• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    216
Henüz sormadım ama instagramda birkaç doktor takip ediyorum 6 aydan küçük bebekler için kıyafete sıkın diyorlar o nedenle ben sivenonun alıp kıyafetine sıkacağım. Kene konusu beni de korkutuyor.
Büyüklere sıkıyorum ama küçüğü düşünüyorum açıkçası Bir de bu kollarında bacaklarında katları var aralarına girip görmezsem diye 🙈

Biz yağmur yağmadıkça her gün parka gidiyoruz. Parkta kafe var, çok kalabalık olmazsa oturup kahve bile içiyoruz. Açık havayı tavsiye ediyorlar zaten ilk haftadan itibaren. Bizimki de çok seviyor, hemen uykuya dalıyor.
Kene bizim burada da çok var ama bebek arabasından çıkarmıyoruz hiç, sadece gerekirse emzirmek için kucağıma alıyorum o kadar. Bi problemle karşılaşmadık 1 ayda.
Biz ormana falan gitmek istiyorduk ama acaba Bebek arabasına gelemez mi

Bugün kontrole gittik kilo alımı kötü değil dedi 2 haftada 450 gr almış yani kötü değil ne demek 🙄 cildimizdekiler isilikmiş alerji değil çok şükür, probiyotik + gaz damlası devam . Bir sorun yok çok şükür haftaya kilo takşbi için tekrar kontrolümüz var
Gayet güzel almış 450 gram iki haftada canım
Bizim doktor her ay bir kg almak zorunda değil aldığının üzerine aynı oranda koyuyorsa gayet iyi demişti.

Hangi gaz damlasını aldınız kızlar oğlumda vicol kullandım ama 2 gündür bebiş de gaz sancısı çekiyor yine onu mu alsam

Hangi gaz damlasını aldınız kızlar oğlumda vicol kullandım ama 2 gündür bebiş de gaz sancısı çekiyor yine onu mu alsam
Ben şimdi doktora yazdım relactaz verdi her emmesinden önce 4 damla vereceğim inşallah fayda eder yavrum bugün ıkınmaktan uyuyamadı

Kızlar size bişey sormak istiyorum benim oğlumda kolik mi var gazmi bilmiyorum uyanık olduğu saatlerde sürekli mizildaniyor ağlıyor uyuduğu zaman rahat edebiliyorum tek başımayım eşimin işi çok yoğun hafta sonlari bile çalışıyor yani normal mi bu durum gazını çıkarıyor kolayca karnı doymuyor mu diye manada verdik ama yinede ağlıyor hep bı memnuniyetsiz 🥺 cidden kol kalmadı kucakta bile ayni doktora götürmelimiyim acaba sizinkiler de durum ne bu arada benimkide gülücük yapmaya başladı küçük sipam beni deli ettikten sonra gözüme bakip bı gülücük atio 🥹 uyurken falan sorun yok uyandığı zaman durmuyor hiç

Hiç denk gelmedim kıyafete etki yaparmı herşey gerçekten değişti şimdi kenelerde insan öldürüyor 😢

Esim hafta sonu gidelim pikniğe diyo büyüklere sıkıyorum ama bebekte korkuyorum birde katları var kollarında bacaklarında a
Takip ettiğim doktorlar o şekilde uygulayın diyor canım yine doktoruna danış tabi.

Kızlar oğlum yarın 13 günlük oluyor d vitaminine ne zaman başlamalıyım ? Birde önereceğiniz bir süt sağma makinesi var mı ?

Back
X