- Konu Sahibi Mervenur277
-
- #34.261
Küçük 9-10 gibi uyuyor büyüğe hiç düzen oluşturamadık canı ne zaman isterse o zaman uyuyor bebekken de öyleydi hele gündüz uyursa hiç sabaha karşı uyuyor küçüğün durumuna göre çıkarabiliyorum dışarı malum sadece emziriyorum mecbur bazen dışarda emzirmek zorunda kalıyorum benim oğlan değişik pazara gitmek istedi kaldırdım götürdüm küçük pazarda ağlaya ağlaya uyuyup kaldı yavrum elimden bişey gelmedi Allah dan ev karşısı hemen şimdi bahçede bu sıcakta tek başımıza oturuyoruz yeter ki sussun diyeEvin tum dengeleri cocuk dogunca degismistir ama cocuklr gercekten duzen seviyor. Her gun ayni saatte parka cikarip her gun ayni saatte kucugu uyutmaya calissan. Kucuk nasil uyuyor mesela sallanarak mi? Al cocugu odaya git karanlikta sessizlikte salla salla dur. Aksam 7 gibi falan. Onu uyutup buyugu al yatir yatagina. Biliyorum soylemesi basit ama iki hafta boyunca saatlerce odada yalniz kalarak uyku duzeni yaptim cocuga zordu ama oldu. Sen de yapabilirsin sadece esine soyle annesinde yiyiversin ev de dagilsin. Her sey duzelmeden once dagilir zaten birak bosver. Sen duzeni sagladikca buyuk cocugun da duzene girer bence.
Biz yaptırdık ateş olmadı ama 3 gün ekstra huysuzdu sürekli ağlayarak geçtiKızlar 2 ay aşılarını yaptıran varmı sonrasında ateş oldumu acaba. Bizde yarın yada çarşamba olacağız
Hayır canım şubeden çekliuo Halk bankasindatek seferlik doğum parası alıcam heralde halk bankasına mı yatıyor, atmden çekilebiliyor mu bilgisi olan var mıı?
Evet bende aldım vücut için olanında dr haftada bir yüzüne sabah akşam dedi vucudu çok kuruİyi çok şükür maşallahı var , annesini uykusuz bırakmakla meşgul , siz de iyisinizdir umarımbize de çok faydası oldu ya sevindim işe yaramasına. Ama kremi sürmeyi atlarsam hemen döküntüler başlıyor bayağı kuru cildi
Size çok misafir geliyo sende gidiyorsun ben ev ziyaretinden ziyade Park bahçeye gidip yürüyüş yapıyorum bebeğe iyi geliyo bence ondan oluyo düzensizlik ev ziyareti gürültü Bebek uyuyamiyo o yüzden de huysuz ben deliricem sandım öyle bı huysuzluk dışarı çıkarıp eve gelip banyo yaptırıp uytuyorum çok rahaat ediyo mesala simdi elini tuttum öyle uyuyo mecbur yoksa uyaniyo ve uykusunu almayınca huysuz oluyo banada gelmek isteyenler oldu birkaçını aldım bikacinada ben size haber vericem dedim şuan bize cok ihtiyaçları var kimseyle uğraşamamKüçük 9-10 gibi uyuyor büyüğe hiç düzen oluşturamadık canı ne zaman isterse o zaman uyuyor bebekken de öyleydi hele gündüz uyursa hiç sabaha karşı uyuyor küçüğün durumuna göre çıkarabiliyorum dışarı malum sadece emziriyorum mecbur bazen dışarda emzirmek zorunda kalıyorum benim oğlan değişik pazara gitmek istedi kaldırdım götürdüm küçük pazarda ağlaya ağlaya uyuyup kaldı yavrum elimden bişey gelmedi Allah dan ev karşısı hemen şimdi bahçede bu sıcakta tek başımıza oturuyoruz yeter ki sussun diye
Benim kızımda öyle hemen gozlerini acıyo anı seslerden falan çok korkuyo hiç nörolojik bı durum olduğu aklıma gelmediKızlar merhaba bebeğii korkan varmıı ? Burda en büyükk bebiş bende galiba belki şuan yokturr amaa ilk çoçuklarınızdan tecrübeniz olabilir die yazıyorumm.oğlum düzeltilmiş 2 ay 7 günlük .puseti indirip kaldırırken,yüzü dışa dönük kucakta gezerken 1 haftadırr korkuyorr anlıkk ellerini iki yana açıpp kendinii sıkıyor. Moro refleksi değill onu biliyorum. Birde ışık değişikliği olunca mesela otoparka giriyoruz karanlıkya gözlerinii ayırıyorr. Ben önlem amaçlı yarın nörolog a götürüp eeg çektireceğim zaten ama fikrinizi almak istiyorum .
Buralarda çocuk nöroloji yok istanbula getirmem gerekiyo siz giderseniz yazarsın eğer gerekirse bende götürürüm arabada falan korkuyoumarım bizimkide normal bir davranıştır
Benim ki burnumu çektiğimde korkmaya başladı , biri daha söylemişti bunu hatırlayamadım. Derin nefes alırsam filan da korkuyor sanırım bunlar normalBenimki de üstünü çıkardığımda korkuyor
Sadece anne sütü alan bebeklerde normalmişKızlar kızım cumadan beri kakasını yapmıyo dün yaptı sadece birkere az bişeyler yarın gidicem doktora normal mi acaba?
ya aslında benimde gelmemiştii doktorumuz dedii ya algısı çok açıkk yada korkuyor dedii dışlamak için eeg çektirebilirsin dedii artık aklıma girdi takıntı yaptımBenim kızımda öyle hemen gozlerini acıyo anı seslerden falan çok korkuyo hiç nörolojik bı durum olduğu aklıma gelmedibende korkak misaçliyim
Benim de oglum bazen yatakta sirt ustu yatarken korkuyor ayni dedigin gibi ellerini yana acip. Refleks degil korktugunu anliyorum ellerini tutunca sakinlesiyor cunku. Bence normal bir davranis refleksler yavas yavas giderken belki de dusmekten yine korkuyor olabilir bilemiyorum carsamba doktoruna soracagim ama birkac kisi yasiyorsak normaldir diye dusunuyorum. O otosparka girerken gozleri ayrilmayi ben sormustum ani isik degisimlerinde goz bebekleri ortama alismak icin degisiyor ve gorme yetisi azalinca gozlerini aciyorlarmis. Gayet normalmis yaniKızlar merhaba bebeğii korkan varmıı ? Burda en büyükk bebiş bende galiba belki şuan yokturr amaa ilk çoçuklarınızdan tecrübeniz olabilir die yazıyorumm.oğlum düzeltilmiş 2 ay 7 günlük .puseti indirip kaldırırken,yüzü dışa dönük kucakta gezerken 1 haftadırr korkuyorr anlıkk ellerini iki yana açıpp kendinii sıkıyor. Moro refleksi değill onu biliyorum. Birde ışık değişikliği olunca mesela otoparka giriyoruz karanlıkya gözlerinii ayırıyorr. Ben önlem amaçlı yarın nörolog a götürüp eeg çektireceğim zaten ama fikrinizi almak istiyorum .
Evet canım sadece tekirdağ şehirde var oda edirne flnda geliyor edirnede olmadığı için nöroloğa randevu bile aylar sürer dedilerr çorluda özel bir nörolog var doçent ona götüreceğim çoçuk doktorumuzda kapaklıda zaten.Buralarda çocuk nöroloji yok istanbula getirmem gerekiyo siz giderseniz yazarsın eğer gerekirse bende götürürüm arabada falan korkuyo
Evet aslında korku normal ama bana bizimki çok korkuyor gibi geliyorrBenim ki burnumu çektiğimde korkmaya başladı , biri daha söylemişti bunu hatırlayamadım. Derin nefes alırsam filan da korkuyor sanırım bunlar normal
Ayy içimm rahatladııBenim de oglum bazen yatakta sirt ustu yatarken korkuyor ayni dedigin gibi ellerini yana acip. Refleks degil korktugunu anliyorum ellerini tutunca sakinlesiyor cunku. Bence normal bir davranis refleksler yavas yavas giderken belki de dusmekten yine korkuyor olabilir bilemiyorum carsamba doktoruna soracagim ama birkac kisi yasiyorsak normaldir diye dusunuyorum. O otosparka girerken gozleri ayrilmayi ben sormustum ani isik degisimlerinde goz bebekleri ortama alismak icin degisiyor ve gorme yetisi azalinca gozlerini aciyorlarmis. Gayet normalmis yani
Ben büyük oğlumla Bi yere çıkamıyorum ki yerinde durmuyor evin yakınında küçük Bi park var fırsat bulursam oraya çıkarıyorum dün birini sallarken diğerini de bebek arabasında çekip yitiyordum dursun diye akşamları eşim yorgunum diyor yorgun olmasada buranın rüzgarından dışarı çıkamıyoruz daha bizim misafirler gelmedi bile diyebilirim geçen görümcem durmuş durmuş akşam 9 buçukta aramış yarın size geleceğiz diye Bi onu kabul etmedim gelse yemek şu bu derdim yok kendi de yapar yer ama insanlık hali evde bişey olmayabiliyor zaten ev dağınık en azından sabahtan söylese onu hallederdim gelelim diyene yok deme huyumuzda yok dediğin çocuklar o zaman da huzursuz oluyorlar Bi şekilde büyüyecekler ama çok fazla sabır lazımSize çok misafir geliyo sende gidiyorsun ben ev ziyaretinden ziyade Park bahçeye gidip yürüyüş yapıyorum bebeğe iyi geliyo bence ondan oluyo düzensizlik ev ziyareti gürültü Bebek uyuyamiyo o yüzden de huysuz ben deliricem sandım öyle bı huysuzluk dışarı çıkarıp eve gelip banyo yaptırıp uytuyorum çok rahaat ediyo mesala simdi elini tuttum öyle uyuyo mecbur yoksa uyaniyo ve uykusunu almayınca huysuz oluyo banada gelmek isteyenler oldu birkaçını aldım bikacinada ben size haber vericem dedim şuan bize cok ihtiyaçları var kimseyle uğraşamam
Çorlu'da varsa iyi en olmadı getiririz Kapaklida kime goturuyosunEvet canım sadece tekirdağ şehirde var oda edirne flnda geliyor edirnede olmadığı için nöroloğa randevu bile aylar sürer dedilerr çorluda özel bir nörolog var doçent ona götüreceğim çoçuk doktorumuzda kapaklıda zaten.
Bazen yok demek gerekiyo benim eşimin ailesi çok kalabalık ince düşünce yok ama bebeğime yeni bı düzen kurdum bozulduğu zaman çok huysuz oluyo eskiden bende senin gibiydim ilk kızımda neler yaşadım ama yaş 39 olunca heralde artık kimseyi kafam kaldırmıyor kırılmış üzülmüş umrumda değilBen büyük oğlumla Bi yere çıkamıyorum ki yerinde durmuyor evin yakınında küçük Bi park var fırsat bulursam oraya çıkarıyorum dün birini sallarken diğerini de bebek arabasında çekip yitiyordum dursun diye akşamları eşim yorgunum diyor yorgun olmasada buranın rüzgarından dışarı çıkamıyoruz daha bizim misafirler gelmedi bile diyebilirim geçen görümcem durmuş durmuş akşam 9 buçukta aramış yarın size geleceğiz diye Bi onu kabul etmedim gelse yemek şu bu derdim yok kendi de yapar yer ama insanlık hali evde bişey olmayabiliyor zaten ev dağınık en azından sabahtan söylese onu hallederdim gelelim diyene yok deme huyumuzda yok dediğin çocuklar o zaman da huzursuz oluyorlar Bi şekilde büyüyecekler ama çok fazla sabır lazım
Ben kullanmaya başladim ama exeltis markası adet olmadım halaKızlar merhaba cerazette kullanmaya başladım 38. Günde 1 hafta sonra regl oldum 15 güne yakın sürdü şuan hala olmadım hem emziriyorum hem mama veriyorum ilaç keser diyorlar kullanan var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?