2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    220
uykusu nasıl ? Bizimki uyumadığında öyle oluyor. Meme dışında susturamıyorum
Bağırdığı sürece memede kabul etmiyor ne olacak böyle anlamıyorum
Atak haftasında mı acaba? Bızımkı de 3 4 gün öyle belli saatler arası oldu şimdi normale döndük. Havalar bırden ısındı yıne belkı sıcaktan bunalıyor olabılır mı acaba?
Klima açık evde sıcaklık 23 derecelerde. Atak haftasıdır belki ama çok yorucu gece uyumuyor gündüz uyumuyor 3 gündür hırpalandı iyice
Cennet annelerin ayakları altındadır. (Maalesef cinnet de hemen burnunun dibinde) onu bu sekilde kabul edeceksiniz bende durum bu sekilde, yavaş yavaş daha iyi günler bizleri bekliyor inşallah. Benim tesellim bu sekilde.

Bugün bizde öyleydik 8 den beri sadece bir saat uyudu açmış kuzum galiba şimdi mama verdim Uyudu
Aç olmadığına adım kadar eminim ki mama veriyorum ben uyusun diye o ara 1 saatlik emmemişlikte sağdığımda 230 ml kadar süt sağıyorum ama yok susmuyor
8 haftalık atak haftası daha zormuş kızımın sesi kısıldı bagirmaktan bu nasıl bişey anca uyudu içini cekiyo uyurken ne derdi var anlasak
Keşke anlasak bağırıyor saatlerce sonra resmen bayılıyor sadece inliyor. Doktora götürdüm bir yeri mi ağrıyor diye yok gece acile götürdüm yok hiç bir şeyi yok ne yapacağım bilmiyorum çaresizlik kötü. El kadar bebek o bağırıyor ben ağlıyorum uyuyunca çok hırpalandı bir şey olur mu diye başında duruyorum nefesini takip ediyorum, lohusa depresyonu bu galiba

Canım çok zor bir durum. Umarım biran önce geçer. Benim bebeiste mızmız bir kız ama geçen hafta cidden yaşlandık 2 kişi bir bebeğe karşı inanır mısın bilmem ama ben nazara ve negatif enerjiye çok inanıyorum. Şuan çok küçükler hiç bir korumaları da yok. Bir araştır istersen

İnşallah canım inşallah. Ben yalnızım tek başıma idare etmeye çalışıyorum. Ben de inanıyorum ama bu önüne geçebileceğim bir şey değil biri annem diğeri kayınvalidem "sütün yarıyor çok güzel bebek tosun bu kendine baktırıyor kimse 1.5 aylık demez" yapmayın nazar değer diyorum biz seviyoruz sevenin nazarı değmez diyorlar

Bir rivayete göre de en çok anne babanın nazarı değermiş sevdikleri için

Güzel anneler günaydın. Bebisi konak olan var mı varsa geçti mi,nasıl geçirdiniz? Dr bize zeytinyağı ve karbonat önermisti ama 2 günde bir zeytinyağıyla konağa masaj yapıp konak tarağıyla tarıyorum ama geçmedi

Bir rivayete göre de en çok anne babanın nazarı değermiş sevdikleri için
Dün akşam eşim kucağına aldı oğlumun yüzüne baktım ay dedim gözlerinin rengi açılmış gülüyor halime. Durup bakıp sevecek fırsatı vermiyor sıpa ama söylediğinizi ben de duymuştum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…