2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    220
Kızlar yine aynı soruyu sorucam ama her emdikten veya içtikten sonra gaz çıkarıyo mu sizin bebişler?çıkarmadan uyuduğu oluyor mu?
Gece emerse çıkarmıyorum ben uykusu açılmasın diye ama onun haricinde gün içinde emzirdikten hemen sonra sırtını sıvazlayıp pat pat vuruyorum geğiriyor.

Saat 5 den bu yana oğlum ıkınıp ağlıyor masajda yaptım popişine yağda sürdüm hareket de ettirdim gaz çıkıyor kakasını yapamıyor yine 3 günü geçti başka ne yapsam bilemedim ya

Saat 5 den bu yana oğlum ıkınıp ağlıyor masajda yaptım popişine yağda sürdüm hareket de ettirdim gaz çıkıyor kakasını yapamıyor yine 3 günü geçti başka ne yapsam bilemedim ya
Bizimki de 1 gün durup 1 gün yapıyor, yapması için bişey yapamıyoruz sadece probiyotik kullanıyoruz

Bizimki de 1 gün durup 1 gün yapıyor, yapması için bişey yapamıyoruz sadece probiyotik kullanıyoruz
Şimdi doktora getirdim katı yapmadığı sürece Bi sıkıntı yok dedi kilo boy çok iyiymiş probiyotik verseniz dedim gerek yok dedi ama Bi tane önerdi toz şeklinde suya karıştırıp içir dedi siz hangisini kullanıyorsunuz

Merhaba kızlar bugün günlerdir kaygı ettiğim aşıları olduk 10.00 da . Doktorumuz bize 4 saat ara ile tok karnına 3 ml parol vermemizi söyledi. aşıdan önce ve sonra olmak üzere verdik. Şu an halsizlik ve uyku hali başladı 2 gün içinde toparlamasını bekliyoruz inşallah hepimizin bebişleri en kolay şekilde atlatır

Ateş çıkmadan mı verdiniz?
Benim doktorum verilmesini önermiyoruz ateş yükselmediği sürece verme dedi. Saat 10.30da aşı oldu

Canım ben ateş yükselince 1 çay kaşığı calpol vermiştim. İnşallah ateşsiz atlatırsınız

Dr bana ateşi olursa ver yoksa verme calpol dedi her dr farkli bişey söylüyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…