2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    220
Kızlar kızım cumadan beri kakasını yapmıyo dün yaptı sadece birkere az bişeyler yarın gidicem doktora normal mi acaba?
Sadece anne sütü aliyorsa 10 gün, mama alıyorsa 7 güne kadar normal kabul ediliyor diye biliyorum. Tabii ki doktora da danışın.
Mama alıyor ise probiyotikli mama alabilirsiniz veya mamayi değiştirebilirsiniz. Bunun disinda poposunu zeytinyağı sürülmüş kulak pamuğu ile uyarabilirsiniz ve gaz masajı hareketleri yaptırabilirsiniz, ılık dus aldırabilirsiniz. Bu videoya da bakabilirsiniz.

Bizim başımıza bişey gelmediği sürece evimize gelen yok ya sanırım biz ondan hala yok diyemiyoruz Bi doğum Bi hastalık bişey olmazsa kimse gelmiyor bizde çok nadir gideriz tabii insan Bi yaştan sonra kimseyi kaldıramıyor kendi evin eşin çocukların sana yetiyor zaten

Çok teşekkür ederim tavsiyelerin için çoğuna anne sütü veriyorum bazen sadece mama veriyorum

Oy kuzularım iyi günlerde kullansınlar Kızlar markasını öğrenebilir miyim
Babybjörn ile diğerlerinin arasında büyük fiyat farkı var emin olamadım
Bizimkisi babybjörn, ama arkadaşımız verdiği için. Açıkçası ne farkı olabilir ki bilemiyorum. Çok basit bi mekanizma. Fiyat farkı dediğiniz gibiyse, aralarında bu fiyata değecek bir fark olduğunu sanmıyorum.

Oy kuzularım iyi günlerde kullansınlar Kızlar markasını öğrenebilir miyim
Babybjörn ile diğerlerinin arasında büyük fiyat farkı var emin olamadım
Yani benim aldığım aşırı uygun fiyatlıydı , sevip sevmeyeceğini bilmediğim için uygun bir şey aldım. Babybjörn malzeme ve kumaş kalitesinden dolayı muhtemelen daha yüksek fiyatlı. Ortalama hepsi aynı, kademeli ve yaylanıyor

Valla kumaşı da naylonumsu file gibi bi şe. Ekstra kaliteli bi kumaşı yok.

Hadi ya , benim aldığım da öyle. Kumaşını hiç sevmedim naylon gibi bu da , kolay temizlensin diye herhalde . Marka adına veriliyor o zaman o paralar benim aldığım şu babyjörn ün 10 da biri fiyatı.

Babybjörn Yorumlarında mekanizmasının sağlamlığına değinmişler
Ama pratik bir ürüne benziyor

Babybjörn Yorumlarında mekanizmasının sağlamlığına değinmişler
Ama pratik bir ürüne benziyor
olabilir. Sert plastik bunun kademe ayarlama kısmı. Onunki belki daha kalitelidir. Ben bir sorun yaşamadım kızım yatarken, ama tabi kilo arttıkça dayanımı azalabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…