2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    220
Kızlar en yavaş akışlı biberon hangisi? Emziriyorum ama günde bir biberon vermek istiyorum o da ağzına cok geliyor aventte böyle bi sıkıntı yaşadım
Mamajoo dan memnundum ben ilk bebeğimde oldukça yavaş akışlıydı. Bunda da lansinoh aldım ama bu daha fazla akıyo.

Anladım sağ olun akşam üstü yaptı şükürler olsun hemde çok kez ama aklımda bulunsun

Kızlar en yavaş akışlı biberon hangisi? Emziriyorum ama günde bir biberon vermek istiyorum o da ağzına cok geliyor aventte böyle bi sıkıntı yaşadım
Phlips avent 2 numaralı uçla deneyebilirsin, çekmediği sürece gelmiyor ben kullanıyorum memnunum. Meme reddi vs yapmadı

100 gram mı yenidoğan bebeğe ayda 700 gram ile 1 kg arası alması gerekiyor diyor doktorlar doktorun ne dedi merak ettim
Doktora yarın göstericez sağlık ocağında gelişimi olmasa boyu uzamaz ama kilosu çok az dediler… Daha önce doktor kan tahlillerinin hepsini yapmıştı temiz çıkmıştı. Mama da takviye yapıyorum hatta kilosu az diye emzirmeyi bırakıp sağıp ölçülü verdim hep ama anlamadım yani. Kabızdı 6-7 gün ön önceye kadar müdahalesiz yapamıyordu ondan kaynaklı mı sütüm mü yaramıyor anlam veremedim.

İnsallah önemli bi durum olmaz gelişimde boya bakılmaz kiloya bakılır genelde kilo belirleyici olur. sağlık ocağı neden öyle söylemiş anlamadım bende sağlık çalışanıyım o yüzden hakimim.belki doktorların kendi önerdikleri farklı mamalar oluyor sadece eczanelerde satılan onlardan verir reçeteli.

Umarım güzelce kilo almaya başlar biran önce Günlük ne kadar besleme yapıyorsun? Kaç ml mama kaç ml anne sütü? Takip etmesi kaloy olur senin için. Hem de önemli bir veri bu. Yeterince beslenmesine rağmen mi almiyor kilo?

Selam, kaç saatte kaş cc veriyorsun

Kızlar nasılsınız? Gündüz uykuları düzene giren varmı? Bizimki yalnız anne kucağına koyup salladığımda uyuyor. yatağına yatırmam mümkün değil. Üstüne 1 de gece uykusu da bozuldu 2 gündür ağlayarak uykudan uyanıyor. 8 hafta atağı ola bilir mi?

Benim düzene girdi diyebilirim benimde hep kucağımda uyuyan kucağıma almassam hiçç uyumayan bir bebeğim vardı tuvalete bile gidemezdim çok şükür diyorum şuann iyiyizz

Benim düzene girdi diyebilirim benimde hep kucağımda uyuyan kucağıma almassam hiçç uyumayan bir bebeğim vardı tuvalete bile gidemezdim çok şükür diyorum şuann iyiyizz
Sizin adınıza sevindim peki kaçıncı ayda düzeldi?kendiliğinden düzeliyor mu?

kızlar bebegim 53 cm boy 3.530 gr doğdu suan 1ay 22 günlük saglik ocaginda 5.200 gr cikti boyu 59 cm doktorla görüş dedi hemsire doktor yoktu izindeymis aklima takildi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…