2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    220
Kısır bi döngüye giriyor insan. Benimki memede uzun kalırsa uyuyo sonrasında da tam doyduğu zaman. Ama hevesini alamadan bıraktırırsam hemen uyanıyo. Tekrar emmek istiyo. Sindirilmiş sütle sindirilmemiş süt karışınca gaz bombası oluyo. Gaz rahatsız ettikçe emmek istiyo hoop başa sar.diğer oğlum müsade ettiği sürece memede uzun tutuyorum o zaman daha rahat oluyo

ay gerçekten tam bir kısır döngü umarım bu süreç hızlı geçer.

Ben bazen duşa sokup kırıyorum o döngüyü

Bizimde dünden beri gündüz hiç bir şekilde uyumuyor gaz helak etti kendini çıtçıtlı badiyle gezdiriyorum böyle dışarı çıkardım şansıma çok fena esmeye başladı komşular kızdı diye geri giydirdim evde yine çıkardım üstünü ama uyumaması sıcaktan değil gazdan ben çatlayacağım artık bunun gazı öbürünün nazı derken birde ilk defa tırnağını keseyim eldivenden kurtulsun dedim parmağını kestim yanlışlıkla birde ona ağladı Allah dan kanı çabuk durdu hergün 9 da uyuyordu bugün ona da uyumadı

Sütünüz yeterliyse gündüzden süt sağıp gece verin. Biz de aynı durumdaydık. Daha fazla uyumuyor ama huysuzluğuna çare oldu.

Bizimki de aynı durumda nasıl uyutacaz şaştık

İnşallah bugün kaka yaptıkça yıkadım ıslak mendilden şüphelendim pamuklu su yaptım onu kullanıcam biraz

Uykusu varsa kucağına al sakinleştirip tekrar ayağında sallamayı dene bunu tekrar tekrar dene faydasını görürsün. Ben böyle rahat ettim dünden bu yana mızıklamaya başlayınca kucağıma alıyorum sakinleşince uyutma pozisyonuna geçiyorum belki 10 defa tekrar ediyorum ama sakince uyuyor 2 saat kadar

Tünaydın kızlar. Bugün burası serin ve yağmurlu bugün koalam bana istediği kadar yapışabilir
Benimkisi de bugün çok uykucu. Emzirirken uyuyakaldı, yatağına koyunca da uyanmadı. Normalde istediğim şeyler ama bugün İstanbul da çok rüzgarlı ya evde üşüyorum resmen, kucağımdan indiresim gelmiyor.

Bugün bişey var demek ki 2 gündür uyumuyordu bugün bizimki de uyuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…