- 3 Eylül 2015
- 2.480
- 3.776
- 333
- Konu Sahibi Mervenur277
-
- #33.621
Evet 3 devlet aşısı bir de biz özel aşı olan rotayı yaptırdık. İkisi bacaktan biri koldan, rota ağızdan damla şeklinde yapılıyor.Canım bikaç aşı vardı sanırım aşıların hepsini bir günde mi yapıyolar
Ateş olmadı dimi canımEvet 3 devlet aşısı bir de biz özel aşı olan rotayı yaptırdık. İkisi bacaktan biri koldan, rota ağızdan damla şeklinde yapılıyor.
Biraz oldu maalesef calpol verdim 1 saate düştü sonra bir daha olmadı canım.Günaydın güzel anneler
Ateş olmadı dimi canım
Çok şükür atlattık canımKolaylıkla atlatsin Kıvanç kuzum
Bağırdığı sürece memede kabul etmiyor ne olacak böyle anlamıyorumuykusu nasıl ? Bizimki uyumadığında öyle oluyor. Meme dışında susturamıyorum
Klima açık evde sıcaklık 23 derecelerde. Atak haftasıdır belki ama çok yorucu gece uyumuyor gündüz uyumuyor 3 gündür hırpalandı iyiceAtak haftasında mı acaba? Bızımkı de 3 4 gün öyle belli saatler arası oldu şimdi normale döndük. Havalar bırden ısındı yıne belkı sıcaktan bunalıyor olabılır mı acaba?
Cennet annelerin ayakları altındadır. (Maalesef cinnet de hemen burnunun dibinde) onu bu sekilde kabul edeceksiniz bende durum bu sekilde, yavaş yavaş daha iyi günler bizleri bekliyor inşallah. Benim tesellim bu sekilde.
Aç olmadığına adım kadar eminim ki mama veriyorum ben uyusun diye o ara 1 saatlik emmemişlikte sağdığımda 230 ml kadar süt sağıyorum ama yok susmuyorBugün bizde öyleydik 8 den beri sadece bir saat uyudu açmış kuzum galiba şimdi mama verdim Uyudu
Keşke anlasak bağırıyor saatlerce sonra resmen bayılıyor sadece inliyor. Doktora götürdüm bir yeri mi ağrıyor diye yok gece acile götürdüm yok hiç bir şeyi yok ne yapacağım bilmiyorum çaresizlik kötü. El kadar bebek o bağırıyor ben ağlıyorum uyuyunca çok hırpalandı bir şey olur mu diye başında duruyorum nefesini takip ediyorum, lohusa depresyonu bu galiba8 haftalık atak haftası daha zormuş kızımın sesi kısıldı bagirmaktan bu nasıl bişey anca uyudu içini cekiyo uyurken ne derdi var anlasak
Gece gündüze göre az yapıyor benim oğlum. Örneğin gündüz 6-7 çişli bezse gece 2 gibiKızlar her emmeden sonra mutlaka çişli bez görüyor musunuz özellikle gece beslenmelerinden sonra
Canım çok zor bir durum. Umarım biran önce geçer. Benim bebeiste mızmız bir kız ama geçen hafta cidden yaşlandıkBağırdığı sürece memede kabul etmiyor ne olacak böyle anlamıyorum
Klima açık evde sıcaklık 23 derecelerde. Atak haftasıdır belki ama çok yorucu gece uyumuyor gündüz uyumuyor 3 gündür hırpalandı iyice
Aç olmadığına adım kadar eminim ki mama veriyorum ben uyusun diye o ara 1 saatlik emmemişlikte sağdığımda 230 ml kadar süt sağıyorum ama yok susmuyor
Keşke anlasak bağırıyor saatlerce sonra resmen bayılıyor sadece inliyor. Doktora götürdüm bir yeri mi ağrıyor diye yok gece acile götürdüm yok hiç bir şeyi yok ne yapacağım bilmiyorum çaresizlik kötü. El kadar bebek o bağırıyor ben ağlıyorum uyuyunca çok hırpalandı bir şey olur mu diye başında duruyorum nefesini takip ediyorum, lohusa depresyonu bu galiba
İnşallah canım inşallah. Ben yalnızım tek başıma idare etmeye çalışıyorum. Ben de inanıyorum ama bu önüne geçebileceğim bir şey değil biri annem diğeri kayınvalidem "sütün yarıyor çok güzel bebek tosun bu kendine baktırıyor kimse 1.5 aylık demez" yapmayın nazar değer diyorum biz seviyoruz sevenin nazarı değmez diyorlarCanım çok zor bir durum. Umarım biran önce geçer. Benim bebeiste mızmız bir kız ama geçen hafta cidden yaşlandık2 kişi bir bebeğe karşı inanır mısın bilmem ama ben nazara ve negatif enerjiye çok inanıyorum. Şuan çok küçükler hiç bir korumaları da yok. Bir araştır istersen
Bir rivayete göre de en çok anne babanın nazarı değermiş sevdikleri içinİnşallah canım inşallah. Ben yalnızım tek başıma idare etmeye çalışıyorum. Ben de inanıyorum ama bu önüne geçebileceğim bir şey değil biri annem diğeri kayınvalidem "sütün yarıyor çok güzel bebek tosun bu kendine baktırıyor kimse 1.5 aylık demez" yapmayın nazar değer diyorum biz seviyoruz sevenin nazarı değmez diyorlar
Dün akşam eşim kucağına aldı oğlumun yüzüne baktım ay dedim gözlerinin rengi açılmış gülüyor halime. Durup bakıp sevecek fırsatı vermiyor sıpa ama söylediğinizi ben de duymuştum.Bir rivayete göre de en çok anne babanın nazarı değermiş sevdikleri için
Ay bebiş nasıl dayanacak 3 aşıya birdenEvet 3 devlet aşısı bir de biz özel aşı olan rotayı yaptırdık. İkisi bacaktan biri koldan, rota ağızdan damla şeklinde yapılıyor.
Sağlık bakanlığının aşı takvimi o şekilde canımAy bebiş nasıl dayanacak 3 aşıya birden
Biliyorum canım maleseffSağlık bakanlığının aşı takvimi o şekilde canım
Tabii yapıyoKızlar sizin de bebişleriniz memelerinize "çimdik" atıyor mu? Tırnaklarını düzenli kesiyorum ama memelerim kırmızı kırmızı iz içinde
Yapıyor ya, uyusun diye yanına yatıyorum yüzüme de yapıyorKızlar sizin de bebişleriniz memelerinize "çimdik" atıyor mu? Tırnaklarını düzenli kesiyorum ama memelerim kırmızı kırmızı iz içinde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?