- 8 Ekim 2016
- 1.655
- 1.605
- 133
- 34
- Konu Sahibi Mervenur277
-
- #35.941
Hayir söylemedi banada biz sorduk ne zaman duş aldıralım diye 3 gün sonra yaptırabilirsiniz dedi sadeceBen yaptırdım 18 gün oluyor. Doktor bana sabah akşam pipisini bebe şampuanıyla yıkayıp yapışma olucak yerleri temizlememi söylemişti size de söyledi mi acaba her doktor söylemiyormuş sanırım
Bardak bizde yaptık ama pamuk koymadım yapışmasın diye bardağı bantla karnına sabitledim o kadar
Anladım hepsinin düşüncesi farklıHayir söylemedi banada biz sorduk ne zaman duş aldıralım diye 3 gün sonra yaptırabilirsiniz dedi sadece
Bende şuan 1 tog kullanıyorum içine ince uzun kol zıbın giydiriyorum yeterli geliyor şimdilik.arkadaşlar birde biz istanbulda yasiyoruz havalar yavaştan sogumaya basladi .. Sizler bebisler icin neler tercih ediyorsunuz kiyafet olarak ? Uyku tog tulum kullanmaya basladiniz mi? Kombi calistiririm yakinda ve hava nemlendirici almam lazim kullanip memnun kaldiginiz bir ürün var mı?
İnşallah aminAnladım hepsinin düşüncesi farklıBiz atlattık çok şükür inşallah siz de sorunsuz geçirirsiniz süreci
5 ay 10günlüğüz biz de bir haftadır boyleyızKızlar merhaba oğlum 2 gün sonra düzeltilmiş 5 aylık olacak 3 gündür uyku düzeni bozuldu ama diğer ataklardan çok farklı bir şekilde.uyumadan öncede biyerine birşey olmuş gibii ağlıyorrr zor sakinleştiriyorum kucağımda uyumak istiyorr kucakta uyuyorrgündüz uykuları max 1 buçuk saat uyanık kalıp 40 dk,1 buçuk saat,2 saat uyurdu.şimdi zor uyutuyorum 20 dk sonra uyanıyor.böle birşey yaşayan varmıı 5. Ay atağı diye birşeyde bilmiyorum
Bizde 4 aya girdik böyleyiz canımKızlar merhaba oğlum 2 gün sonra düzeltilmiş 5 aylık olacak 3 gündür uyku düzeni bozuldu ama diğer ataklardan çok farklı bir şekilde.uyumadan öncede biyerine birşey olmuş gibii ağlıyorrr zor sakinleştiriyorum kucağımda uyumak istiyorr kucakta uyuyorrgündüz uykuları max 1 buçuk saat uyanık kalıp 40 dk,1 buçuk saat,2 saat uyurdu.şimdi zor uyutuyorum 20 dk sonra uyanıyor.böle birşey yaşayan varmıı 5. Ay atağı diye birşeyde bilmiyorum
5 ay 10günlüğüz biz de bir haftadır boyleyız
Gün boyunda yeni uyuttum sürekli ağladı en zor gündüBizde 4 aya girdik böyleyiz canım
Diş granülü tetagil ve dentinox krem öneririm rahatlatıyor. Şuan bu süreci uyku gerilemesi ile yaşıyoruz. Uyumak isteyip uyuyamamaya çözüm bulamadım.Günaydın kızlar bugün tam 4 ay 25 gunluk olduk . Oğlum normalde 21-21.30da gece uykusuna dalan bir bebek ama iki gündür gece 1-2ye kadar dalamıyordu. Dün gece dişine bakayım dedim ( zaten 2,5 aylıkken şişti alt üst ) alt iki diş atmışsağdaki sola göre daha çok çıkmış ucu
Beslenmesi azaldı iki gündür de sanırım dişten dolayı. Meme iki üç kere emip bırakıyor bende sağdım kaşık biberonla vereyim dedim meme reddi yapmaz umarım bu yöntem. Başka yapabilecegım bişey var mı .
Bizim ilk gün 7-8 saat çişle ağlama oldu ve gece hiç çiş yapmadı ertesi gün bezini açtığımızda yaptı. Başka bi problem yaşamadıkİnşallah aminsizinde şişliğiniz ve kanamanoz olmuş muydu? Dün ilk gündü ve vardı kanaması da vardı
Öyle olunca (evimiz işlek bir yolda) balkona çıkarıp arabaları ışıkları pış pış eşiliğinde seyrettiriyorum kucağımda aynı anda aşağı yukarı sallıyorum kucağımda. Dalıyor zor da olsa. Fiziksel olarak değil de zihnen yorulunca daha çabuk uyuyor bizimki .zaten bildiğim kadarıyla uykusu gelince daha da yorup oynatmak uykuyu daha da zorlaştırıyormuşDiş granülü tetagil ve dentinox krem öneririm rahatlatıyor. Şuan bu süreci uyku gerilemesi ile yaşıyoruz. Uyumak isteyip uyuyamamaya çözüm bulamadım.
Mama tok tutar daha uzun süre uyumalı aslında. 4,5 aydan sonra 19 20 gibi uykuya geçen bebekler için 2,3 kez beslenme öneriliyor. Çok uyumasını mamaya bağlayacaktım ama bu kadar uyanması da mama yetmiyor mu acaba diye düşündürttü. Yol yoruyor ama evetKızlar herkese günaydın, bebeğinizin uyku düzeni nasıl, benimki iki gündür gece uykusunu çok uzun uyuyor da endişelenmeli miyim. Mesela dün 19.30 da derin uykuya geçti tabi 5-6 defa mama için uyandı. Ama hala uyuyor 14 saat oldu. Acaba hava değişimi oldu havalar birden soğudu ısıtıcı çalıştırdık ondan mı. Bi de haftasonu ilk defa şehir dışına çıktık 4 saatlik yol yorgunluk mu. Yoksa ilk doğduğu zamanlar kansızlığı vardı acaba dedim kanı mı düştü. Ama kanı düşen bebek iştahsız da olur herhalde. Mama için sürekli uyanıyo. Ay bilemedim aklım çok karıştıönümüzdeki ay kan değerleri yeniden bakılcak normale dönmüştü ama kontrol tabi. Ay uyusa bi dert uyumasa bi dert
Bir yan etkisi yok ateş çıkabiliyor normal olarak. Banyo ve ateş düşürücü alınıp ıslak bez uygulaması ile çabucak düşürdük ateşi. Diş dönemi ile çakışırsa ki bizim öyle oldu huzursuzluk uyuyamama kucak isteme iştahsızlk oluyor. Hepsi birbirine karışıyor. Diş aşıdan daha zorKızlar merhaba. 4 qy aşılarını oldu mu bebekler? Bir yan etkisi oldu mu nasıl geçti?
Mamayı az yediği için sık uyanıyor aslında tam doymadan uyuyo o sebeple sık uyanmasıMama tok tutar daha uzun süre uyumalı aslında. 4,5 aydan sonra 19 20 gibi uykuya geçen bebekler için 2,3 kez beslenme öneriliyor. Çok uyumasını mamaya bağlayacaktım ama bu kadar uyanması da mama yetmiyor mu acaba diye düşündürttü. Yol yoruyor ama evet
Cevap için teşekkür ederim. Kolaylıkla olsun bitsin inşallah.Bir yan etkisi yok ateş çıkabiliyor normal olarak. Banyo ve ateş düşürücü alınıp ıslak bez uygulaması ile çabucak düşürdük ateşi. Diş dönemi ile çakışırsa ki bizim öyle oldu huzursuzluk uyuyamama kucak isteme iştahsızlk oluyor. Hepsi birbirine karışıyor. Diş aşıdan daha zor
Bizimki ilk günden beri uykuyu sevmeyen Bi çocuktu ama gece 12 den sonra 2 saat arayla kalkardı emzirip yatırırdım şimdi öyle değil gece doğru düzgün uyuyamıyorum sürekli kalkıyor kıpır kıpır gündüz desen aynı şekil, ve benimki hep mız mız Bi çocuk bazen çok çaresiz kalıyorum ne yapacağımı şaşırıyorum. Hiçbirşey den memnun değil çabuk sıkılıyorGün boyunda yeni uyuttum sürekli ağladı en zor gündübüyütünce rahatlamıyormuyduk arkadaşlar
Hareketli bir bebek mi canım halamın torunu kıpır kıpır hiç durmuyor sürekli bir oraya bir buraya dönüyor uyurken bile o da düzgün uyuyamıyor aramızda 4 gün var uyanıkkeneide sürekli kucak istiyor ben onun durmamasını hareketliliğine bağlıyorum seninki de mi öyle acaba T Tugce0700 yanlış etiket yapmışım Tuğçe ye diyecektimCevap için teşekkür ederim. Kolaylıkla olsun bitsin inşallah.
Lcw ve defactodan 2.5 tog aldim daha gelmedi, simdi ev 21 derece oluyor gece. Direkt sadece onu giydiririm diye dusundum. Kalinliklarina bakacagim ama. Alan ve kalinligindan memnun olan var mi acaba baska marka?arkadaşlar birde biz istanbulda yasiyoruz havalar yavaştan sogumaya basladi .. Sizler bebisler icin neler tercih ediyorsunuz kiyafet olarak ? Uyku tog tulum kullanmaya basladiniz mi? Kombi calistiririm yakinda ve hava nemlendirici almam lazim kullanip memnun kaldiginiz bir ürün var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?