2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    220
Yaa konak şampuanından ben de alayım canım teşekkür ederim, zeytinyağı ve karbanonatla gecmeyecek gibi cünkü bu arada mochi eller serbest aldım cok memnun kaldım. Philips aventi boşa almışım resmen teşekkür ederim önerin için

Artık umursamayıp kendime odaklanmaya karar verdim hala aynı soru sorarım kaşı gözüyle cevap verir ağzı aşınacak sankiii neyse bundan sonra bende konuşmam etmem
Kızlar oğlumun popişi pişik olmuş nasıl kırmızı ama içim gitti molfix bez ve molfix izotonik su ıslak mendil kullanıyoruz acaba ıslak mendil mi yaptı siz neler kullanıyorsunuz
Bizimde molfix pişik oldu bacak arası poposu sleepy aldim O da onun Kalıbı da çok darmış Aklında bulunsun bir beden büyük al molfix 2 kullanıyorsan onu mutlaka 3 al

Memnun kaldığın için çok sevindim canım şifa olsun

Keşke
O kadar soğudum ki görmek bile istemiyorum, eşimin hatırına tahammül ediyorum. Keşke bu tarz şeyleri konuşmak yerine ne kadar iyi olduklarını konuşabilseydik. Amiinn inşallah

Evet response, ben de bulamadım. 3 numara başlık kullanıyorum bakalım yavaş yavaş

Kızlar yeşil fasulye gaz yapar mı bebekte ona göre yicem ya normal kuru fasulye yapıyor diyorlar da yeşil ( taze) fasulye de yapar mı

Uyuduğu odaya kamera koymuyor musun?

Kızlar 8. Hafta atağı belirtisi nelerr ay çıldırıcam uyuyan bebeğim uyumuyor sürekli ayakta kucak istiyor emdiği zaman uyuya kalıyor bir saat sonra acıkıyor çünkü tam doymuyor hiç mama vermemiştim mama versem mi diye düşünüyorum bi akıl verin

Uykuya direnme tam da 8.hafta atağı

Tam doymadığını nasıl anlıyorsun canım, benimki de sürekli emmek istiyor çünkü tek bildikleri şey o yapacak bir şey yok bizimki de 5.hafta atağında çok zorlanıyoruz zombi gibiyiz eşimle, memede uyuyor sonra yine uyanıyor

Benim bebişin uyku problemi yoktu sadece acıkınca uyanıp ağlıyordu o yüzden aç olduğu ihtimali hemen aklıma geldi ama 8. Hafta atağı uykuya direnmeymiş gerçi doğru aç olsa emer emdikten kısa bir süre sonra uyuyakalıyor yarım saat sonra falan uyanıyor
Beşinci hafta da çok kötüydü ya

Valla bizim korkunçtu özellikle gündüzleri yavaş yavaş geçmeye başladı ama geçmesini beklemekten başka çare yok

Bizimki de yeterki meme ağzında olsun istediği zaman emsin, uyurken bile ağzını emer gibi yapıyor, aç olduğu için değil de alıştığı için atak dönemi gerçekten var yani 5.hafta ya girer girmez atağı yaşadık. Bu günlerde geçecek diye kendimi teselli ediyorum, Allahım hepimize kolaylık versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…