• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    217
Ben kafasına tutarken çok korkuyorum ya. Kafasını ve yüzünü avcumla yıkıyorum. Baya baya duşu tutuyor musun?
Evet tam alnına tutuyorum, buradaki gibi. O kadar mutlu oluyor ki. Gözlerini kendi kapıyor zaten. Sadece kulaklarına su kaçmasın ona dikkat edin,

Kızlar bebeğim hemen her akşam 6 gibi basliyo ağlamaya ve asla sakinlesmiyo şuan için görünen gaz yok yada ben anlamıyorum acaba kızım kolik olabilirmi saat 11 kadar sürüyor bu durum
Biz de sabahları başlıyoruz bak saat kaç oldu daha yeni dalabildi. Sürekli ıkınıyor kendini uyandırıyor. Gaz da çıkarıyor kaka çiş normal. Bence genel olarak sindirim sistemleri henüz gelişmediği için böyleler.

Suyunu ısısını ölçüyoruz canım, ilk banyosu olunca Sudan korktu inşallah alışır, birde düzenli sıpaya götürmeyi düşünüyorum onunda faydası olur mu ki
Alışır daha canım bizimki de bugün çığlığı bastı ağzına su kaçtı sanırım bu sefer daha küçükler ama benim büyük oğlum 3 yaşında hala suyu sevmiyor kafamı yıkamayın diye ağlıyor

Yazın günü bir fırtına çıktı burda kaç saattir durmuyor 5. Kattayım bahçedeki otları hep balkonuma gelmiş çocukların kıyafetleri vardı Allah dan uçmamış onlarında üstü hep ot olmuş rüzgar sesine uyandım

Bende öyle ahım şahım bir şey yapmayacağım sabah oğluşla böyle uyandıracağız anı kalsın dedim 😍 bunları aldım size de fikir olur

Back
X