2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    220
Bebek belki önceden tam boşaltamıyordı memeyi.
Ben sütümün yeterli olduğunu oğlumun kilo alışından anlıyorum. Öyle şüphelenince git bebişi tarttır günlük 20-30 gr alıyosa sorun yok

tesekkur ederim cevapladiginiz icin Kompostoyu deneyim eger zahmet olmazsa yazarmisiniz hangi malzemeleri kullanip memnun kaldiginizi

Bebek belki önceden tam boşaltamıyordı memeyi.
Ben sütümün yeterli olduğunu oğlumun kilo alışından anlıyorum. Öyle şüphelenince git bebişi tarttır günlük 20-30 gr alıyosa sorun yok
saglik ocagina götürüp tarttırayım,doktor aylık kontrole cagirdigi icin henuz var zamani diye sizlerede bi sormak istedim

tesekkur ederim cevapladiginiz icin Kompostoyu deneyim eger zahmet olmazsa yazarmisiniz hangi malzemeleri kullanip memnun kaldiginizi
Kuru dut, kuru incir, kuru kayısı, kuru üzüm, kuru erik hepsini küçük küçük doğrayıp içine şeker koymadan kaynatıyorum içine bir de çubuk tarçın koyuyorum tercihe bağlı

bir sorum daha olacak arkadaslar bebek uyuyunca fırsatım varken sizlere danışmak istedim, doktor probiyotik damla vermisti kakasini daha rahat yapabilsin diye günlük 5 damla kullandim ve cidden faydasini gördüm simdi bu sabah şisenin bittiğini farkettim eczaneden alip devam etsem olur mu yoksa doktor kontrolünümü bekleyim daha 15 gün var.. kullananlar devam ediyormusunuz yoksa tek seferlik mi ? Doktora direkt ulasabilecegim bir numarasi yok maalesef

Canım biz kullanıyoruz k ile başlayansa eğer piyasadan çekilmiş dediler bulamıyoruz hatta

İnsan uykusuz kalınca daha çok kötü oluyormuş dün 3 e kadar uyumadı sürekli mız mızlandı, ne yapacağımızı şaşırdık, insan çaresiz kalınca kötü hissediyor bide çocuğuma bağırdım sanki anlayacakmış gibi, sonra bağırdım diye ağladım. Kısır döngü gbi bişeydi gerçekten

Biz hala kullanıyoruz canım

Bence devam et, bizimki bitti ben de biraz geciktim almakta gaz sancıları geri döndü. Probiyotik çok faydalı sindirim sistemi için. Kargo yolunu gözlüyorum şuan

Normalde bebişler banyosunu yapınca uyuyor bizimki aksine uyumuyor ya Bi de daha suyu dökmeden bağırmaya başlıyor banyosu bitene kadar mosmor oluyor benim 2 çocuk da niye suyu sevmiyor bilmiyorum diğeri de banyoya girince kafamı yıkama diye tepinip bağırıyor

Üstüne müslin örtüp bacaklarından yavaş yavaş dökmeye başla hem alışır korkmaz

Yok yok direkt alın. Ben de kullanıyorum direkt bitince alıyorum. Hep kullanmak gerekiyo.

Suyun sıcaklığına bakıyor musun? 37-38 derece ideali. Bazen çok sıcak veya soğuk olunca da sevmiyorlar.

Üstüne müslin örtüp bacaklarından yavaş yavaş dökmeye başla hem alışır korkmaz

Suyun sıcaklığına bakıyor musun? 37-38 derece ideali. Bazen çok sıcak veya soğuk olunca da sevmiyorlar.
Daha suyu dökmeden bağırmaya başlıyor bizimki çıplaklığımı sevmiyor anlamadım ölçmüyorum ama ılık yakmayacak şekilde ayarlıyoruz nasıl alışacaklar bilmiyorum incitecek şekilde de yaptırmıyorum büyüğüm hala yaparken illa sorun çıkarıyor küçüğüm ondan daha sorunlu oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…