- 28 Temmuz 2023
- 148
- 137
- 33
- Konu Sahibi Mervenur277
-
- #34.341
yok canm mira balance diye kullandigimCanım biz kullanıyoruz k ile başlayansa eğer piyasadan çekilmiş dediler bulamıyoruz hatta
Genelde 5. ve 8. atak haftalarinda boyle oluyormus biz 5. haftayi atlattik haftaya 8. haftasi olacak 47 günlük benim bebegimde yakiniz bazen 7. haftadan basliyormus canm sizin oyle olabilir icini ferah tut geciciymis insallah kisa surer hepimizinİnsan uykusuz kalınca daha çok kötü oluyormuş dün 3 e kadar uyumadı sürekli mız mızlandı, ne yapacağımızı şaşırdık, insan çaresiz kalınca kötü hissediyorbide çocuğuma bağırdım sanki anlayacakmış gibi, sonra bağırdım diye ağladım. Kısır döngü gbi bişeydi gerçekten
Ayaklarindan başlıyorum en son kafa çok seviyo oturuyo olsa oturturdum oynardı bu sıcak çok kötüNormalde bebişler banyosunu yapınca uyuyor bizimki aksine uyumuyor ya Bi de daha suyu dökmeden bağırmaya başlıyor banyosu bitene kadar mosmor oluyor benim 2 çocuk da niye suyu sevmiyor bilmiyorum diğeri de banyoya girince kafamı yıkama diye tepinip bağırıyor
Sahte olup olmadığını nasıl anliyosunuz bende mutela ürünleri aldım kendi saticisindan ama yinede korkuyorumEvet iki eczanede piyasadan kaldırıldığını depolarda olmadığını söyledi
İnternetten almıyorum güvenmiyorum bestlak damla lierac krem almıştım sahte gelmişti o yüzden hiç o yolu artık kullanmıyorum
Ben öyle şüphelenince zamanını beklemiyorum gidiyorum canım
ac kalsin istemiyorum takviye olarak vermek gerekirse veririm cunku ilk zamanlar dogdugunda meme reddi yasadim mamaya karsi oldugumdan anne sutu verecem diye zorladim hizli kilo kaybinoldu zor toparladik hastanelerde gecti gunlerimiz yine ayni seyleri yasamak istemiyorumBen öyle şüphelenince zamanını beklemiyorum gidiyorum canım doyan kilo alan çocuğa mama vermeyin
Olabilir canım ya ama çok kötüydü gerçekten, sağlıkla kolaylıkla güzelce büyüsün sıpalarımızyok canm mira balance diye kullandigim
Genelde 5. ve 8. atak haftalarinda boyle oluyormus biz 5. haftayi atlattik haftaya 8. haftasi olacak 47 günlük benim bebegimde yakiniz bazen 7. haftadan basliyormus canm sizin oyle olabilir icini ferah tut geciciymis insallah kisa surer hepimizin
Bizde öyle başını sona bırakıyoruz ama sevmeyince sevmiyor herhalde İnş çabuk alışır dediğin gibi otursalar Sudan çıkmazlardıAyaklarindan başlıyorum en son kafa çok seviyo oturuyo olsa oturturdum oynardı bu sıcak çok kötü
Kendi satıcından bir sorun yaşamazsın bende geçen pişik kremini aldım bir sorun yaşamadımSahte olup olmadığını nasıl anliyosunuz bende mutela ürünleri aldım kendi saticisindan ama yinede korkuyorum
Benim 5. Hafta çok kötüydü sanki dövüyoruz gibi ağlıyordu meme dahil hiçbirşeyde susmuyordu45 günlük canım atak haftasımı oluyor? Sizinki de böyle ağlayıp geç mi uyudu nasıldı?
Ben 39. Günde 40 banyosu yaptırdım fincan falan bilmiyorum normal dua ettim okadarKızlar selam bebeğin 40ını nasıl çıkardınız ? Benim bildiğim 40ıncı gün önce anne güdül abdesti alır sonra bebeği yıkar ama bugün anneme komşular 39.-37. Gün gibi tekli günler çıkartılmalı 40ı tam 40ta çıkmaz o sakıncalı yok anne fincanla 40 defa üzerinden su dökmeli gibi birşeyler demiş… Valla bilemedim ben
Bizimki de aynı. Hala emziriyorum. Bide mız mız sürekli. Dün 3 de uyudu bugün erken uyusa bariBu bebeler niye uyumuyor ya bugün sadece 2 saat uyumuştur o da parça parça. Kucağımda dalıyor uykuya yerine koyduğım gibi uyanıyor ya
Bizde doğduğu günü de sayıyorlar 40. Gün öğlen ezanından önce bebeği banyo yaptırıp anne de ondan sonra yapıyor 40 tane fincan falan saymadık ama anneme süzekten dökersen de olur demiş büyükler bebeği öyle yaptık bende banyoya süzeği götürmeyi unutmuşum ama 40 tane saydım döktüm annem bebeğe de abdest aldırdıKızlar selam bebeğin 40ını nasıl çıkardınız ? Benim bildiğim 40ıncı gün önce anne güdül abdesti alır sonra bebeği yıkar ama bugün anneme komşular 39.-37. Gün gibi tekli günler çıkartılmalı 40ı tam 40ta çıkmaz o sakıncalı yok anne fincanla 40 defa üzerinden su dökmeli gibi birşeyler demiş… Valla bilemedim ben
Özel bir dua yok değil mi bildiğimiz dualar, ben kendim yapıcam da o yüzden soruyorumBen 39. Günde 40 banyosu yaptırdım fincan falan bilmiyorum normal dua ettim okadar
Benimkide aynı zar zor uyudu 11de kaç saat uğraştıktan sonra biraz önce uyandı biraz emdi hemen uyudu gazini bile çıkarmadı ama hala uğraşıyorumBu bebeler niye uyumuyor ya bugün sadece 2 saat uyumuştur o da parça parça. Kucağımda dalıyor uykuya yerine koyduğım gibi uyanıyor ya
Bende kendim yaptım cnm internetten baktım sende bakıp okuyabilirsin benim 1 ay oldu yapaliÖzel bir dua yok değil mi bildiğimiz dualar, ben kendim yapıcam da o yüzden soruyorum
Kendim banyo yaptım abdest aldım dua ettim bebeği yıkadım dua ettim. Kuran okudum. Fincan falan yapmadım öyle şeylerKızlar selam bebeğin 40ını nasıl çıkardınız ? Benim bildiğim 40ıncı gün önce anne güdül abdesti alır sonra bebeği yıkar ama bugün anneme komşular 39.-37. Gün gibi tekli günler çıkartılmalı 40ı tam 40ta çıkmaz o sakıncalı yok anne fincanla 40 defa üzerinden su dökmeli gibi birşeyler demiş… Valla bilemedim ben
Gece emerse çıkarmıyorum ben uykusu açılmasın diye ama onun haricinde gün içinde emzirdikten hemen sonra sırtını sıvazlayıp pat pat vuruyorum geğiriyor.Kızlar yine aynı soruyu sorucam ama her emdikten veya içtikten sonra gaz çıkarıyo mu sizin bebişler?çıkarmadan uyuduğu oluyor mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?