- Konu Sahibi Mervenur277
-
- #34.401
Anladım canım kaç aylık oldu seninkiBence herkeste duruyor, sadece birkaç kişi hariç. Bunun dışında ayırt etme manası ile sorarsanız, herkes konuşuyor ancak bana daha cok tepki veriyor, gülücükler atıyor.
Benim kızım ablasına gidince çığlık kıyamet sikarakmi tutuyosun diyorum yok diyo sanki yabanciliyoBebeği 2 aylık ve üstü olan annelere bişey sormak istiyorum, bebeğiniz sizden ve babasından başkasına gidince duruyor mu yoksa ağlıyor mu? Bu dönem nezaman başlar sizce? Yoksa daha başlaması için erken mi
Beni ve babasını net bir şekilde tanıyorr bu yeni oldu 2 haftadırr fln böyle, kimseyi yabancılamıyor kucakta başkasının kucağındada duruyorBebeği 2 aylık ve üstü olan annelere bişey sormak istiyorum, bebeğiniz sizden ve babasından başkasına gidince duruyor mu yoksa ağlıyor mu? Bu dönem nezaman başlar sizce? Yoksa daha başlaması için erken mi
Çok sert zeminemi düştü yuksekmiydi çokKızlar oğlum kanepeden düştünasılsa dönmez diye yanına yastık koymamıştım ağlamasına koştum düşmüş birşey olmaz değil mi
Boyundan yüksekse düştüğü yer götür. Bir süre uyutma, kusarsa, emmezse yine götür. Ben senin yerinde olsam her halükarda götürürdüm. Maalesef dönebiliyorlar saniyelik her şey geçmiş olsunKızlar oğlum kanepeden düştünasılsa dönmez diye yanına yastık koymamıştım ağlamasına koştum düşmüş birşey olmaz değil mi
Seninki kaç aylık oldu canımBeni ve babasını net bir şekilde tanıyorr bu yeni oldu 2 haftadırr fln böyle, kimseyi yabancılamıyor kucakta başkasının kucağındada duruyor
Sadece ablasında mı böyle canımBenim kızım ablasına gidince çığlık kıyamet sikarakmi tutuyosun diyorum yok diyo sanki yabanciliyo
Beni daha çok tanıyor ben konuştukça cvp verip gülüyor babası ve abisine de öyle çocuklar dışında herkes de duruyor şuana kadar çok kucağına alan olmadı ama benim büyük oğlan deprem zamanıydı tanıdık tanımadık herkes de dururdu başkasında durabilmesi anneye nefes aldırıyor resmen bu oğlumda sıkıntısı olmadığı sürece duruyor şimdilik bugün toki evinin ön ödemesini yaptık eşim kuyumcuya çocukları götürmeyelim dedi küçüğü uyuttuk kv bıraktık biz daha işimizi bitirmeden ağlamış tabii bende sadece emziriyorum sağım falan da yapmıyorum komşuları sussun diye su ver demiş kv de su vererek susturmuş Bi ağlama tutturursan meme vermeden susmuyorBebeği 2 aylık ve üstü olan annelere bişey sormak istiyorum, bebeğiniz sizden ve babasından başkasına gidince duruyor mu yoksa ağlıyor mu? Bu dönem nezaman başlar sizce? Yoksa daha başlaması için erken mi
Kaç saat sürdü ki işiniz? Uzun sürecek bir şeyse ya bebeği götürüceksiniz, ya da uygun mama/süt bırakacaksınız. Bebeği yaptıysanız, karnını doyurmak da sizin sorumluluğunuz. Hayretsiniz gerçekten, su ile bebek susturuyolar. Yazık gerçekten. Her dakika bu çocukların başına bir şey geliyo. Okudukça içim acıyo.Beni daha çok tanıyor ben konuştukça cvp verip gülüyor babası ve abisine de öyle çocuklar dışında herkes de duruyor şuana kadar çok kucağına alan olmadı ama benim büyük oğlan deprem zamanıydı tanıdık tanımadık herkes de dururdu başkasında durabilmesi anneye nefes aldırıyor resmen bu oğlumda sıkıntısı olmadığı sürece duruyor şimdilik bugün toki evinin ön ödemesini yaptık eşim kuyumcuya çocukları götürmeyelim dedi küçüğü uyuttuk kv bıraktık biz daha işimizi bitirmeden ağlamış tabii bende sadece emziriyorum sağım falan da yapmıyorum komşuları sussun diye su ver demiş kv de su vererek susturmuş Bi ağlama tutturursan meme vermeden susmuyor
Sağım yapsaydın keşkeBeni daha çok tanıyor ben konuştukça cvp verip gülüyor babası ve abisine de öyle çocuklar dışında herkes de duruyor şuana kadar çok kucağına alan olmadı ama benim büyük oğlan deprem zamanıydı tanıdık tanımadık herkes de dururdu başkasında durabilmesi anneye nefes aldırıyor resmen bu oğlumda sıkıntısı olmadığı sürece duruyor şimdilik bugün toki evinin ön ödemesini yaptık eşim kuyumcuya çocukları götürmeyelim dedi küçüğü uyuttuk kv bıraktık biz daha işimizi bitirmeden ağlamış tabii bende sadece emziriyorum sağım falan da yapmıyorum komşuları sussun diye su ver demiş kv de su vererek susturmuş Bi ağlama tutturursan meme vermeden susmuyor
Uzun sürecek bişey değildi iki sokak ileri gittik emzirdim uyuttum gittim öyle aç bırakıp ya da saatlerce sürecek işime tabiki çocuğumu götürürüm oğlum gazı gelince bağırarak ağlıyor yine ağlamış kaldırsa zaten susardı komşusu duymuş su ver demiş o da vermiş aç olduğundan değil yani doğurduk diye aç bırakıyor değilizKaç saat sürdü ki işiniz? Uzun sürecek bir şeyse ya bebeği götürüceksiniz, ya da uygun mama/süt bırakacaksınız. Bebeği yaptıysanız, karnını doyurmak da sizin sorumluluğunuz. Hayretsiniz gerçekten, su ile bebek susturuyolar. Yazık gerçekten. Her dakika bu çocukların başına bir şey geliyo. Okudukça içim acıyo.
Uykı uykuyu getirir gündüz uyumayan bebekler genelde gece de çok zor uyurGündüz çok uyuyorsa ondan olabilir bizim oğlan yine aynı saatte ıkınmaya başladı bu sefer başarmış kaka yapmayı hala bitiremedi nasıl da zorlanıyor kuzumbende çok kabız olurum bana mı çekti ne yaptıysa
Olabilir doktora götürünKızlar oğlum kanepeden düştünasılsa dönmez diye yanına yastık koymamıştım ağlamasına koştum düşmüş birşey olmaz değil mi
Şaka mı yapıyosunuz? Yazık çocuğa gerçekten nasıl süt ya da mama bırakmazsınızBeni daha çok tanıyor ben konuştukça cvp verip gülüyor babası ve abisine de öyle çocuklar dışında herkes de duruyor şuana kadar çok kucağına alan olmadı ama benim büyük oğlan deprem zamanıydı tanıdık tanımadık herkes de dururdu başkasında durabilmesi anneye nefes aldırıyor resmen bu oğlumda sıkıntısı olmadığı sürece duruyor şimdilik bugün toki evinin ön ödemesini yaptık eşim kuyumcuya çocukları götürmeyelim dedi küçüğü uyuttuk kv bıraktık biz daha işimizi bitirmeden ağlamış tabii bende sadece emziriyorum sağım falan da yapmıyorum komşuları sussun diye su ver demiş kv de su vererek susturmuş Bi ağlama tutturursan meme vermeden susmuyor
Emzirip uyutup çıktım uzakta da değildik uyur zaten ağlarsa da hemen geliriz dedik Bi de ben hiç sağım yapmıyorum normalde de kucağına alıp biraz uğraşsa susardı komşusu su ver deyince vermiş bizi aradı geldik zatenSağım yapsaydın keşke
Olabilir ağlama tutunca meme vermeden susmuyor diyorsunuz bebeğinizin ağlama ihtimaline karşı yine de süt ya da mama bırakmalıydınızUzun sürecek bişey değildi iki sokak ileri gittik emzirdim uyuttum gittim öyle aç bırakıp ya da saatlerce sürecek işime tabiki çocuğumu götürürüm oğlum gazı gelince bağırarak ağlıyor yine ağlamış kaldırsa zaten susardı komşusu duymuş su ver demiş o da vermiş aç olduğundan değil yani doğurduk diye aç bırakıyor değiliz
Biz buradan bir şey olmaz götürme desek ve Allah korusun başına bişi gelirse ne olacak o zaman. Ben olsam götürürdüm buraya yazmak yerine şimdiye kadar.Kızlar oğlum kanepeden düştünasılsa dönmez diye yanına yastık koymamıştım ağlamasına koştum düşmüş birşey olmaz değil mi
Sürekli yanımda diye yapmıyorum diğerinde de yapmamıştım 2 sokak ileri gittim zaten bişey olsa hemen ulaşırdım emzirip uyutup öyle çıktım aç değildi yani gazı geldiğinde bağırıyor o yüzden ağlamışUykı uykuyu getirir gündüz uyumayan bebekler genelde gece de çok zor uyur
Olabilir doktora götürün
Şaka mı yapıyosunuz? Yazık çocuğa gerçekten nasıl süt ya da mama bırakmazsınız
Sağım falanda yapmıyorum diyorsunuz sebep ne?
Ben hastaneye gittim bugün sıcak diye eşim bıraktırdı normalde Bi yere bırakmıyorum emzik de kullanmıyorum gaz ihtimali aklıma gelmedi yoruldu uyur gelene kadar dedim ama olmadıOlabilir ağlama tutunca meme vermeden susmuyor diyorsunuz bebeğinizin ağlama ihtimaline karşı yine de süt ya da mama bırakmalıydınız
Sağıp süt bırakmadan nasıl cesaret ettin hayret ettim. Allah korusun kaza oldu diyelim hemen dönemediniz ne olacaktı? Ya mama ya süt bırakman gerekirdi. Birde açlik bebeklerde travma oluşturur beyin hasarı bile verebilir o stres, ağlama.Beni daha çok tanıyor ben konuştukça cvp verip gülüyor babası ve abisine de öyle çocuklar dışında herkes de duruyor şuana kadar çok kucağına alan olmadı ama benim büyük oğlan deprem zamanıydı tanıdık tanımadık herkes de dururdu başkasında durabilmesi anneye nefes aldırıyor resmen bu oğlumda sıkıntısı olmadığı sürece duruyor şimdilik bugün toki evinin ön ödemesini yaptık eşim kuyumcuya çocukları götürmeyelim dedi küçüğü uyuttuk kv bıraktık biz daha işimizi bitirmeden ağlamış tabii bende sadece emziriyorum sağım falan da yapmıyorum komşuları sussun diye su ver demiş kv de su vererek susturmuş Bi ağlama tutturursan meme vermeden susmuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?