2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    220
Beslenmesi yetersiz gelmiş olabilir veya idrar yolu enfeksiyonu olabilir. Beslenmesini bir gözden geçirin, beslenmesi iyiyse hastaneye gitmeyi ihmal etmeyin

Evet simdi öyle yapıyorum ama sagdıktan sonra bakıyorumm yine incecik fışkırıyo

Yastık koyuyorum bi cok iyi emziriyorum sonraki uymuyı oncekine anlamadım

Oral döneme girdiler canım, benimki de elini kolunu benim omzumu heryeri emmek istiyor

100 gram mı yenidoğan bebeğe ayda 700 gram ile 1 kg arası alması gerekiyor diyor doktorlar doktorun ne dedi merak ettim

Kızlar meraba 5 haftalık bebegimi emzirirken genzine kaçıyor her emzirmede. Yaşayan var mı? Emzirmekten sogudum resmen bi yardımmedin
Bende aynı durum hala bar 2,5 aylık oldu. Memenin bir süt deliğinden ip gibi tazyikli geliyor. Onu 2 dk sağarsan normale dönüyor. Elinle ya da varsa makine ile az sağarsan problem olmuyor

Ben gündüz uykularından çok çektim. Hiç uyumuyordu neredeyse. Son bir kaç gündür maşallah düzene girdi. Ben gece nasıl yatırıyorsam gündüz de birebir aynılarını yapıyorum. Önceden uyuyuyunca kendi yatağıma bırakırdım 30 dk max uyurdu. Şimdi gece uykusuna yatar gibi ince kelebek kundak, emzik, karanlık oda ve kendi yatağı olacak şekilde yatırıp 10 dk beşiğini yavaşça sallıyorum kendi uyuyor. Ortalama 2 saat. Bugün 3. Uykusunda. Bebekler gerçekten rutini seviyor.

Oral dönem başladığı için ağzını daha fazla kullanmaya başlayacak elleri devreye girecek. Bebekler dünyayı ağızları ile keşfedermiş. Benim kızım şapur şupur elini emiyor şuan. Çevredekileri dinleme sen. Bazen temas istiyorlar aç olmasa da emmek isteyebiliyor. Kilo alımı iyiyse doyuyordur bebeğin zaten . Aksi olsa Dr der gelişimi iyi değil mama ver diye. Herkes bir şey söylüyor canım. Sen bilirisin aç olsa zaten .

Sanıyorum ürat kristali su yetersiz geliyorsa oluyor, havalar sıcak ya. Ekstra mama desteği vermeniz gerekebilir. Tabii ki doktora sorun.

Bizim gündüz uykularımız da iyi aslında sadece öğleden sonra ortam sıcak oluyor serinletme imkanım yok ben bu sebepten mızmızlandığını düşünüyorum.

Ağzı olan konuşuyor işte anlatamayınca he diyip geçmeye karar verdim

Kızlar meraba 5 haftalık bebegimi emzirirken genzine kaçıyor her emzirmede. Yaşayan var mı? Emzirmekten sogudum resmen bi yardımmedin
Evet özellikle sağ göğsumu emzirirken sürekli genxine kaciyo çok geliyo diye biraz sağım yapsamda yine genxine kaçıyor bu sefer kızım emmekten korktu sanırım sağ göğsümü tutmuyo

Benim kızımınkinde turuncu gibiydi bezi dr beslenmesi yetersiz tek göğsumu tutmuyo sağım yapıyorum ama yine yetmiyo sanırım mamada yemiyo

Biz eşimin memleketine geldik inşallah akıl sagligimi kaybetmeden giderim çocuklar burayı çok seviyo 1 hafta kalıp gidicez kv almış eline reçeli ağzine vermeye çalisiyo Allahtan görüp aldım hemen eşime söyledim ben sizin emziklerinize batırıyodum öyle tuttunuz siz emziği iyi size bişey olmadı diyo kangurudan indirmiyorum çocugu yanlız birakmamam lazım bu KVler neden böyle laf anlamıyo offf off

Eşin ciddi bir şekilde uyarsın ya yaşlılar bazen zor oluyor, sen de zaten bırakmıyorsun bebişi sorunsuz halledersiniz umarım.

Meme reddi ve biberon reddi yaşayan varmıı kızlarr galiba yaşamaya başladım doktor bu aylarda olabilir demiştii yoksa sıcaktanmı acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…