- Konu Sahibi Mervenur277
-
- #34.281
Sadece anne sütü aliyorsa 10 gün, mama alıyorsa 7 güne kadar normal kabul ediliyor diye biliyorum. Tabii ki doktora da danışın.Kızlar kızım cumadan beri kakasını yapmıyo dün yaptı sadece birkere az bişeyler yarın gidicem doktora normal mi acaba?
Evet kullanıyorum, bebeğim de seviyor.Arkadaşlar bu veya benzeri bir şey kullanıyor musunuz
Evet bazen kullanıyorum. Bebeğim günden güne daha fazla alışıyo diyelim. İlk başta pek sevmemişti.Arkadaşlar bu veya benzeri bir şey kullanıyor musunuz
Yalçın handemirÇorlu'da varsa iyi en olmadı getiririz Kapaklida kime goturuyosun
Çorludaki nörolog gürkan gürbüzYalçın handemir
Bizim başımıza bişey gelmediği sürece evimize gelen yok ya sanırım biz ondan hala yok diyemiyoruz Bi doğum Bi hastalık bişey olmazsa kimse gelmiyor bizde çok nadir gideriz tabii insan Bi yaştan sonra kimseyi kaldıramıyor kendi evin eşin çocukların sana yetiyor zatenBazen yok demek gerekiyo benim eşimin ailesi çok kalabalık ince düşünce yok ama bebeğime yeni bı düzen kurdum bozulduğu zaman çok huysuz oluyo eskiden bende senin gibiydim ilk kızımda neler yaşadım ama yaş 39 olunca heralde artık kimseyi kafam kaldırmıyor kırılmış üzülmüş umrumda değil
Bende kullanıyorum. Çok seviyo bizimkiArkadaşlar bu veya benzeri bir şey kullanıyor musunuz
Çok teşekkür ederim tavsiyelerin için çoğuna anne sütü veriyorum bazen sadece mama veriyorumSadece anne sütü aliyorsa 10 gün, mama alıyorsa 7 güne kadar normal kabul ediliyor diye biliyorum. Tabii ki doktora da danışın.
Mama alıyor ise probiyotikli mama alabilirsiniz veya mamayi değiştirebilirsiniz. Bunun disinda poposunu zeytinyağı sürülmüş kulak pamuğu ile uyarabilirsiniz ve gaz masajı hareketleri yaptırabilirsiniz, ılık dus aldırabilirsiniz. Bu videoya da bakabilirsiniz.
Bizde kullanıyoruz. Yemek yaparken, yerken vs bunda tutuyorum hepArkadaşlar bu veya benzeri bir şey kullanıyor musunuz
Hangi marka peki babybjörn yenidoğana daha uygun diyorlar emin olamadımEvet kullanıyorum, bebeğim de seviyor.
Bende kullanıyorum. Çok seviyo bizimki
Oy kuzularım iyi günlerde kullansınlarBizde kullanıyoruz. Yemek yaparken, yerken vs bunda tutuyorum hep
Bizimkisi babybjörn, ama arkadaşımız verdiği için. Açıkçası ne farkı olabilir ki bilemiyorum. Çok basit bi mekanizma. Fiyat farkı dediğiniz gibiyse, aralarında bu fiyata değecek bir fark olduğunu sanmıyorum.Oy kuzularım iyi günlerde kullansınlarKızlar markasını öğrenebilir miyim
Babybjörn ile diğerlerinin arasında büyük fiyat farkı var emin olamadım
Bizim kullandığımız marka pierre cardinHangi marka peki babybjörn yenidoğana daha uygun diyorlar emin olamadım
Yani benim aldığım aşırı uygun fiyatlıydı , sevip sevmeyeceğini bilmediğim için uygun bir şey aldım. Babybjörn malzeme ve kumaş kalitesinden dolayı muhtemelen daha yüksek fiyatlı. Ortalama hepsi aynı, kademeli ve yaylanıyorOy kuzularım iyi günlerde kullansınlarKızlar markasını öğrenebilir miyim
Babybjörn ile diğerlerinin arasında büyük fiyat farkı var emin olamadım
Valla kumaşı da naylonumsu file gibi bi şe. Ekstra kaliteli bi kumaşı yok.Yani benim aldığım aşırı uygun fiyatlıydı , sevip sevmeyeceğini bilmediğim için uygun bir şey aldım. Babybjörn malzeme ve kumaş kalitesinden dolayı muhtemelen daha yüksek fiyatlı. Ortalama hepsi aynı, kademeli ve yaylanıyor
Hadi ya , benim aldığım da öyle. Kumaşını hiç sevmedim naylon gibi bu da , kolay temizlensin diye herhalde . Marka adına veriliyor o zaman o paralarValla kumaşı da naylonumsu file gibi bi şe. Ekstra kaliteli bi kumaşı yok.
Valla kumaşı da naylonumsu file gibi bi şe. Ekstra kaliteli bi kumaşı yok.
Hadi ya , benim aldığım da öyle. Kumaşını hiç sevmedim naylon gibi bu da , kolay temizlensin diye herhalde . Marka adına veriliyor o zaman o paralarbenim aldığım şu babyjörn ün 10 da biri fiyatı.
ESSE Baby Esse Yeni Nesil Ana Kucağı Ana Dizi Yaylanan Kademeli Katlanır - Fiyatı, Yorumları
ESSE Baby Esse Yeni Nesil Ana Kucağı Ana Dizi Yaylanan Kademeli Katlanır yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
olabilir. Sert plastik bunun kademe ayarlama kısmı. Onunki belki daha kalitelidir. Ben bir sorun yaşamadım kızım yatarken, ama tabi kilo arttıkça dayanımı azalabilirBabybjörn Yorumlarında mekanizmasının sağlamlığına değinmişler
Ama pratik bir ürüne benziyor
Huggy Wave Bebek Hareket Ettikçe Sallanabilen Kademeli Müzikli Titreşimli AnakucağıArkadaşlar bu veya benzeri bir şey kullanıyor musunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?