2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    221
Merhaba ben de Haziran annesiyim. Çok yoğun gaz problemimiz var 3 ay geçince çok ümitsizliğe kapılmıştım şu an 3 ay 9 günlük. Sizin 4 aya yakın mı kesildi?
Evet bende aynı şekilde 3 ayda hemen bitecek sandım. 4 aya yaklaşınca baya azaldı. Şimdi daha iyi. Ah birde şu 4 ay atağı geçse. Yani anlayacağınız bitmiyor biri bitiyor biri başlıyor iyi olsunlar da bunada şükür

Her bebek aynı değil canım kiminde meme reddi yaparken kiminde yapmıyor. Kullandığın markada önmli tabi. Bn günde bir kere biberonla akan sütlerimi biriktirip veriyorum bi sıkıntı yaşamadım şuana kadar

Kızlar diş ile ilgili bir gelişme var mı bebeğim birkaç gündür aşırı huzursuz yemiyordu asla çok zor besledim bugün damağında beyazlama ve tırtık gördük yani diş ucu görünüyor çok erken değil mi
4 ay 24 günlük ancak bir ay geriden takip ediliyor ve genelde gelişimi de düzeltilmiş yaşına göre seyrediyor

Bizimki de 5 ay 3 günlük 1 hafta önce çıktı iki alt diş .
2,5 aylıktı şişti alt üst dişler . Bizimde bahsettiğin gibi geçti zordu. Erken şişti be çıkmadı düşün . Şuan ikisini çıkardı rahatladı eskiye göre iyi

Bazı bebekler erken çıkarıyor her bebeğin gelişim süreci farklı . .0–

Bazı bebekler erken çıkarıyor her bebeğin gelişim süreci farklı . .0–
Muhakkak farklıdır da benim bebeğimin gelişimi geriden geliyor düzeltilmiş yaşına göre o yüzden diş çıkarmasına şaşırdım açıkçası
Bu sürede nasıl rahatlattınız, beslenememesine çok üzülüyorum

Her bebek aynı değil canım kiminde meme reddi yaparken kiminde yapmıyor. Kullandığın markada önmli tabi. Bn günde bir kere biberonla akan sütlerimi biriktirip veriyorum bi sıkıntı yaşamadım şuana kadar
Anladım canım, bu dönemleri rahat Bi şekilde atlatırız hepimiz inşallah

Benım amcamın çocukları hep 3baylıkken çıkarmışlar
Beslenmemesi insanı en çok üzen şey . Biz her memede kriz yaşıyorduk hala arada yapıyor onu gün içinde. Aç ama zorla yiyor .
Ama geçici bir dönem siz yine de elinizden geldikçe her fırsatta sütünü verin.
Ben doktor tavsiyesi ile 2,5 aylıkken küçüktü tabi nesneleri tutamıyordu tam , o yüzden müslin bezi hafif ıslatıp bir ucunu buzluğa atıyordum 15-20 dk sonra alıp eline veriyordum epey emiyordu rahatlıyordu. Sonra elimiz temiz yıkayıp parmağımla dairesel hareketlerle diş etlerine masaj yapıyordum.
Tutmayı tam öğrenince ona bi kaç tane farklı şekilde diş kaşıyıcıları aldım şuan onlarla epey oyalanıyor .
Bide günde her ağrısının arttığını hissettiğimde ‘TETAGİL’ diye bir toz ver bitkisel onu kullanıyorum . Doktorum önerdi oda çok iyi geliyor

Teşekkür ederimmm doktorumuza danışayım bende

Merhaba kızlar herkes nasıl. Biz 4 ay 18 gündüz. Diş çıkmadı ama hazırlıkları başladı çok kaşınıyo. Diş kaşıyıcı iyi iş görüyor bi de dentigel ile tetagil toz kullanıyorum çok rahatlatıyor

Tetagili nasıl kullanıyorsunuz
İçinde küçük paketler bar zaten tek doz günde 5 taneye kadar kullanabilirsin dedi doktorumuz .ben her salyası çok aktığında çok ağrısı olduğunu gözlemlediğimde veriyorum paletin ağzını açıp ağzına boşaltıyorum direk. Bazen ağzını açmıyor o ayrı mesele

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…