2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    220
Babybjörn Yorumlarında mekanizmasının sağlamlığına değinmişler
Ama pratik bir ürüne benziyor
Yani sağlamdır kesin, bizimkisi aynı babybjörnü kullanan 4.bebek benim bildiğim. Ama ne kadar süre kullanılıcak ki en fazla. Ben yatırım yapmazdım kendim alacak olsam.

Oy kuzularım iyi günlerde kullansınlar Kızlar markasını öğrenebilir miyim
Babybjörn ile diğerlerinin arasında büyük fiyat farkı var emin olamadım
Benimki pierrencardin. Kumaşı çok naylon gibi değil ama ben üstğne bi müslin örtü serip öyle yatırıyorum. Dizaynı hepsinin aynı ztn. Dedikleri gibi kalite farkı vardır belki de bizimki de iş görüyo.çok rahat uyuyo içinde

Yok bizimkiler KV buldugunu haber vermeden getirirdi hamileyim 6 aylık ozaman çok kötü geçirdim hamileliği kv gelicem dedi onun geleceğini biliyordum kp ile ama peşinde de misafir getirmiş onlar Sakaryada oturuyo biz Tekirdağ eve 15 dakika kala biz geldik diye aradı şok olduk ev perişan yemek yok bişey yok önceden de yapardı arada ozaman da calişiyodum demiyo bu gelin çalışıyor yada hamile eşimle çok ciddi bı tartışma yaptık sonra annesine söyledi bize haber vermeden kimseyi çarma diye şimdi soruyo bizde istemiyoruz diyoruz başka türlü yüz verince yandık

Yok bizde öyle Bi sorun yok kayınbabam geçen sene gelmişti evime kaynanam da en son oğlum 6 günlükken geldi Bi daha gelmedi annemlerde öyle gidersek biz gideriz yarım saatlik mesafedeyiz ama gelen yok oğlum doğduğundan beri de Bi komşularım Bi de eşimin halası kuzeni geldi onlar da fazla ama yapacak bir şey yok dediğim gibi başımıza bişey gelmezse öyle normal oturmaya gelmedikleri için yok diyemiyorum bugün eşim işten gelince parka çıkalım dedik yemeği yemeden çıktık yeni eve geldik 2 çocuğunda sesi çıkmadı büyüğüm yeğenlerimle oynadı küçük de rüzgarlıydı ondan sesi çıkmadı 2 defa emzirdim bebek arabasında gezdirdiler yeğenlerim yemeği de yengem getirdi biraz atıştırdık evdeki yaptığım yemek de yarına kaldı her gün imkan olsa çıkarım ama eşim öyle parkı pek sevmez bugün gitti oturdu boşluğuna geldi herhalde

Kızlar bebeğim 2 gündür çok huzursuz, özellikle bugün sürekli mız mız ağlıyor 5 10 dk uyuyup uyanıyor, arabayla gezdirmeye çıkardık yine aynı. Gazınıda çıkarıyor ve şuanki gaz değil yani bildiğiniz huysuzluk ama neden olduğunu bilmiyoruz delirmek üzereyim ağlayacam sinirimden

Benim ki burnumu çektiğimde korkmaya başladı , biri daha söylemişti bunu hatırlayamadım. Derin nefes alırsam filan da korkuyor sanırım bunlar normal
Bence normal hiç kötü bi şey aklıma gelmedi benim
benim bebişte dün ve bugün öyleydi. Dün babamın iş yerine gittik mangala bildiğim ev gibi bi yer ama demekki rahatsız oldu orada uyumadı. Akşam 11de falan uyudu sabah 05,30da uyandı. Dün sabah beş buçuktan bu saate kafar uyanıktı. Yarım saat önce uyudu. Gözleri kıpkırmızı olmuş uykusuzluktan hiçbir sıkıntısının da olduğunu düşünmüyorum sadece bir önceki gün uyumadığı için böyle oldu bence.
Sende rutininin dışına çıktın mı

Yok canım biz yasaktan dolayı evdeyiz arabayla gezmeye çıkarıyoruz sadece, şuan sinirden ağlıyorum, bebeğime sesimi yükselttim böyle anne olmak istemiyorum, noldu böyle anlamıyoruz. Çok kötüyüm valla kızlar

Atak haftalarında oluyor diyorlar benimde öyleydi geçen hafta 3-4 gün bezdim sonra düzeldi

arkadaşlar sütünüzün bebeğinizi yeterince doyurduğunu nasıl anlıyorsunuz? Çişli bez en az 6-7 kez aliyorum bazilari dolu dolu bazilari orta. Birde bebeğim 5-10 dakika arasında emiyor bırakıyor. 20 günlükken doktor 20 dakika emmesi yeterli demisti suan 47 günlük ikinci ayda kontrole gidecegiz ama o zamana kadar içim rahat etmez. Arada mama vermeli miyim sizlerin rutinleri nasil ?

hepimizde benzer durumlar var canm inan psikolojik olarak cok yipranmis hissediyorum bizde yasak olmadigi halde hastane disinda hic disari cikmadim. Bebegimle cikmayada korkuyorum hastane icin gittigimizde bile aglamaktan katiliyor disarida durumu kontrol etmekten korkuyorum hep evdeyiz en azindan basini tutabilse o bile rahatlatır beni korkuyorum ani dik tutmaya calisirken birden kendini geri atmaya calisiyor

6-7 defa dolu dolu çişli bez alıyormuşsunuz gerek yok bence.

Benimki gündüzleri bi tek bunda uyuyor. Ama çok kullanmak zararlı sanırım
Huggy Wave Bebek Hareket Ettikçe Sallanabilen Kademeli Müzikli Titreşimli Anakucağı
https://app.hb.biz/uSxhARFzjl97 ben bundan kullanıyorum uygun fiyatlı güzel titreşim ve müzik özelliğini seviyor

Teşekkür ederim dönüşleriniz için
Kafa düzleşmesi yapabilirmiş ama onun için de düzleşme önleyici yastık öneriyorlar

İçinde çok tutmamak gerek ben yemek yaparken ve yerken koyuyorum genelde.
Bende mutfakta geçirdiğim zaman ve bazen duş alırken yanımda olması için banyoda kullanırım diye düşünerek aldım
Normal uykusunda hep odasına götürüyorum uyanık olduğu zamanlarda da oyun matında zaman geçiriyoruz genelde

6-7 defa dolu dolu çişli bez alıyormuşsunuz gerek yok bence.
birde göğüslerimde eski doluluk olmuyor eskiden taş gibi bi sertlik olurdu ve fışkırıyor gibi gelirdi simdi daha yumusak acaba azaldimi diye korktum. Beslenmeme su tuketimime hep dikkat ediyorum pro malt ve bestlak takviyeleri aliyorum, biberondan ziyade hep memeyi teklif ediyorum süt artsin diye ama niye boyle oldu ki sizlerinde boylemi

Bir süre sonra meme terbiye olurmuş. Bu tabiri bi iki yerde görmüştüm. Yani vücut bebeğe yetecek kadar süt üretirmiş. Benim de göğüslerim genelde yumuşak ama bazen geceleri bir memeyi emzirmezsem baya sertleşiyor bir de komposto sütü arttırıyor tavsiye ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…