- 13 Haziran 2024
- 776
- 640
- 23
- Konu Sahibi Mervenur277
-
- #34.321
Bebek belki önceden tam boşaltamıyordı memeyi.birde göğüslerimde eski doluluk olmuyor eskiden taş gibi bi sertlik olurdu ve fışkırıyor gibi gelirdi simdi daha yumusak acaba azaldimi diye korktum. Beslenmeme su tuketimime hep dikkat ediyorum pro malt ve bestlak takviyeleri aliyorum, biberondan ziyade hep memeyi teklif ediyorum süt artsin diye ama niye boyle oldu ki sizlerinde boylemi
tesekkur ederim cevapladiginiz icinBir süre sonra meme terbiye olurmuş. Bu tabiri bi iki yerde görmüştüm.Yani vücut bebeğe yetecek kadar süt üretirmiş. Benim de göğüslerim genelde yumuşak ama bazen geceleri bir memeyi emzirmezsem baya sertleşiyor bir de komposto sütü arttırıyor tavsiye ederim
saglik ocagina götürüp tarttırayım,doktor aylık kontrole cagirdigi icin henuz var zamani diye sizlerede bi sormak istedimBebek belki önceden tam boşaltamıyordı memeyi.
Ben sütümün yeterli olduğunu oğlumun kilo alışından anlıyorum. Öyle şüphelenince git bebişi tarttırgünlük 20-30 gr alıyosa sorun yok
Kuru dut, kuru incir, kuru kayısı, kuru üzüm, kuru erik hepsini küçük küçük doğrayıp içine şeker koymadan kaynatıyorum içine bir de çubuk tarçın koyuyorum tercihe bağlıtesekkur ederim cevapladiginiz icinKompostoyu deneyim eger zahmet olmazsa yazarmisiniz hangi malzemeleri kullanip memnun kaldiginizi
harikaaa bir tarif deneyecegim cok tesekkur ederimKuru dut, kuru incir, kuru kayısı, kuru üzüm, kuru erik hepsini küçük küçük doğrayıp içine şeker koymadan kaynatıyorum içine bir de çubuk tarçın koyuyorum tercihe bağlı
Canım biz kullanıyoruz k ile başlayansa eğer piyasadan çekilmiş dediler bulamıyoruz hattabir sorum daha olacak arkadaslar bebek uyuyunca fırsatım varken sizlere danışmak istedim, doktor probiyotik damla vermisti kakasini daha rahat yapabilsin diye günlük 5 damla kullandim ve cidden faydasini gördüm simdi bu sabah şisenin bittiğini farkettim eczaneden alip devam etsem olur mu yoksa doktor kontrolünümü bekleyim daha 15 gün var.. kullananlar devam ediyormusunuz yoksa tek seferlik mi ? Doktora direkt ulasabilecegim bir numarasi yok maalesef
Bende kullanıyorum bebeğim seviyor bunu kumaşı güzel değil ama üstüne müslin örtü koyup yatırıyorum benim aldığım marka ismi de hoffieArkadaşlar bu veya benzeri bir şey kullanıyor musunuz
İnsan uykusuz kalınca daha çok kötü oluyormuş dün 3 e kadar uyumadı sürekli mız mızlandı, ne yapacağımızı şaşırdık, insan çaresiz kalınca kötü hissediyorhepimizde benzer durumlar var canm inan psikolojik olarak cok yipranmis hissediyorum bizde yasak olmadigi halde hastane disinda hic disari cikmadim. Bebegimle cikmayada korkuyorum hastane icin gittigimizde bile aglamaktan katiliyor disarida durumu kontrol etmekten korkuyorum hep evdeyizen azindan basini tutabilse o bile rahatlatır beni korkuyorum ani dik tutmaya calisirken birden kendini geri atmaya calisiyor
45 günlük canım atak haftasımı oluyor? Sizinki de böyle ağlayıp geç mi uyudu nasıldı?Atak haftalarında oluyor diyorlar benimde öyleydi geçen hafta 3-4 gün bezdim sonra düzeldi
Biz hala kullanıyoruz canımbir sorum daha olacak arkadaslar bebek uyuyunca fırsatım varken sizlere danışmak istedim, doktor probiyotik damla vermisti kakasini daha rahat yapabilsin diye günlük 5 damla kullandim ve cidden faydasini gördüm simdi bu sabah şisenin bittiğini farkettim eczaneden alip devam etsem olur mu yoksa doktor kontrolünümü bekleyim daha 15 gün var.. kullananlar devam ediyormusunuz yoksa tek seferlik mi ? Doktora direkt ulasabilecegim bir numarasi yok maalesef
Ben öyle şüphelenince zamanını beklemiyorum gidiyorum canım doyan kilo alan çocuğa mama vermeyinsaglik ocagina götürüp tarttırayım,doktor aylık kontrole cagirdigi icin henuz var zamani diye sizlerede bi sormak istedim
Bence devam et, bizimki bitti ben de biraz geciktim almakta gaz sancıları geri döndü. Probiyotik çok faydalı sindirim sistemi için. Kargo yolunu gözlüyorum şuanbir sorum daha olacak arkadaslar bebek uyuyunca fırsatım varken sizlere danışmak istedim, doktor probiyotik damla vermisti kakasini daha rahat yapabilsin diye günlük 5 damla kullandim ve cidden faydasini gördüm simdi bu sabah şisenin bittiğini farkettim eczaneden alip devam etsem olur mu yoksa doktor kontrolünümü bekleyim daha 15 gün var.. kullananlar devam ediyormusunuz yoksa tek seferlik mi ? Doktora direkt ulasabilecegim bir numarasi yok maalesef
Kaleidon muydu ?Canım biz kullanıyoruz k ile başlayansa eğer piyasadan çekilmiş dediler bulamıyoruz hatta
Üstüne müslin örtüp bacaklarından yavaş yavaş dökmeye başla hem alışır korkmazNormalde bebişler banyosunu yapınca uyuyor bizimki aksine uyumuyor ya Bi de daha suyu dökmeden bağırmaya başlıyor banyosu bitene kadar mosmor oluyor benim 2 çocuk da niye suyu sevmiyor bilmiyorum diğeri de banyoya girince kafamı yıkama diye tepinip bağırıyor
Yok yok direkt alın. Ben de kullanıyorum direkt bitince alıyorum. Hep kullanmak gerekiyo.bir sorum daha olacak arkadaslar bebek uyuyunca fırsatım varken sizlere danışmak istedim, doktor probiyotik damla vermisti kakasini daha rahat yapabilsin diye günlük 5 damla kullandim ve cidden faydasini gördüm simdi bu sabah şisenin bittiğini farkettim eczaneden alip devam etsem olur mu yoksa doktor kontrolünümü bekleyim daha 15 gün var.. kullananlar devam ediyormusunuz yoksa tek seferlik mi ? Doktora direkt ulasabilecegim bir numarasi yok maalesef
Suyun sıcaklığına bakıyor musun? 37-38 derece ideali. Bazen çok sıcak veya soğuk olunca da sevmiyorlar.Normalde bebişler banyosunu yapınca uyuyor bizimki aksine uyumuyor ya Bi de daha suyu dökmeden bağırmaya başlıyor banyosu bitene kadar mosmor oluyor benim 2 çocuk da niye suyu sevmiyor bilmiyorum diğeri de banyoya girince kafamı yıkama diye tepinip bağırıyor
Evet iki eczanede piyasadan kaldırıldığını depolarda olmadığını söylediKaleidon muydu ?
Üstüne müslin örtüp bacaklarından yavaş yavaş dökmeye başla hem alışır korkmaz
Daha suyu dökmeden bağırmaya başlıyor bizimki çıplaklığımı sevmiyor anlamadım ölçmüyorum ama ılık yakmayacak şekilde ayarlıyoruz nasıl alışacaklar bilmiyorum incitecek şekilde de yaptırmıyorum büyüğüm hala yaparken illa sorun çıkarıyor küçüğüm ondan daha sorunlu olduSuyun sıcaklığına bakıyor musun? 37-38 derece ideali. Bazen çok sıcak veya soğuk olunca da sevmiyorlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?