2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    220
Kızlar ben regl oluyorum galiba. Emzirdiği halde regl olan var mı? Ben oğlumda doğumdan sonra 7. Ayda regl olmuştum ilk ve galiba sütün tadı değiştiğinden oğlum emmek istemiyodu regl döneminde. 10. Aya kadar sağarak falan anne sütüne devam ettim ve 10. Ayda tamamen bıraktı anne sütünü. Şimdi kızım daha iki aylık o da emmeyi bırakırsa diye ödüm kopuyor🙄
2 çocuğumda da adet gördüm 40 çıktığı gibi başladı bunda şuan ses yok bakıcaz artık adetle alakası yok benim öyle oldu en azından 2 yaşa kadar emzirdim ikisinide

Konağa benziyor evet kızımın da kaşlarında var. Konak tarakları oluyor yağ sürüp yumuşatıp o taraklarla tarayınca baya azalıyor. Ama zararı yok hiç bişey yapmasan bile kendiliğinden geçer birkaç aya. Ama yağ ve konak tarağı ile baya temizleniyor tavsiye ederim.
Konak tarağı normal Bebek için aldıklarımiz degilmi saçlarında da hafif var her banyada hafif taradım nasıl ciktiki bu

Yok canım gişe işlemlerinden yapılıyor. Sen her ay çekeceğin için belki size bir kolaylık yaparlar kart vs. yoksa her ay bankada sıra bekle bebekle dert yani 🙄
İnş öyle yaparlar ya dediğin gibi her ay kim gidecek bekleyecek yakınlarda da banka yok bizim

Anneler merhaba, size bir sorum olacak cevaplarsaniz cok sevinirim çünkü çok korkuyorum 😔 Bebegim 5. haftada ve neredeyse hic uyumadim gunluk 2 saat belki, buraya girip zor yazdim. Bebegim hep kucakta memede yatagina koyar koymaz uyaniyor bazen yemek bile yiyemiyorum başındayın hep. Bu şekilde bu haftaya geldik şükür 40'na az kaldı. Ama dünden beri geceleri uyandiramiyorum. Beslenmesi lazim ama ne yaptiysam saatlerce uyanmiyor. 34 günlük. Normalde 2 yada 3 saat en fazla beslenme araligi. İlk hafta sarılık yok denildi. Niye birden böyle oldu acaba çok panik oldum bu durumu yaşayan var mı?

Anneler merhaba, size bir sorum olacak cevaplarsaniz cok sevinirim çünkü çok korkuyorum 😔 Bebegim 5. haftada ve neredeyse hic uyumadim gunluk 2 saat belki, buraya girip zor yazdim. Bebegim hep kucakta memede yatagina koyar koymaz uyaniyor bazen yemek bile yiyemiyorum başındayın hep. Bu şekilde bu haftaya geldik şükür 40'na az kaldı. Ama dünden beri geceleri uyandiramiyorum. Beslenmesi lazim ama ne yaptiysam saatlerce uyanmiyor. 34 günlük. Normalde 2 yada 3 saat en fazla beslenme araligi. İlk hafta sarılık yok denildi. Niye birden böyle oldu acaba çok panik oldum bu durumu yaşayan var mı?
Kilo alımı ve gelişiminde sorun olmadığı için ben 1 aydan sonra 4 saate kadar uyutuyordum geceleri tabi uyursa. 5. Haftada atak başladı hala da devam ediyor gece max 3 saatte bir uyanıyor (uyursa) kendisi, gündüz sadece 30 dk oluyor uykuları en fazla . Kaç saat uyuyor şuan bebeğin ?

Kilo alımı ve gelişiminde sorun olmadığı için ben 1 aydan sonra 4 saate kadar uyutuyordum geceleri tabi uyursa. 5. Haftada atak başladı hala da devam ediyor gece max 3 saatte bir uyanıyor (uyursa) kendisi, gündüz sadece 30 dk oluyor uykuları en fazla . Kaç saat uyuyor şuan bebeğin ?
Normalde 2-3 saatte bir uyanip emiyordu, simdi ben uyandirmasam uyanmiyor. Uyansin diye neredeyse her seyi yapiyorum. İlik suyla duş yaptirdim öyle uyandi en son.3530 gr dogdu 4500 kiloydu en son. Doktor kilo alimi guzel demisti.

Normalde 2-3 saatte bir uyanip emiyordu, simdi ben uyandirmasam uyanmiyor. Uyansin diye neredeyse her seyi yapiyorum. İlik suyla duş yaptirdim öyle uyandi en son.3530 gr dogdu 4500 kiloydu en son. Doktor kilo alimi guzel demisti.
Uykusu açlığından ağır basıyor olabilir. Gelişmesinde bişe yoksa bırak uyusun uykuda büyütür canım

Maşallah 🧿 sarılık olsa cildinden belli olur gözlerde filan sararma var mı ? Bir de gündüz uykuları nasıl ?

Back
X