iki çekişten sonra kendiliğinden akıyor ondandır bence yanlış sıkmışsındır falan olabilirBenim göğüsler çok nadir şiş oluyor biraz önce öğlumu emzirdim hiç yutkunma sesi gelmiyor süt var mı dedim bıraktıktan sonra sıktım çıkmadı içime dert oldu geri Bi kaç defa sıkınca çıktı acaba emerkende gelmiş midir kendiliğinden akması çok oluyor ama niye sıkınca hemen çıkmadı ki![]()
Daha yeni sütümü sağmaya başladım şırıngayla 20 ml falan sütümü veriyorum 10-15 ml falan da mama yetersiz mi acabaAz beslendiğini gösterir
Çok yetersiz canım doktorun bana dediğinden yola çıkarak böyle diyorum . Anne sütü su an için en az 30 cc olmalı mamada eğer anne sütü yetersizse 30 cc olmalı ben de yaşadım çünkü o lekeli bezi ve bana söylenen böyleydiDaha yeni sütümü sağmaya başladım şırıngayla 20 ml falan sütümü veriyorum 10-15 ml falan da mama yetersiz mi acaba
Kan gibi değilde turuncu gibi oluyo biraz daha. İlk başlarda olabiliyo yetersiz beslenmedrn demişti doktorKızlar oğlum çiş yaptığında kan gibi leke geliyor normal mi yaşayan var mı ?
Yani toplam 60 cc mi ? Peki memeyi tuttuktan sonra 15 dk birinde 15 dk birinde emzirin diyorlar 60 cc gelmez ki o dk da sanmıyorum ben şuna şırıngayla 15 dk her iki göğüsümü sağıyorum 20 - 25 ml falan geliyorÇok yetersiz canım doktorun bana dediğinden yola çıkarak böyle diyorum . Anne sütü su an için en az 30 cc olmalı mamada eğer anne sütü yetersizse 30 cc olmalı ben de yaşadım çünkü o lekeli bezi ve bana söylenen böyleydi
Ayy ne zormuş beslemek ya meme emenler nasıl anlıyor yettiğini onu anlamadımKan gibi değilde turuncu gibi oluyo biraz daha. İlk başlarda olabiliyo yetersiz beslenmedrn demişti doktor
Tam olarak 60 cc değil mamaysa 30 sütse tam 30la sınırlı değil sınırı yok demişti yani bir de şırınga ile gerçek süt miktarını elde edemezsin daha fazladır dünyanın en kaliteli sağma makinesi olsa bile bebek emiş gücü ile bir değilmişYani toplam 60 cc mi ? Peki memeyi tuttuktan sonra 15 dk birinde 15 dk birinde emzirin diyorlar 60 cc gelmez ki o dk da sanmıyorum ben şuna şırıngayla 15 dk her iki göğüsümü sağıyorum 20 - 25 ml falan geliyor
Emdikten sonra sıktım normalde hemen sıkınca akıyordu ama anlamadımBen yeni yeni sağıyorum şırıngayla ilk başta benimde gelmiyor bir iki çekişten sonra kendiliğinden akıyor ondandır bence yanlış sıkmışsındır falan olabilir
Aynı aynı memelerimin içi acıyor inan yemekte yapamadım. Hiç mi uyumaz hiç uyumadı.Bugün bizim bebişe ne olduysa emzirip bırakıyorum bi süre sonra çığlık çığlağa ağlıyor dün ne güzel hiç uyanmadı bugün de uyumadı kakasını da yaptı halbuki gaz mı var anlamadım onu da çıkarıyor ama yoruldum zar zor yemeği yapana kadar uyanmasa bari dedim sonuna yetişti Bi yandan emzirirken Bi yandan yemek yaptım resmen
Benimde aynı şekilde gündüz hiç dolu olmuyor ama kiloda alıyor gibi bilemedim tartı sipariş verdim gelsin tarmassam icim rahat etmeyecek. Acaba ondan mi durmadılar bugün büyüyorlar emdikleri yeterli gelmedi mi bende fena taktım kafamaBenim göğüsler çok nadir şiş oluyor biraz önce öğlumu emzirdim hiç yutkunma sesi gelmiyor süt var mı dedim bıraktıktan sonra sıktım çıkmadı içime dert oldu geri Bi kaç defa sıkınca çıktı acaba emerkende gelmiş midir kendiliğinden akması çok oluyor ama niye sıkınca hemen çıkmadı ki![]()
5.hafta atak haftasıymış canım belki ataktan dolayı huysuzlanıyordur bizim kız bugün sürekli ağlıyor gaz falanda değil huysuz bildiğin canımı okudu üç dört gün sürüyormuşKızlar bugün 1. Ay kontrolümüz vardı. Süt alerjisi olmusuz yüzümüzde ve vücudumuzda egzamalar belirdi. Oglus 3 gündür cok huysuz. Doktor diyet verdi. Resmen beslenmeyi reddediyor su an yerken cıglık cıglıgabasına gelen var mı?
Aynı aynı memelerimin içi acıyor inan yemekte yapamadım. Hiç mi uyumaz hiç uyumadı.
Benimde aynı şekilde gündüz hiç dolu olmuyor ama kiloda alıyor gibi bilemedim tartı sipariş verdim gelsin tarmassam icim rahat etmeyecek. Acaba ondan mi durmadılar bugün büyüyorlar emdikleri yeterli gelmedi mi bende fena taktım kafama
Bizde de durum aynı yemek filan yapamadım. Memelerim bitik durumda5.hafta atak haftasıymış canım belki ataktan dolayı huysuzlanıyordur bizim kız bugün sürekli ağlıyor gaz falanda değil huysuz bildiğin canımı okudu üç dört gün sürüyormuş![]()
Emdikten sonra sıktım normalde hemen sıkınca akıyordu ama anlamadımBen yeni yeni sağıyorum şırıngayla ilk başta benimde gelmiyor bir iki çekişten sonra kendiliğinden akıyor ondandır bence yanlış sıkmışsındır falan olabilir
Dinlenemiyoruz ki süt olsun az bişey gün içinde uyuyabilsek rahatlayacağız Bi günleri Bi günlerini tutmuyor valla dün full uyudu bugün full uyanık İnş gece böyle yapmaz ben biraz önce rezene çayı içtim oğluma da 4 çay kaşığı verdim bişey olmaz diye ama internette kimi verilir kimi verilmez yazmış geri pişman oldum İnş bişey olmaz yaAynı aynı memelerimin içi acıyor inan yemekte yapamadım. Hiç mi uyumaz hiç uyumadı.
Benimde aynı şekilde gündüz hiç dolu olmuyor ama kiloda alıyor gibi bilemedim tartı sipariş verdim gelsin tarmassam icim rahat etmeyecek. Acaba ondan mi durmadılar bugün büyüyorlar emdikleri yeterli gelmedi mi bende fena taktım kafama
Ben ilkine vermiştim kolikti bunda ben içiyorum sütten geçer diye aşırı ağlaması yok diye vermedim gaz için verdiysen poposuna zeytinyağı sür karnına ılıtıp sür masaj yap hemen çıkarıyorlar. Gerçekten öyle sanki evde olan çocukların sorumluluklari stresi süt olmasina fırsat vermiyor. Diğer ikisinde sütüm çok iyiydi bunda işte böyle yapışarak anca yetiyor kuzumaEmdikten sonra sıktım normalde hemen sıkınca akıyordu ama anlamadım
Dinlenemiyoruz ki süt olsun az bişey gün içinde uyuyabilsek rahatlayacağız Bi günleri Bi günlerini tutmuyor valla dün full uyudu bugün full uyanık İnş gece böyle yapmaz ben biraz önce rezene çayı içtim oğluma da 4 çay kaşığı verdim bişey olmaz diye ama internette kimi verilir kimi verilmez yazmış geri pişman oldum İnş bişey olmaz ya
Dün evi komple toplamıştım bugün de süpürge vileda yapıcaktım hayal oldu. Emzirme koklasma öpüşme ile günü bitirdikBizde de durum aynı yemek filan yapamadım. Memelerim bitik durumda
Benim de aynı valla kirliler banyoda yerlere saçılmış, temizler var ütü ve katlama bekliyor. Resmen kaos içindeyiz. Bizim büyükler memlekette o yüzden pek gelen olmaz rahatız ama yalnız bir bayram geçircez ben de o yüzden biraz buruğum. Benimkiyle ailemin arası açık hala ben de gitmeyelim dedim biraz uzak kalmaları iyi olacakDün evi komple toplamıştım bugün de süpürge vileda yapıcaktım hayal oldu. Emzirme koklasma öpüşme ile günü bitirdikbayrama da inş kimse gelmez evi b.. götürüyor
![]()
Biz lohusayız valla bayramda gelmek isteyen olursa evi temizlersen gelebilirsin dicem bide tatlı matlı getirsin bi zahmet süt içinDün evi komple toplamıştım bugün de süpürge vileda yapıcaktım hayal oldu. Emzirme koklasma öpüşme ile günü bitirdikbayrama da inş kimse gelmez evi b.. götürüyor
![]()
Ay maşallah sonundaEki Görüntüle 3601504 kızlar Biz bugün kavuştuk![]()
Senin sarı saçlarına kurbanEki Görüntüle 3601504 kızlar Biz bugün kavuştuk![]()