2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    220
Aşıları oldunuz mu siz bizim yarınmış
Maalesef biz aşıları olamadık oğlumun 2 aylıkken hastane sürecimiz oldu oradaki doktor sonuçlar çıkana kadar aşı yaptırmayın dedi sonuçlar çıkana kadarda aşı süremiz geçti ppd testi falan olması lazımmış sanırım 4 ayda aradılar tekrardan asi için ppd ye gidicez ilk oğlum infulenza geçirdi hastanede yattık iki gün yine kaldı

Hımö dogru anlatmıstınız bu konuyu hatırladım

Kızlar aranızda bebeğine eeg çektirten var mı kızımda aşırı bi kafa titretme mevcut çocuk nöroloji doktoru eeg ile bakıyormuş hiç nasıl oluyor bilmiyorum

Kızlar aranızda bebeğine eeg çektirten var mı kızımda aşırı bi kafa titretme mevcut çocuk nöroloji doktoru eeg ile bakıyormuş hiç nasıl oluyor bilmiyorum
Ben çektirdim özel eeg çektirdim bı saatlik çekim yapıldı zor bir işlem değil uykuda çekiliyor

Kızlar şuan 4 ay 4 günlüğüz. 2 hafta önce ufak ufak uykuları bozulmaya başladı. 2 gündür zirve yaptı artık uykuya dalarken de ağlıyor. Atak dönemi böyle mi geçiyor?

Sonuçları hemen çıkıyor mu
Canım çıkıyor evet hastanede çekilen eeg de ilaç verileceği söylendi bize nöroloji doktoruda kendi uykusunda çekilmesinin daha iyi olacağıni söyledi bize bı numara verdi işte eve gelip çekiyorlarmis onlar eve geldiler ben bebeğimi uzunca bir süre uyutmadim saati belliydi zaten geldi çekti adam hatta doktor çok derin uyumuş dedi çok şükür bizdede bir problem görmedi çok kötü günler geçirdim seni anlayabiliyorum iki ayda 50 kiloya düştüm ağlamaktan sizlamaktan gözlerimin içini görsen beyaz yerleri aglamaktan damarlar çatlamış kanlandi rabbim hepimizin evlatlarını korusun hep Rabbime emanet ettim bebeğimi sende emanet et o en iyi koruyandir koruyanlarim en hayırlısıdır senin için dua edicem rabbim sana bağışlasın evladıni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…