2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    220
Özel muayenehaneye götüreceğim bende canım birazcık randevuyu onun uyku saatine göre aldım zaten. Allah razı olsun canım allahım kimseyi evladıyla sınamasın

İnşallah bir sorun çıkmaz canım gelişim aşamalarıni tamamlıyormus zaten kalbini ferah tut

Bizim de arka kısım uzun ve sivriydi bende sadece düzenli sağa sola yatırıyordum . Sonra büyüdükçe o hep sağa yatıyordu hatta sağ biraz basık da olmuştu ama tummy time yapmaya başladıktan sonra kendisi şekillendi şimdi çok güzel yuvarlak bir kafası oldu oğlusun en iyi gelen yüz üstü vakit gecırmesi

ben tummy time hariç sırt üstü yatiriyorum onda bile 5 dakika zor duruyor hic sevmiyor yüzüstü durmayi..
Bizim de uykuya hep sağa yada sola yatıyor onun dışında hep halıda yüz üstu durmak istiyor ya omu izlerken bazen Benım göğsüm ağrıyor o derece

M
Kızlar şuan 4 ay 4 günlüğüz. 2 hafta önce ufak ufak uykuları bozulmaya başladı. 2 gündür zirve yaptı artık uykuya dalarken de ağlıyor. Atak dönemi böyle mi geçiyor?
MaleseF evet .. sebepsiz ağlamalar çığlık atma uyku bozukluğu, en ufak sese uyanma, hep kucak isteği,salya , vs vs vs uzayıp gidiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…