2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    220
Evet ya çok üzülüyorum M MAdes inanıyorum ki sen de bebeğinin başına kötü şeyler gelmesini istemezdin ama şu içirmek filan yani sana sormadan üstelik ortalığı ayağa kaldırman gerekir. Puset olayı zaten ihmalkarljk yani arabaya sığılmıyosa ona göre kişi binsin kimse çocuğundan önemli değil

Her arayan ben hep saatli veriyordum sen yanlış yapıyorsun diyolar sinir geliyo bana annemde kızdım bugün emse ne olur işte uyku düzeni akşam iyi şimdilik gündüz çok kötü yarım saat uyumuyo hemen uyaniyo

Kızlar oğlum kanepeden düştü nasılsa dönmez diye yanına yastık koymamıştım ağlamasına koştum düşmüş birşey olmaz değil mi
Goturdunuz mü dra? Bebeğin durumu nasıl? Geçmiş olsun bebise
Bizde de durum aynı. Anormal bir durum yok yani. Gündüz uzun uyku uyumuyor benim kızım da. Gece uykulari duzenli ama. Zamanla oluşacak rutinler bunlar. Sürekli emmek istemesi sadece açlıktan kaynaklı değil zaten. Siz böyle devam edin

Okadar keyif aliyoki emmekten gulerek emiyo

Kızlar oğlum kanepeden düştü nasılsa dönmez diye yanına yastık koymamıştım ağlamasına koştum düşmüş birşey olmaz değil mi
Senin eşin yeğeni için gece yarıları gidiyordu sen neden götürmüyorsun bebeği ? Birde senin bebeğin küçücük. Allah korusun onların tüm vücudu taze, düşme filan çok ciddi şeyler şuan için.

İyi kötü uyur uyanık bi şekilde büyücekler her günü aynı olmaz tabi illa gündüzü de düzene girer. Ben saatli filan vermiyorum balla ne zaman isterse insan anlıyor zaten

İyi kötü uyur uyanık bi şekilde büyücekler her günü aynı olmaz tabi illa gündüzü de düzene girer. Ben saatli filan vermiyorum balla ne zaman isterse insan anlıyor zaten
Bende öyleyim sürekli emmek istiyo sanki sakinleşiyo birde kızım da dudak bağı var hava alarak emiyo kesmiyor drlar kaç yere götürdüm öbürlerin dede vardı oğlumun 2 yaşında kesildi bununki daha kalın daha uzun ama de kilo alımı iyi diyo kesmeye yanaşmiyo belkide tam doyamıyo o yüzden sürekli meme istiyo

Kilo alıyorsa doyuyordur. Biz de dil bağı varken emdiği halde zayıflamıştı, iyi çekememiş çünkü. İstanbul daysan VM Medical Park Maltepe ye götürebilirsin . Çocuk cerrahı var. Biz orada yaptırdık

Bu dil bağı değil canım dudak bağı dr dil bağını hemen kesiyoruz ancak dudak bağı o kadar sıkıntılı değil dedi özel de kesmiyo devlette biyandan çok küçük kıyamıyorum bı yandan her şekilde kesilmek zorunda büyük kızımda hafif vardı kestirmedik disleri çarpik oldu tel taktirdim oğlumda süt dişleri dökülmeden kestirdim

Onu anladım, doymuyormuş gibi geliyor demişsin ya ona istinaden söyledim. Doymuyosa kilo kaybı oluyor. Dediğim hastaneye bir danış istersen , bizim dil bağını da kilo kaybı olmasına rağmen başka bir özel hastane kesmek istemedi.

Tekirdağda oturuyorum eşim özel aşılarını olsun öyle gidelim dedi 2 aylık kontrolde 700 Gr almıştı aslında kilo alımı güzel ama ben pimpirikleniyorum KBB götürdüm diş dr çocuk cerrahı hiç biri kabul etmiyo bu zararı yok çok küçük şimdi yapmayalım dediler

Ayy ben bu etiketlemeyi bi türlü beceremedim bebeği düşen arkadaş ne yaptı götürdümü acaba merak ettim inşallah birşeyi yoktur bebeğinin

Geçen gün peryavşan otu verecektin, durdurduk. Bugün su verilmiş 50 günlük bebeğine, çok sakinsin. Bunlar zararlı bi şey değil de emzik vermek mi zararlı? Keşke akıl edip verseydin de geçen gün evi süpürürken çocuğun ağlamaktan mosmor olmazdı belki

Ben öyle bı otu duymadim hiç kendimiz bile icmemeliyiz şurada 1 ay daha gaz sancısı olacak sonra geçecek inşallah

Bugün bende çok tempolu bigun gecirdim durmadı sürekli emzirme önlüğü üstümde kucagimda gezindim biberon alsa bile illa emmek istiyo yaka iğnem benim üstümden otobüs geçti okadar yorulmuşum
Benimkide öyle canım sabah annemdeydim iki saat uyumuşum annem hazır sür vermiş ama bir türlü uykuya dalamamış hep huzursuzmuş emzirince rahatladı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…