• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    216
Benimki de gece hiç derin uyuyamıyor kızlar sürekli gazı var ona uyanıyor yavrum, kiraz çekirdeği kemeri koyuyoruz karnına ama yinede kalkıyor işte oyüzden uykular hep yarım. O öyle ağrı çekerken insan çok çaresiz kalıyor, 2 gün önce ağladım o ağlayınca elimden bişey gelmiyor 🥺 clikinid masaj yağı kullanıp memnun olan varmı acaba aranızda

Hepsi aynı durumda sanırım😔 masaj yağı benimde devamlı karşıma çıkıyor işe yarıyormu Acaba varmı kullanan
Ben kullanıyorum çok memnunum zaten organik ve yenilebilen yağlar içeriyirr ayak masajıyla direk gaz çıkarıp uyuyorr

Bendede var ultrason çektırmıştım bisey çıkmamıştı inş seninki de temiz çıkar cnm 🤲
Genel cerrahi yapıyor ultrasonu değil mi bu akşam gideceğim. Diğer göğsümde de oldu sütün yağı birikiyor sanırım. Pompa ne kadar iyi olursa olsun tam sağamıyor sütü.

Genel cerrahi yapıyor ultrasonu değil mi bu akşam gideceğim. Diğer göğsümde de oldu sütün yağı birikiyor sanırım. Pompa ne kadar iyi olursa olsun tam sağamıyor sütü.
Genel cerrah bakıp ultrasona yönlendirecek canım. Sütün yağı olsa acıdan mahvederdi seni benimde ikisinde var sanırım olması gereken birşey anormal birşey değil gibi ben de hep titanik sanıp masaj yapmıştım.

Genel cerrah bakıp ultrasona yönlendirecek canım. Sütün yağı olsa acıdan mahvederdi seni benimde ikisinde var sanırım olması gereken birşey anormal birşey değil gibi ben de hep titanik sanıp masaj yapmıştım.
Acıyor zaten acımasa ben de hiç üstüne düşmeyecektim

Bugün kontrole gittik kilo alımı kötü değil dedi 2 haftada 450 gr almış yani kötü değil ne demek 🙄 cildimizdekiler isilikmiş alerji değil çok şükür, probiyotik + gaz damlası devam . Bir sorun yok çok şükür haftaya kilo takşbi için tekrar kontrolümüz var
Canım vücudundakiler nasıl bişey acaba? Bizimki de küvezden beri vücudunda nokta nokta kırmızılıklar var şimdi de kuru pul pul dökülüyor

Canım vücudundakiler nasıl bişey acaba? Bizimki de küvezden beri vücudunda nokta nokta kırmızılıklar var şimdi de kuru pul pul dökülüyor
Aynen öyle canım, ağladığında ya da ıkınırken çok daha belirgin oluyorlar bir de ışıktan sanırım evde kıpkırmızı görünüyor yüzü. Önce kırmızı benek şeklinde ucu bazen beyaz sarı gibi çıkıyor sonra kuruyor egzama gibi soyuluyor. Ben egzama sandım ama değilmiş. Cildi çok hassas teması azaltın kendiliğinden geçer isilik bu dedi.

Aynen öyle canım, ağladığında ya da ıkınırken çok daha belirgin oluyorlar bir de ışıktan sanırım evde kıpkırmızı görünüyor yüzü. Önce kırmızı benek şeklinde ucu bazen beyaz sarı gibi çıkıyor sonra kuruyor egzama gibi soyuluyor. Ben egzama sandım ama değilmiş. Cildi çok hassas teması azaltın kendiliğinden geçer isilik bu dedi.
Yapışık yaşıyoruz nasıl temasları azaltalım 😂

Benim oğlum gazını çıkarıyor ama yine sancılanıp bağırıyor bu kadar ne gaz yapıyor ki anlamadım bende mi gaz damlası alsam acaba

Kızlar pikniğe sahile giden oldumu biz artık hafta sonları falan gidelim diyoruz ama kene çok var deniliyo hiç de soran yada alan oldumu sprey kullanan varmı

Kızlar pikniğe sahile giden oldumu biz artık hafta sonları falan gidelim diyoruz ama kene çok var deniliyo hiç de soran yada alan oldumu sprey kullanan varmı
Henüz sormadım ama instagramda birkaç doktor takip ediyorum 6 aydan küçük bebekler için kıyafete sıkın diyorlar o nedenle ben sivenonun alıp kıyafetine sıkacağım. Kene konusu beni de korkutuyor.

Acıması süt yumrusu olduğunu gösteriyormuş. Bende de sol göğsümde var, chat gptye göre 3-4 güne geçmesi gerekiyor, geçmesse ben de bir sonraki doktor kontrolümde sorucam. 🙏
yirminci gün bugün 🫣 ama hiç emziremedim ondan kaynaklı olduğunu düşünüyorum en iyi pompa bile bebek gibi bütün kanalları açamıyor. Akşam üç bebişimi de emzireceğim inşallah o zaman bişicik kalmaz 🥹🥹

Biz yağmur yağmadıkça her gün parka gidiyoruz. Parkta kafe var, çok kalabalık olmazsa oturup kahve bile içiyoruz. Açık havayı tavsiye ediyorlar zaten ilk haftadan itibaren. Bizimki de çok seviyor, hemen uykuya dalıyor.
Kene bizim burada da çok var ama bebek arabasından çıkarmıyoruz hiç, sadece gerekirse emzirmek için kucağıma alıyorum o kadar. Bi problemle karşılaşmadık 1 ayda.

Ha anladım canım bizde perşembe gidecez doktora Bi soracam krem felan kullanıyor musun sen

Henüz sormadım ama instagramda birkaç doktor takip ediyorum 6 aydan küçük bebekler için kıyafete sıkın diyorlar o nedenle ben sivenonun alıp kıyafetine sıkacağım. Kene konusu beni de korkutuyor.
Hiç denk gelmedim kıyafete etki yaparmı herşey gerçekten değişti şimdi kenelerde insan öldürüyor 😢
Esim hafta sonu gidelim pikniğe diyo büyüklere sıkıyorum ama bebekte korkuyorum birde katları var kollarında bacaklarında a

Back
X