- 3 Eylül 2015
- 2.262
- 3.506
- 133
- Konu Sahibi Mervenur277
- #32.281
Ay sabahtan beri memedeyiz. Öğlen kahvaltı yaptım o da acele acele daha onunlayım
yemek yaparım diyordum o da kaldı imdat 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet tam alnına tutuyorum, buradaki gibi. O kadar mutlu oluyor ki. Gözlerini kendi kapıyor zaten. Sadece kulaklarına su kaçmasın ona dikkat edin,Ben kafasına tutarken çok korkuyorum ya. Kafasını ve yüzünü avcumla yıkıyorum. Baya baya duşu tutuyor musun?
Biz de sabahları başlıyoruz bak saat kaç oldu daha yeni dalabildi. Sürekli ıkınıyor kendini uyandırıyor. Gaz da çıkarıyor kaka çiş normal. Bence genel olarak sindirim sistemleri henüz gelişmediği için böyleler.Kızlar bebeğim hemen her akşam 6 gibi basliyo ağlamaya ve asla sakinlesmiyo şuan için görünen gaz yok yada ben anlamıyorum acaba kızım kolik olabilirmi saat 11 kadar sürüyor bu durum
Şimdi uyuttum ben de, bakalım uyursa ben de yemek yapıcam. Haşlayı nohut atmıştım buzluğa hazır o da yani. Yoksa öyle uzun uzun yemek yapmak filan imkansızAy sabahtan beri memedeyiz. Öğlen kahvaltı yaptım o da acele acele daha onunlayımyemek yaparım diyordum o da kaldı imdat
![]()
Bende taze fasulye yapacaktım tezgahın üstünde boyunları bükük beni bekliyorlarŞimdi uyuttum ben de, bakalım uyursa ben de yemek yapıcam. Haşlayı nohut atmıştım buzluğa hazır o da yani. Yoksa öyle uzun uzun yemek yapmak filan imkansız
Küvetin içine su doldurup müslin örtü ile vücudunu soksam nasıl olur kiFilenin üstünde yıkıyorsanız üstüne müslin örtün yavaş yavaş bacaklarından suyu dökmeye başlayın o zaman korkmaz.
Alışır daha canım bizimki de bugün çığlığı bastı ağzına su kaçtı sanırım bu sefer daha küçükler ama benim büyük oğlum 3 yaşında hala suyu sevmiyor kafamı yıkamayın diye ağlıyorSuyunu ısısını ölçüyoruz canım, ilk banyosu olunca Sudan korktu inşallah alışır, birde düzenli sıpaya götürmeyi düşünüyorum onunda faydası olur mu ki
Öyle de korkabilir canım ama yine dene istersen.Küvetin içine su doldurup müslin örtü ile vücudunu soksam nasıl olur ki
Biz de çok şükür doyurduk karnımızıPusetine koydum dünyanın en hızlı taze fasulyesini ve pilavını yaptım![]()
Valla bilmiyorum inşallah düzene girer. 3 aydan sonra giriyor diyorlar amaBiz de çok şükür doyurduk karnımızıbu durum hep böyle mi olacak acaba çok merak ediyorum 1 ay sonra işe başlayacağım nasıl olacak böyle bilmiyorum
![]()
Bana anneler gününde bi şe yapmadığı için yapmayacağımKızlar babalar gününde eşlerinize ne yapacaksınız düşündünüz mü?
Ya bana da yapmadı ama lanet olsun içimdeki koca sevgisineBana anneler gününde bi şe yapmadığı için yapmayacağım![]()
Kendi bana yapmadı istediğim şeyi söylediğim halde ama yine kutlarım herhalde ama hediye almamKızlar babalar gününde eşlerinize ne yapacaksınız düşündünüz mü?
Hiçbirşey eşim daha doğum hediyesi alacak bakalımKızlar babalar gününde eşlerinize ne yapacaksınız düşündünüz mü?