• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    217
Çok yoruldum bugün kızlar bnmki hiç uyumadi gün içinde 20 dakika uyu uyan şeklinde huni bana da lazım😵‍💫
Ben rezene içersem oğluma da 4 çay kaşığı veriyorum sende versen Bi de benim aldığım damla da uyku yaptı sanırım güzel uyuyor dünden beri

Çok haklısın 🤣

Haha bazen bende boğmak istiyorum:sinirli:
mutlaka beni sinir edecek bir şey buluyor. Dün gece az mı emdi acaba diyor 🤯 40 dk olmuş çocuk iki memeyi de bitirmiş kendisi bırakmış az mı emdi diyor inanılmaz 😬 al sen devam et dedim. Sonra olaylar olaylar, suratın 5 karış diyor sen herbokolog olduğun içşn olabilir mi 😂 adam sağlık bakanı kesildi başıma ya

mutlaka beni sinir edecek bir şey buluyor. Dün gece az mı emdi acaba diyor 🤯 40 dk olmuş çocuk iki memeyi de bitirmiş kendisi bırakmış az mı emdi diyor inanılmaz 😬 al sen devam et dedim. Sonra olaylar olaylar, suratın 5 karış diyor sen herbokolog olduğun içşn olabilir mi 😂 adam sağlık bakanı kesildi başıma ya
Burcu ne oğlak mi?🤣

Ne damlası kız de bana 🥴
Bunu aldım canım ben diğer oğlumda da kullandım ıkınıyor ama en azından ağlaması kesildi bitkisel zaten ben yarım damlalık veriyorum çok rahatsız olursa

Eklentiler

• 17496695669334304592900479512910.webp
    17496695669334304592900479512910.webp
    22,7 KB · Görüntüleme: 23
Ya kızlar bir ayı gectık kırkımız cıkvak yakındasa bıkac gündür bebiş çok huysuz. Memeden ayrılmak istemıyo oda gaz yapıyo yanından kalkınca veya yatagına koyunca hemen uyanuyo balla kafayı yemeye az kaldı ıkınıuo sıkınıuo uyanıyo sureklı

Benim eşim hiç emdi aç falan demiyor görmüyor bile adam çok ağlarsa aç diyor tek sizinkiler sizden çok anne olmuş hevesleri Bi yandan güzel Bi yandan da size eziyet

Ya kızlar bir ayı gectık kırkımız cıkvak yakındasa bıkac gündür bebiş çok huysuz. Memeden ayrılmak istemıyo oda gaz yapıyo yanından kalkınca veya yatagına koyunca hemen uyanuyo balla kafayı yemeye az kaldı ıkınıuo sıkınıuo uyanıyo sureklı
Hepimizde aynı durum var. Bizim dün çıktı 40 ımız ıkınarak uyanıyor. Saçlarını filan çekiyor ıkınırken sürekli emiyor. 3 ay böyleymiş 3 aydan sonra düzelir diyorlar inşallah öyle olur

Belki daha önce yazılmıştır ama farkında değilim. Bir aylık olunca göz muayenesine getir demişlerdi en son gittiğimde. Etlik şehir hast. Götürmüştüm ilk 2 kontrolde. Şimdi sağlam çocuk polikliniğinde randevu bulamadığım için 28.gğn götürmeyi düşünüyorum. İlk 28 gün yenidoğan polikiliniğinde randevusuz bakıyolar olur muki öyle. Göz muayenesi için hangi birime götürüyoruz çocuk sağlığı mı bakıyo ona da bilen var mı

Back
X