2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    220
Bugün grup çok sessiz Uyumadı mı bebeler?
Biz gece 1 de arabayla gezmeye çıkardık uyusun diye arabada uyudu eve gelince uyandı sonra yine uyutmaya çalıştım 2 saat uyudu sonra yine kalktı bidaha uyutmaya çalış felan derken zaman geçti, öğlen 2 de sıpaya götürdük çok gazı vardı sürekli ağlıyordu spa dan sonra nerdeyse hep uyudu şuanda da uyuyor. Büyük ihtimal eve küçük havuz alacaz

kızlar bebişlerine su veren var mı? bütün entelektüel birikim şöyle yaparım ederim nidaları cart curt hepsi yerle bir oldu. bugün oğlana zeytinyağı da verdim çocuk dört gündür tuvaletini yapmıyordu. Bilmiyorum Diyarbakır sıcağında yanıyorlar sanki durmuyorlar bol bol da emziriyorum ama su vermek düştü aklıma

Canım ben vermiyorum, anne sütünde su var zaten 6 aya kadar vermeyin diyorlar ama annelik iç güdüsel bişey yinede sen doktoruna sorup ona göre karar verebilirsin

Bende ortalık karışık Doğa yine uykuya direniyor. Elini yumruk yapıp yalamaya emmeye başladı. Uyutup yatağına koyduğum an hırsla ellerini ağzına sokuyor. Umarım uyur artık

Çok iyi fikir eğer sevdiyse Biz bugün genel olarak uyuduk, beni de çok fazla emmedi o yüzden göğüslerim rahatsız edecek kadar şişti maalesef. Gaz damlası etkili olmuyor mu canım? Bizim eskisi gibi değil şu an, Sab Simplex iyi geldi, normalde günde 3 kere veriliyor ama ben şu an ne olur ne olmaz diye 1 kere gece uyumadan önce veriyorum.

Ben de vermedim canım 6 aydan önce de vermeyeceğim.

Bende vermedim annem süt damarının teki su der hep geçen komşu kızdı sıcak ver diye de diğer oğluma da vermedim diye hatırlıyorum Bi tek rezene çayı veriyorum ben içersem 4 çay kaşığı bi de bazen zeytinyağı veriyorum 3 gündür altına yapmıyor gazı çok zorluyor bizi

Bende ortalık karışık Doğa yine uykuya direniyor. Elini yumruk yapıp yalamaya emmeye başladı. Uyutup yatağına koyduğum an hırsla ellerini ağzına sokuyor. Umarım uyur artık
Ben dün tırnağını kestim keserken parmağını da kesmişim bugün elini ne yapacağını şaşırdı Bi gözüne yumruğuyla vuruyor Bi emiyor Bi sinirlenip bana vuruyor bize bugün memeyle döğüşme ve ağlama özelliği de geldi emerken falan sinirleniyor çocuk

Gaz damlaları bizde daha çok gaz yaptı gibi geldi canım oyüzden tam güvenip veremiyoruz şuanda da sancı çekiyor napacam bilmiyorum

Canım dövüşmeler gazdan bizimki de aynı, yavrumun hem Emesi var hemde uykusu var ama sancı geldi mi nasıl ağlıyor ya içim gidiyor

Canım dövüşmeler gazdan bizimki de aynı, yavrumun hem Emesi var hemde uykusu var ama sancı geldi mi nasıl ağlıyor ya içim gidiyor
Bizimde öyle canım sanki Bi yerden atmışsın da canı yanmış gibi ağlıyor öyle ağlayınca çok panik yapıyorum korkuyorum emzirmeden de susmuyor ama her emmesi de geri gaz olarak dönüyor kendine

Bende zeytinyağdan sonra suyu kaynatıp doğutup verdim 1 çay kaşığı

Bizimde öyle canım sanki Bi yerden atmışsın da canı yanmış gibi ağlıyor öyle ağlayınca çok panik yapıyorum korkuyorum emzirmeden de susmuyor ama her emmesi de geri gaz olarak dönüyor kendine
Durumlar aynı canım, gazı geldikçe emmek istiyor sonra daha fazla gaz oluyor kısır döngü gerçekten, bu gaz sancıları biran önce geçip gitse

Durumlar aynı canım, gazı geldikçe emmek istiyor sonra daha fazla gaz oluyor kısır döngü gerçekten, bu gaz sancıları biran önce geçip gitse
Geçer inş böyle kalmayacaklar mecbur her gün 8 de uyanıyorlar ya 8 i 1 geçirmiyorlar nasıl başarıyorlar gözüm açılmıyor

Kızlar 3 gündür benimki bu saat oluyor hala uyumuyor gündüz iyi gece kabus gibi
Benim bebişte gece 12 den önce uyumuyor. Neyseki 4 e kadar falan uyuyorda bir tık bende uyuyabiliyorum 4 den sonra 7 ye kadar yine ayakta çünkü. Bu uykuları ne zaman düzene girecek acaba pertim çıkıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…