2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    220
Tam düzelmedi ama bir rutinimiz var. Akşam uykusuna 7:30 8:00 gibi geçer. 12-1 e kadar uyur. Sonra da 2-3 saatte bir uyanır. Gündüz yeni yeni uyumaya başladı. 10 gibi 2 saat 13 gibi 2 saat sonra da 4-6 arası kısa uykular.

Eğer bu saatlerde rutin dışı bir şey yaparsak tamamen bozuluyor uykusu . Düzeni çok seviyorlar.

Benim kızım da koyduğumda uyanıyordu artık uyurken koymuyorum. Henüz dalmadan kelebek kundak ve emzikle yatağına yatırıyorum, beyaz gürültü açıyorum hafif sallıyorum. Kendisi etrafı izleyerek dalıyor. Tabii bunlar atak dönemleri dışında. Naçizane tavsiye uzun uykuya geçerken napıyosan aynısını diğerlerinde tekrarla. Çok çektim uykudan o yüzden uzun uzun yazdım. Umarım faydası olur

var ben de ama onuda istemiyor aventten daha hızlı akış değil mi
Bilemiyorum YouTube da videolar var akiş kontrol videoları normal şartlarda kol içine damlatirken bile cok zor akıyordu comotomo. Zaten akis kontrolü de o sekilde yapılıyor, biberonu ters çevirip kağıda damlatiliyor.
Ancak sanirim aventlerin başlıklar değişmiş ben 2023 senesinin sonunda baktığımda piyasada en yavaş akış onu bulmuştum. Siz de deneyebilirsiniz elinizdeki biberonlari. Bir de yavaş akis ve daha zor çektiği icin de istemiyor olabilir.
Bu tarz videolar var siz de kontrol edebilirsiniz.

3. Aydasınız sanırım gerçekten 3 ayda tam düzeliyor mu söylenenler doğru mu
Doğalı 3 ayı geçti ama düzeltilmiş 2 ay 10 günlük flnoyüzden 3 ayla ilgisi varmı bilmiyorum ama 2 haftadırr kahvaltımı yapıyorum kahvemi içiyorum temizlik yemek yapıyorum bir anda düzeldi herşey umarım hep böle devam eder kendi zaman geçirmeyide öğrendi kartları,hışırtılı kitapları çok seviyorr onlarla vakit geçiriyorr yeni bir güncelleme geldi yani benim bebeğimde hiç kucaktan inmezdi sol bileğim incinmişti o derece kucaktaydı.

Maşallah, darısı başımıza

kızlar bebegim 53 cm boy 3.530 gr doğdu suan 1ay 22 günlük saglik ocaginda 5.200 gr cikti boyu 59 cm doktorla görüş dedi hemsire doktor yoktu izindeymis aklima takildi
Ben bi anormallik görmedim, neredeyse benimkinin boyu ve kilosuyla aynı. 2. ayımız yarın doluyor bizim de. Niye doktora görün demiş ben de anlamadım. Öğrenince yazarsın

Bunu takip edicem diye 10 gündür sadece sağıp verdim hem göğsüm iyileşsin dedim çocuk şimdi emzirme pozisyonu alır almaz basıyor çığlığı meme reddi oluşmuş biberonu kestim mecbur… Şöyle 10 gündür göğsümü sağıyorum 60 ml altında kalırsa 30 ml mama veriyorum 60 ml üstündeyse vermiyorum

Valla bilmiyorum normalde emdirip arada mama veriyordum 10 gündür sağıp veriyorum 60 ml üstünde gelirse mama vermiyorum altında gwlirse mama veriyorum 30 ml… Ama böyle de emdirmeye emdirmeye meme reddi oluşmuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…