- Konu Sahibi Mervenur277
-
- #34.561
Evet anne sütüyle beslenen bebelerde 10,15 güne kadar yapmasa da normal kabul ediliyor. Çocukta huzursuzluk sureklı ağlama vs olunca da farklı alternatifler sunuyorlar bebeğim bugün 2 kere tek yaptı meselaBu normal mi ?
Mamajoo dan memnundum ben ilk bebeğimde oldukça yavaş akışlıydı. Bunda da lansinoh aldım ama bu daha fazla akıyo.Kızlar en yavaş akışlı biberon hangisi? Emziriyorum ama günde bir biberon vermek istiyorum o da ağzına cok geliyor aventte böyle bi sıkıntı yaşadım
bi bakayım ona memeye alıştıgı için sanırım bunlar boğazına kaçıyoMamajoo dan memnundum ben ilk bebeğimde oldukça yavaş akışlıydı. Bunda da lansinoh aldım ama bu daha fazla akıyo.
Anladım sağ olunKaka gittikçe azalıyor yani ilk günlerdeki gibi her bez kaka olmuyor büyüdükçe, bizim artık günde bir veya iki, bazen hiç yapmadığı günde oluyor meselahiç yapmasa bile sadece anne sütü alanlarda 10 güne kadar kabız sayılmıyor
Phlips avent 2 numaralı uçla deneyebilirsin, çekmediği sürece gelmiyor ben kullanıyorum memnunum. Meme reddi vs yapmadıKızlar en yavaş akışlı biberon hangisi? Emziriyorum ama günde bir biberon vermek istiyorum o da ağzına cok geliyor aventte böyle bi sıkıntı yaşadım
Doktora yarın göstericez sağlık ocağında gelişimi olmasa boyu uzamaz ama kilosu çok az dediler… Daha önce doktor kan tahlillerinin hepsini yapmıştı temiz çıkmıştı. Mama da takviye yapıyorum hatta kilosu az diye emzirmeyi bırakıp sağıp ölçülü verdim hep ama anlamadım yani. Kabızdı 6-7 gün ön önceye kadar müdahalesiz yapamıyordu ondan kaynaklı mı sütüm mü yaramıyor anlam veremedim.100 gram mı yenidoğan bebeğe ayda 700 gram ile 1 kg arası alması gerekiyor diyor doktorlar doktorun ne dedi merak ettim
İnsallah önemli bi durum olmazDoktora yarın göstericez sağlık ocağında gelişimi olmasa boyu uzamaz ama kilosu çok az dediler… Daha önce doktor kan tahlillerinin hepsini yapmıştı temiz çıkmıştı. Mama da takviye yapıyorum hatta kilosu az diye emzirmeyi bırakıp sağıp ölçülü verdim hep ama anlamadım yani. Kabızdı 6-7 gün ön önceye kadar müdahalesiz yapamıyordu ondan kaynaklı mı sütüm mü yaramıyor anlam veremedim.
Umarım güzelce kilo almaya başlar biran önceDoktora yarın göstericez sağlık ocağında gelişimi olmasa boyu uzamaz ama kilosu çok az dediler… Daha önce doktor kan tahlillerinin hepsini yapmıştı temiz çıkmıştı. Mama da takviye yapıyorum hatta kilosu az diye emzirmeyi bırakıp sağıp ölçülü verdim hep ama anlamadım yani. Kabızdı 6-7 gün ön önceye kadar müdahalesiz yapamıyordu ondan kaynaklı mı sütüm mü yaramıyor anlam veremedim.
Selam, kaç saatte kaş cc veriyorsunDoktora yarın göstericez sağlık ocağında gelişimi olmasa boyu uzamaz ama kilosu çok az dediler… Daha önce doktor kan tahlillerinin hepsini yapmıştı temiz çıkmıştı. Mama da takviye yapıyorum hatta kilosu az diye emzirmeyi bırakıp sağıp ölçülü verdim hep ama anlamadım yani. Kabızdı 6-7 gün ön önceye kadar müdahalesiz yapamıyordu ondan kaynaklı mı sütüm mü yaramıyor anlam veremedim.
Dün bende de oldu. Sağmama rağmen ip gibi devam etti. Mızırdanda ama içmeye devam etti sonradan düzeldi herhaldeBen sağdıktan sonra bakıyorum yine ip gibi gelmeye devam ediyor
Öyle olunca ağzına cok geliyosa Geriye yaslanınca problem cozuluyo canım tavsiye ederimDün bende de oldu. Sağmama rağmen ip gibi devam etti. Mızırdanda ama içmeye devam etti sonradan düzeldi herhalde
Yatak başına sırtımı dayayıp bebeği eğimli tutarak emziryorum çoğunluklaÖyle olunca ağzına cok geliyosa Geriye yaslanınca problem cozuluyo canım tavsiye ederim
bizde laktoz intoleransı olduğu için oluyordu, relactaz kullanıyoruz bayağı azaldıKızlar kokulu gaz sadece üşümesin mi olur??5 gündür kakasınıda yapmıyo
Comotomo pahalı ancak öneririm videoları var izleyebilirsinizKızlar en yavaş akışlı biberon hangisi? Emziriyorum ama günde bir biberon vermek istiyorum o da ağzına cok geliyor aventte böyle bi sıkıntı yaşadım
Benim düzene girdi diyebilirim benimde hep kucağımda uyuyan kucağıma almassam hiçç uyumayan bir bebeğim vardı tuvalete bile gidemezdimKızlar nasılsınız? Gündüz uykuları düzene giren varmı? Bizimki yalnız anne kucağına koyup salladığımda uyuyor. yatağına yatırmam mümkün değil. Üstüne 1 de gece uykusu da bozuldu 2 gündür ağlayarak uykudan uyanıyor. 8 hafta atağı ola bilir mi?
Sizin adınıza sevindimBenim düzene girdi diyebilirim benimde hep kucağımda uyuyan kucağıma almassam hiçç uyumayan bir bebeğim vardı tuvalete bile gidemezdimçok şükür diyorum şuann iyiyizz
Ben de öyle yapmaya başladım öbür türlü ağzına cok gidiyodu faydasını gördümYatak başına sırtımı dayayıp bebeği eğimli tutarak emziryorum çoğunlukla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?