2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    220
Kızlar naparsınız hiç sesiniz çıkmıyor, bebişleriniz nasıl uykular nasıl gidiyor
Biz bugün evde değildik yolda uyudu gittiğim yerde çocuklar uyutmadı kesik kesik uyudu sonra annemlere geçtik orda da bayağı huysuzlandı ama hava da sıcaktı sonra terasa çıktık 8 buçuk 9 gibi uyudu hala uyanmadı rüzgardan uyanamadı sanırım

Bizimkinin akşam uykuları hiç olmuyor ve ağlıyor ne yapacağımızı şaşırıyoruz

Bizimkinin akşam uykuları hiç olmuyor ve ağlıyor ne yapacağımızı şaşırıyoruz
Gündüz çok uyuyorsa ondan olabilir bizim oğlan yine aynı saatte ıkınmaya başladı bu sefer başarmış kaka yapmayı hala bitiremedi nasıl da zorlanıyor kuzum bende çok kabız olurum bana mı çekti ne yaptıysa

Gündüz belli Aralıklarla uyuyor canım olması gerektiği gibi ama Bi ara gündüz uyumadı akşam olunca yine uyumamıştı onunla alakası yok. Bizimki ilk günden beri akşamları geceye kadar uyumuyor çok uykusu var ama hemen uyanıyor

Hımm anladım canım Allah yardımcın olsun düzelir inşallah uyku danışmanı falan bulsan sorardın

50 gun oldu dogm yapali kanamam devam ediyor diye dr gittim.bebegin eşinden parca kalmis bu boyle devamli kanatir alinmasi lazim dedi.kürtaj gibi bir islem dedi. Cokmu agrili oluyor dedim.biraz olur tabi ama oyle cok dayaniomicak gibi degil dedi.yarin gel dedi. Korkuyorum cok.basina gelen duyan bilen varmi bu durumu

Bilgim yok geçmiş olsun

Kızlar e devlette bu doğum parası için uygun bulunmuştur yazıyor fakat bugün bankaya gittim yatan bir para yok. Bakanlığı arayıp sorabilirsiniz dedi kaçı aramam lazım

Canım benim de hiç kanamam bitmedi sürekli devam etti ama bana ultrasondan baktıklarında birşey yok denildi, özellerde anestezili yapıyorlar çok korkuyorsan öyle yaptır ama 12 saat boyunca süt vermezsin, önceden sağıp biberonla verebilirsin

Bebeği 2 aylık ve üstü olan annelere bişey sormak istiyorum, bebeğiniz sizden ve babasından başkasına gidince duruyor mu yoksa ağlıyor mu? Bu dönem nezaman başlar sizce? Yoksa daha başlaması için erken mi

Şuan henüz daha erken diye biliyorum. Internette de 4 aylık bebekler anne babasını ayırt edebilir yazıyor.

Bence herkeste duruyor, sadece birkaç kişi hariç. Bunun dışında ayırt etme manası ile sorarsanız, herkes konuşuyor ancak bana daha cok tepki veriyor, gülücükler atıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…