- 17 Mayıs 2022
- 989
- 421
- 53
- Konu Sahibi Mervenur277
-
- #34.581
Ben de öyle yapmaya başladım öbür türlü ağzına cok gidiyodu faydasını gördümYatak başına sırtımı dayayıp bebeği eğimli tutarak emziryorum çoğunlukla
var ben de ama onuda istemiyorComotomo pahalı ancak öneririm videoları var izleyebilirsiniz
1 ayda bukadar boy ve kilo da artış olur mu hiç bilmiyorum canım, doktoruna kesinlikle Bi danışkızlar bebegim 53 cm boy 3.530 gr doğdu suan 1ay 22 günlük saglik ocaginda 5.200 gr cikti boyu 59 cm doktorla görüş dedi hemsire doktor yoktu izindeymis aklima takildi
1 ayda degil canim 2. ayı olacak neredeyse bir hafta sonra1 ayda bukadar boy ve kilo da artış olur mu hiç bilmiyorum canım, doktoruna kesinlikle Bi danış
Aylık 900-1200 gr kilo alımı normal. Tam olarak neden görüşmeni istedi ? Az diye mi fazla diye mikızlar bebegim 53 cm boy 3.530 gr doğdu suan 1ay 22 günlük saglik ocaginda 5.200 gr cikti boyu 59 cm doktorla görüş dedi hemsire doktor yoktu izindeymis aklima takildi
bu yazdiginiz araliklara göre fazla degil az gibi duruyor. Bilmiyorum doktor görsün dedi tekrar gideceğimAylık 900-1200 gr kilo alımı normal. Tam olarak neden görüşmeni istedi ? Az diye mi fazla diye mi
Hım tamam canım kilosu gayet normal ozmn, boy olarak internette ayda en fazla 2.5 cm yazıyor sizinki çok az fazla gibi ama buda sorun olarak düşünmüyorum uzun boylu olacak demek ki1 ayda degil canim 2. ayı olacak neredeyse bir hafta sonra
Gayet güzel kilo almış boyu da güzel uzamış maşallah.kızlar bebegim 53 cm boy 3.530 gr doğdu suan 1ay 22 günlük saglik ocaginda 5.200 gr cikti boyu 59 cm doktorla görüş dedi hemsire doktor yoktu izindeymis aklima takildi
1 hafta sonra 2. ay kontrolü olacak kendi doktoru izinde oldugu icin bekleyecegim zaten mecbur ama hemsire biraz tedirgin etti , sağolun yorumunuz icin icim rahat ediyor sizlerden duyunca niye bilmiyorum..Gayet güzel kilo almış boyu da güzel uzamış maşallah.
Doğum kilosunun altına düşmedi mi ? Bir de daha ayı tamamlamasına var. Kapatır aralığı o bence , takip etmekte fayda var tabiibu yazdiginiz araliklara göre fazla degil az gibi duruyor. Bilmiyorum doktor görsün dedi tekrar gideceğim
2 hafta öncesinde düzeldii evett kendiliğindenn:) yaptığım destekleyici şeyler var yarım kundak gibi ama bebiş büyüyor değişiyor herşeySizin adınıza sevindimpeki kaçıncı ayda düzeldi?kendiliğinden düzeliyor mu?
Tam düzelmedi ama bir rutinimiz var. Akşam uykusuna 7:30 8:00 gibi geçer. 12-1 e kadar uyur. Sonra da 2-3 saatte bir uyanır. Gündüz yeni yeni uyumaya başladı. 10 gibi 2 saat 13 gibi 2 saat sonra da 4-6 arası kısa uykular.Kızlar nasılsınız? Gündüz uykuları düzene giren varmı? Bizimki yalnız anne kucağına koyup salladığımda uyuyor. yatağına yatırmam mümkün değil. Üstüne 1 de gece uykusu da bozuldu 2 gündür ağlayarak uykudan uyanıyor. 8 hafta atağı ola bilir mi?
3. Aydasınız sanırım gerçekten 3 ayda tam düzeliyor mu söylenenler doğru mu2 hafta öncesinde düzeldii evett kendiliğindenn:) yaptığım destekleyici şeyler var yarım kundak gibi ama bebiş büyüyor değişiyor herşey
Bilemiyorum YouTube da videolar var akiş kontrol videoları normal şartlarda kol içine damlatirken bile cok zor akıyordu comotomo. Zaten akis kontrolü de o sekilde yapılıyor, biberonu ters çevirip kağıda damlatiliyor.var ben de ama onuda istemiyoraventten daha hızlı akış değil mi
Doğalı 3 ayı geçti ama düzeltilmiş 2 ay 10 günlük fln3. Aydasınız sanırım gerçekten 3 ayda tam düzeliyor mu söylenenler doğru mu
Maşallah, darısı başımızaDoğalı 3 ayı geçti ama düzeltilmiş 2 ay 10 günlük flnoyüzden 3 ayla ilgisi varmı bilmiyorum ama 2 haftadırr kahvaltımı yapıyorum kahvemi içiyorum temizlik yemek yapıyorum bir anda düzeldi herşey umarım hep böle devam eder kendi zaman geçirmeyide öğrendi kartları,hışırtılı kitapları çok seviyorr onlarla vakit geçiriyorr yeni bir güncelleme geldi yani benim bebeğimde hiç kucaktan inmezdi sol bileğim incinmişti o derece kucaktaydı.
Ben bi anormallik görmedim, neredeyse benimkinin boyu ve kilosuyla aynı. 2. ayımız yarın doluyor bizim de. Niye doktora görün demiş ben de anlamadım. Öğrenince yazarsınkızlar bebegim 53 cm boy 3.530 gr doğdu suan 1ay 22 günlük saglik ocaginda 5.200 gr cikti boyu 59 cm doktorla görüş dedi hemsire doktor yoktu izindeymis aklima takildi
Bunu takip edicem diye 10 gündür sadece sağıp verdim hem göğsüm iyileşsin dedim çocuk şimdi emzirme pozisyonu alır almaz basıyor çığlığı meme reddi oluşmuş biberonu kestim mecbur… Şöyle 10 gündür göğsümü sağıyorum 60 ml altında kalırsa 30 ml mama veriyorum 60 ml üstündeyse vermiyorumUmarım güzelce kilo almaya başlar biran önceGünlük ne kadar besleme yapıyorsun? Kaç ml mama kaç ml anne sütü? Takip etmesi kaloy olur senin için. Hem de önemli bir veri bu. Yeterince beslenmesine rağmen mi almiyor kilo?
Valla bilmiyorum normalde emdirip arada mama veriyordum 10 gündür sağıp veriyorum 60 ml üstünde gelirse mama vermiyorum altında gwlirse mama veriyorum 30 ml… Ama böyle de emdirmeye emdirmeye meme reddi oluşmuşİnsallah önemli bi durum olmazgelişimde boya bakılmaz kiloya bakılır genelde kilo belirleyici olur. sağlık ocağı neden öyle söylemiş anlamadım bende sağlık çalışanıyım o yüzden hakimim.belki doktorların kendi önerdikleri farklı mamalar oluyor sadece eczanelerde satılan onlardan verir reçeteli.
Canım 2 saatte bir. Sütümü sağıyorum 60 ml altındaysa 30 ml mama veriyorum üstündeyse sadece sütümü veriyorumSelam, kaç saatte kaş cc veriyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?