2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    220
Canım biz kullanıyoruz k ile başlayansa eğer piyasadan çekilmiş dediler bulamıyoruz hatta
yok canm mira balance diye kullandigim
Genelde 5. ve 8. atak haftalarinda boyle oluyormus biz 5. haftayi atlattik haftaya 8. haftasi olacak 47 günlük benim bebegimde yakiniz bazen 7. haftadan basliyormus canm sizin oyle olabilir icini ferah tut geciciymis insallah kisa surer hepimizin

Ayaklarindan başlıyorum en son kafa çok seviyo oturuyo olsa oturturdum oynardı bu sıcak çok kötü

Sahte olup olmadığını nasıl anliyosunuz bende mutela ürünleri aldım kendi saticisindan ama yinede korkuyorum

Olabilir canım ya ama çok kötüydü gerçekten, sağlıkla kolaylıkla güzelce büyüsün sıpalarımız

Ayaklarindan başlıyorum en son kafa çok seviyo oturuyo olsa oturturdum oynardı bu sıcak çok kötü
Bizde öyle başını sona bırakıyoruz ama sevmeyince sevmiyor herhalde İnş çabuk alışır dediğin gibi otursalar Sudan çıkmazlardı

Bugün 2. Ay aşılarını oldu, rotayı onumuzdeki hafta yaptıracağız Allah nasip ederse. Ateş yaptı biraz 37.7 civari, doktor 38 olursa calpol vermemi söyledi. 2. Ay aşısı yaptıracak olan arkadaşlar icin şimdiden söylemiş olayım. İlk cocugumda bir sey olmamıştı, genelde 2. Ay asilarinda ates cok olmuyor diyorlardi. Bunun dışında huysuzluk yok, sadece halsizliği var uyandırıp emziriyorum, yoksa uyukluyor.

Kızlar selam bebeğin 40ını nasıl çıkardınız ? Benim bildiğim 40ıncı gün önce anne güdül abdesti alır sonra bebeği yıkar ama bugün anneme komşular 39.-37. Gün gibi tekli günler çıkartılmalı 40ı tam 40ta çıkmaz o sakıncalı yok anne fincanla 40 defa üzerinden su dökmeli gibi birşeyler demiş… Valla bilemedim ben

Ben 39. Günde 40 banyosu yaptırdım fincan falan bilmiyorum normal dua ettim okadar

Bu bebeler niye uyumuyor ya bugün sadece 2 saat uyumuştur o da parça parça. Kucağımda dalıyor uykuya yerine koyduğım gibi uyanıyor ya

Bizde doğduğu günü de sayıyorlar 40. Gün öğlen ezanından önce bebeği banyo yaptırıp anne de ondan sonra yapıyor 40 tane fincan falan saymadık ama anneme süzekten dökersen de olur demiş büyükler bebeği öyle yaptık bende banyoya süzeği götürmeyi unutmuşum ama 40 tane saydım döktüm annem bebeğe de abdest aldırdı

Bu bebeler niye uyumuyor ya bugün sadece 2 saat uyumuştur o da parça parça. Kucağımda dalıyor uykuya yerine koyduğım gibi uyanıyor ya
Benimkide aynı zar zor uyudu 11de kaç saat uğraştıktan sonra biraz önce uyandı biraz emdi hemen uyudu gazini bile çıkarmadı ama hala uğraşıyorum

Kendim banyo yaptım abdest aldım dua ettim bebeği yıkadım dua ettim. Kuran okudum. Fincan falan yapmadım öyle şeyler

Kızlar yine aynı soruyu sorucam ama her emdikten veya içtikten sonra gaz çıkarıyo mu sizin bebişler?çıkarmadan uyuduğu oluyor mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…