2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    220
Benim kızımınkinde turuncu gibiydi bezi dr beslenmesi yetersiz tek göğsumu tutmuyo sağım yapıyorum ama yine yetmiyo sanırım mamada yemiyo
ne olacak boyle bilmiyorum.. Her gun yeni bir korku yeni bir endise bu ara resmen.. Mama verdim bugun olmadi lekelerden insallah gecici bisidir hep takip ediyorum daha sık besliyorum zorlada olsa

Canım onun yerine trubiotic var kullanabilirsin eczanecimiz bize aynı olduğunu söylemişti muadili gibi düşünebilirsin :)
Doktor bunu yazınca bundan devam ettik canım sürekli kullanmıyorum zaten zorlandıkça kullanıyorum. Ama gaz sorunu yaşayanlara tavsiyem spa biz gittik çok rahatlattı ve düzenli her ay götürmeyi düşünüyorum

Kızlar kızım saat 9dan beri uyuyo ne zaman uyandırmam lazım??eğer kendiliğinden uyanmazsa
Ben geçen doktora uykusundan uyandıramıyorum kendi uyanana kadar dedim zaten uyandırma gerek yok kilosu yerinde kaç saatte bir uyanıyor ki dedi değişiyor 2-3-4 oluyor dedim normal hiç kaldırma dedi 4 saattir uyuyordu tekmelenmeye başladı aldım emziriyorum şuan gündüz de artık eskisi kadar sık emmek istemiyor ağladıkça veriyorum daha çok ya uyuyor ya oyun istiyor

Kızlar merhaba . Oğlum 2,5 aylık akşam 11 gibi duşunu aldırdım altını değiştim bu saat oldu hala çişini yapmadı? Burda hava 45 dereceyi buluyor . Terleme vs sebep olur dediler ama endişelendim yine. Geçen gün yine oldu 11. Saatte yaptı kaka ve çişi . Bugün yine takıpteyım 12 saat sınır diyorlar
Emmesi iyi aktif. Bezinde turuncu leke çıktı o yüzden sık emdirdim gece de uyandırdım 4 gibi emzirdim doktora ne zaman gitmeliyim

Ya çok sıcaklarda oluyo canım. Bize de öyle olmuştu 36-38 derece olduğunda hava bi kere 12 saat yapmamıştı. Tam doktoru arayayım diye telefonu elime aldığımda bi baktım bezde mavi çizgi olmuştu. Bebeğin keyfi yerindeyse bence bi iki saat daha bekle ama huysuz, ateşi varsa veya normalden farklı davranıyorsa hemen ara.

2 gün önce bende turuncu leke gördüm bol emzirme ve mama ile suan icin yok, sicak havalardan kaynakli galiba sivi kaybi oluyormus

Kızlar sabah kaka vardı. Sonrasında bu saat oldu çok çok az yaptı silik böyle bezde.
Kaka gittikçe azalıyor yani ilk günlerdeki gibi her bez kaka olmuyor büyüdükçe, bizim artık günde bir veya iki, bazen hiç yapmadığı günde oluyor mesela hiç yapmasa bile sadece anne sütü alanlarda 10 güne kadar kabız sayılmıyor

Kızlar en yavaş akışlı biberon hangisi? Emziriyorum ama günde bir biberon vermek istiyorum o da ağzına cok geliyor aventte böyle bi sıkıntı yaşadım

Bunu yazdıktan sonra uyandırdım uyuyordu derin bi şekilde çünkü . Hem kaka hem çişi hemen yaptı. Derin uykudayken yapmıyor normal mi bu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…